Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Meerssen

Een tweestrijd op zakelijk gebied, met de buren, of met de belastingdienst? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridische adviseur is soms financieel niet mogelijk. Door gebruik te maken van zo’n rechtsbijstandverzekering in Meerssen wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “geeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • strafzaken in het verkeer
 • Een meningsverschil met een school
 • Geschillen over een verkeersboete
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij maatschappijen (onder andere Aegon, ABN AMRO of ANWB) en modules (o.a. Vermogen of Wonen). Met onze tools kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteMeerssen
Regionummer043 (+3143)
Bewoners19040
Postcodegebieden6230
BuurtenMeerssen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Maassluis, rechtsbijstandverzekering-Maasgouw, polis-Maasdriel, verzekeringspakket-Losser, Rechtsbijstand Loppersum en verzekeraar-Lopik
rechtsbijstandverzekering-meerssen

Rechtsbijstandverzekeringen Meerssen vergelijken maart 2023

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische medewerking in situaties van conflicten in Limburg. Iets onmisbaars als het gaat om een vertraagde vlcuht of Een meningsverschil over een verkeersboete. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Meerssen vergelijken? Via de zoekmachine speur je direct een betaalbare verzekering voor rechtsbijstand. Zo’n polis vergt enige voorkennis. We zien uiteenlopende verzekeringsmaatschappijen plus modules. Hieronder zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.meerssen.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Zelf samenstellen met modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over SNS polis

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft geeft juridisch advies ten tijde van problemen. Dat gaat in de vorm van hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op dat vraagstuk hebben we geen gemiddeld antwoord. Zit je veel in de auto of heb je te maken met onzeker werk? Dan kan er maar zo een conflict ontstaan. Met behulp van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een polis sluit je af vanaf €11. Duurdere polissen zitten rond de €15 per maand. De premie wordt berekend a.d.h.v. grootte van het gezin, het bedrag dat je verzekerd, en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De contracten verschillen op kleine lettertjes, modules, de eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Welke verzekeraar de beste is, selecteer je aan de hand van jouw eisen en privésituatie. Middels de vergelijker vergelijk je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Meerssen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Opties zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. Dat kan gaan om advies of geld. Dit varieert van €5.000 tot €65.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Jij hebt keuzes voor dekkingen als Werk en Wonen. Alle modules kiezen draait uit op een duurder tarief. Schat in op welk gebied het risico hoog is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Bekijk en vergelijk

  Je wordt nu doorgestuurd naar een overzicht met aanbieders. Sorteer op prijs of reviews voor juridische hulp in Meerssen.

 5. Regel de overstap

  Een geschikte optie?Jij kunt een product van o.a. Unive, FBTO of ANWB vandaag nog online afsluiten. Ga je overstappen? De nieuwe verzekeringspartij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Vermijd hoge juridische kosten, en neem een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Ontdek de beste of voordeligste verzekeringen in regio 6230, 6231, 6235.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2023 (gemeente Meerssen)

 • Unive: Voor vrijwel elke soort schade
 • Inshared: Geen overwacht hoge kosten
 • Klaverblad: Geen overwacht hoge kosten
 • Nationale Nederlanden: Uitgebreide dekking voor hele gezin
 • Aegon: Gemakkelijk online afsluiten
 • OHRA: Voor vrijwel elke soort schade
 • DAS: Gespecialiseerde juristen
 • HEMA: Zaken snel opgepakt
 • Ditzo: Zonder eigen risico
 • Lancyr: Onbeperkt telefonisch advies
 • Centraal Beheer: Ruime dekking
 • ABN AMRO: Ruime keuze modules
 • FBTO: Online schade melden
 • ARAG: Verschillende modules

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Meteen jouw rechtsbijstand in Meerssen verzekeren? Jouw polis is 100% zelf samen te stellen. Dit doe je met speciale modules. Additionele specificaties vind je hieronder.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met de rechten van consumenten. Bijvoorbeeld een probleem m.b.t. ruzie met de buren of een conflict met een webwinkel.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze polis heeft te maken met situatie zoals fiscaal recht, je vermogen, en aandelen. Onder andere onenigheid m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze module via bijv Unive of ING gaat over zaken betreffende jouw woning (bijv. in buurten als Meerssen, Ulestraten, Bunde – Geulle). Onder andere een aanvaring met de verhuurder of advocaat in Meerssen.
 4. Verkeer
  Betreft problemen die veroorzaakt zijn met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Onder andere medische schade en letsel(schade) waar jij als bestuurder deelgenoot van bent. Je kunt denken aan een geschil met een FOCWA-garage.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Aan de hand van deze module kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Gemakkelijk sorteren op prijs of waardering’

H. de Koning, Meerssen (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente