Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Leudal

Een botsing op kantoor, met de buren, of op de weg? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridische adviseur kan niet iedereen betalen. Door een rechtsbijstandverzekering in Leudal beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Denk aan situaties als:

 • een niet geleverde bestelling
 • Aanvaringen rondom een ontslag
 • Geschillen rondom verbouwingen
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene partijen (denk aan Klaverblad, ABN AMRO of Asr) en pakketten (als Belasting en Medisch). Op deze website is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

rechtsbijstandverzekering-leudal

Rechtsbijstandverzekeringen Leudal vergelijken mei 2023

Dankzij een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische specialisten en advocaten tijdens taferelen zoals conflicten in Limburg. Dit biedt uitkomst ten tijde van issues met zendingen van webwinkels of Een meningsverschil met de internetmaatschappij. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Leudal vergelijken? Via de vergelijk tool check jij direct een goede verzekeringscontract. Zo’n polis lijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd verschillende verzekeringsbedrijven en modules. Onderstaand kan je er alles over lezen. Zie ook https://www.leudal.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je kiest zelf je modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Polis Direct polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking in situatie van persoonlijke geschillen. Dat gaat in de vorm van rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Daarop is er geen sprake van een eenduidig antwoord. Koop je veel online of verhuis je vaak? In die situatie kan er maar zo een conflict ontstaan. Dankzij de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering kan je al vinden vanaf €9,25. Kosten lopen op tot €12 per 4 weken. De premie wordt bepaald door type gezin, het totaalbedrag, en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De modules lopen uiteen op vergoedingen, type dekking, hoogte eigen risico, en niet te vergeten te premie. Wat het beste aanbod is, moet worden bepaald door jullie eigen draagvlak, budget en situatie. Via het vergelijk script zoek jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Leudal.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Opties zijn een 1 persoons dekking of samenwonend met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In contanten of juist in advies. Dit schommelt tussen de €27.500 tot €80.000.

 3. Bepaal modules

  Jij hebt keuzes voor thema’s zoals Consument of Letselschade. Een groot aantal modules draait uit op hogere lasten. Bedenk op basis waarvan het risico het grootst is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Bekijk en vergelijk

  Hierna vind je een pagina met aanbieders. Vergelijk ze zelf op kosten of beoordelingen voor juridische hulp in Leudal.

 5. Regel de overstap

  Alle opties bekeken? Jij kunt een product van o.a. Unive, ABN AMRO en Interpolis snel online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De nieuwe aanbieder helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste of goedkoopste in jouw regio 6088, 6089, 6093.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2023 (gemeente Leudal)

 • Unive: Zelf je dekkingen kiezen
 • Inshared: We All Benefit
 • Klaverblad: Persoonlijke adviseur
 • Nationale Nederlanden: Team van ervaren juristen
 • Aegon: Ruime dekking
 • OHRA: Team van ervaren juristen
 • DAS: Ruime dekking
 • HEMA: Zaken snel opgepakt
 • Ditzo: Verschillende modules
 • Lancyr: Ruime dekking
 • Centraal Beheer: Team van ervaren juristen
 • ABN AMRO: Verschillende modules
 • FBTO: Direct online verzekeren
 • ARAG: Populaire ProRechtPolis

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Leudal verzekeren? Dit product kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit kan middels speciale modules. Aanvullende info vind je hieronder.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consument gerelateerde zaken. Neem nou een probleem m.b.t. een recente aankoop of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting & vermogen
  Deze module heeft te maken met omstandigheden rondom fiscale rechten, je vermogen, en extra eigendommen. Bijvoorbeeld een aanvaring over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze polis via o.a. HEMA en Zekur kies jij voor situaties aangaande huizen (bijv. in wijken als Heythuysen, Heibloem, Roggel, Neer, Nunhem, Haelen, Buggenum, Horn, Baexem, Kelpen-Oler, Grathem, Ell, Haler, Hunsel, Neeritter, Ittervoort). Denk aan een meningsverschil met de woningstichting of advocaat in Leudal.
 4. Verkeer
  Betreft problemen die veroorzaakt zijn tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan (letsel)schade en/of medische schade waar je als scootergebruiker betrokken bij bent. Een typisch voorbeeld is schade in het verkeer.
 5. Mediation / echtscheiding
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Door deze module kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Overzichtelijke vergelijker met eerlijke transparante prijzen’

S. van der Meer, Leudal (mei 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente