Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Maasgouw

Een tweestrijd op zakelijk gebied, met de buren, of in het verkeer? Het kan iedereen overkomen. Juridisch advies kan in de papieren lopen. Door gebruik te maken van deze rechtsbijstandverzekering in Maasgouw wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “ben je verzekerd van juridische bijstand bij een geschil. “. Denk aan situaties als:

 • een geschil m.b.t jouw rijbewijs
 • Een meningsverschil rondom aankoop van een huis
 • Problemen bij de verbouwing van een woning
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij maatschappijen (denk aan Aegon, ABN AMRO en Nowgo) en voorwaarden (zoals Consument en Verkeer). Via deze site kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteMaasgouw
(Net) nummer0475 (+31475)
Inwoners23757
Postcodegebied6019
BuurtenMaasbracht
Plaatsen nabijverzekering-Lelystad, rechtsbijstandverzekering-Leidschendam-Voorburg, polis-Leiderdorp, verzekeringspakket-Leiden, Rechtsbijstand Leeuwarden en verzekeraar-Leerdam
rechtsbijstandverzekering-maasgouw

Rechtsbijstandverzekeringen Maasgouw vergelijken mei 2023

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking in het geval van een conflict in Limburg. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als een conflict over jouw vaarbewijs of Een meningsverschil rondom vermogensbeheer. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Maasgouw vergelijken? Aan de hand van de zoekmachine bekijk je gemakkelijk de gewenste verzekering voor rechtsbijstand. Een dergelijke verzekering vergt enige voorkennis. We onderscheiden velerlei maatschappijen en allerlei modules. Onderstaand kun jij daarover meer lezen. Raadpleeg ook eens https://www.gemeentemaasgouw.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Reaal polis

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft geeft juridisch advies in het geval van een conflict. Dit kan gaan om hulpverlening of in de vorm van geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze kwestie bieden wij geen helder advies. Ben je veel onderweg of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval is er altijd risico op een geschil. Door middel van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €8,5. Dit loopt op tot circa €13,5 (maandelijks). De maandelijkse premie wordt berekend a.d.h.v. gezinssituatie, het max. te verzekeren bedrag, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De verzekeringen wijken van elkaar af op voorwaarden, modules, vrijwillige eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Welke verzekeraar de beste is, wordt bepaald door jouw behoeften, en omstandigheden. Met behulp van onze vergelijk-module check jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Maasgouw.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In natura of in geld. Dit ligt doorgaans tussen de €30.000 tot €55.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Jij hebt keuzes voor opties als Consument of Echtscheiding. Meer modules selecteren draait uit op een duurder tarief. Ga na op welke aspecten het risico het grootst is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een pagina met polissen. Vergelijk ze zelf op premie of waardering voor juridische hulp in Maasgouw.

 5. Direct afsluiten

  Een geschikte optie?Jij kunt een product van o.a. Klaverblad, FBTO en ANWB vandaag nog online afsluiten. Betreft het een overstap? De aanstaande aanbieder helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Bekijk de beste of goedkoopste verzekeringen in regio 6019.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2023 (gemeente Maasgouw)

 • Unive: Eenvoudig samenstellen
 • Inshared: Professionele verzekering
 • Klaverblad: Geen overwacht hoge kosten
 • Nationale Nederlanden: Uitgebreide dekking voor hele gezin
 • Aegon: Zelf samentstellen
 • OHRA: Gemakkelijk online afsluiten
 • DAS: Professionele verzekering
 • HEMA: Voor vrijwel elke soort schade
 • Ditzo: Eenvoudig samenstellen
 • Lancyr: Zelf je dekkingen kiezen
 • Centraal Beheer: De beste juristen op uw zaak
 • ABN AMRO: Dagelijks aanpasbaar
 • FBTO: Geen overwacht hoge kosten
 • ARAG: Klantbeoordeling van 8,2

Bekijk de verschillende modules

Wil je jouw rechtsbijstand in Maasgouw verzekeren? Jouw polis is 100% zelf samen te stellen. Dit kan middels verschillende modules. Hoe dat werkt tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met je positie als consument. Onder andere problematische situatie aangaande vermeende schade of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze dekking heeft te maken met omstandigheden rondom fiscale rechten, vermogen, en ander waardevol bezit. Bijvoorbeeld een aanvaring inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze polis bij o.a. OHRA of Promovendum gaat over zaken inzake huizen (bijv. in een wijk als Maasbracht, Linne, Stevensweert, Ohé en Laak, Thorn, Heel, Beegden, Wessem). Zoals bijv. onenigheid rondom jouw koopwoning of advocaat in Maasgouw.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op zaken die spelen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Onder andere medische schade en/of letselschade waar jij als bestuurder slachtoffer van bent. Je moet dan denken aan een conflict over jouw vaarbewijs.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De onkosten van een scheiding zijn doorgaans zeer fors. Door deze dekking heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Duidelijk overzicht met aanbieders’

T. van Dongen, Maasgouw (mei 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente