Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Mook en Middelaar

Een tweestrijd met collega’s, in het gezin, of met de auto? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies kan in de papieren lopen. Door middel van de rechtsbijstandverzekering in Mook en Middelaar heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Denk aan situaties als:

 • issues met zendingen van webwinkels
 • Een meningsverschil rondom vermogensbelasting
 • Geschillen binnen de buurt
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene aanbieders (onder andere Aegon, Ditzo of Allianz) en modules (o.a. Inkomen of Letselschade). Via onze specialisten vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteMook en Middelaar
(Regio) nummer024 (+3124)
Inwoners7755
Postcodegebied6586
BuurtenMook
Naburige plaatsenverzekering-Medemblik, rechtsbijstandverzekering-Marum, polis-Maastricht, verzekeringspakket-Maassluis, Rechtsbijstand Maasgouw en verzekeraar-Maasdriel
rechtsbijstandverzekering-mook-en-middelaar

Rechtsbijstandverzekeringen Mook en Middelaar vergelijken december 2022

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische bijstand & bescherming in situaties van moeilijkheden in Limburg. Dit biedt uitkomst als het gaat om een conflict over jouw vaarbewijs of Conflicten omtrent beleggingen. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Mook en Middelaar vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijk tool zoek je zonder moeite een goedkope verzekering. Rechtsbijstand lijkt best ingewikkeld. In de markt zijn er verscheidene aanbieders en opties. Op onze site vind je verdere informatie. Zie ook https://www.mookenmiddelaar.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Turien en Co polis

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies in het geval van een conflict. Dat gaat in de vorm van rechtstreeks advies of financiële middelen.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Daarop is er geen sprake van een standaard antwoord. Ben je veel onderweg of verhuis je vaak? Dan is er altijd risico op een geschil. Door middel van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een polis sluit je af vanaf €11. Dit loopt op tot circa €13,25 per 30 dagen. De maandpremie hangt af van gezinssamenstelling, het max. te verzekeren bedrag, en type modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is lastig te zeggen. De rechtsbijstandverzekeringen wijken van elkaar af op voorwaarden, dekkingen, het eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. Wat precies de beste verzekeraar is moet worden bepaald door je specifieke vraag, en risicogebieden. Via de tool check jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Mook en Middelaar.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Opties zijn alleenstaand, of een partner met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In contanten of juist in advies. Dit schommelt tussen de €5.000 tot €55.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je kunt kiezen uit bijv. Inkomen of Letselschade. Meer modules selecteren heeft als gevolg hogere lasten. Ga na op welke fronten jij meer risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Bekijk en vergelijk

  Je wordt nu doorgestuurd naar een overzicht met alle opties. Rank zelf op kosten p/maand of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Mook en Middelaar.

 5. Regel je polis online

  Iets gevonden? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Lancyr of Promovendum eenvoudig online afsluiten. Ga je overstappen? De nieuwe verzekeraar neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Stap over naar de beste of juist de goedkoopste in jouw regio 6586.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Mook en Middelaar)

 • Unive: Geen overwacht hoge kosten
 • Inshared: Ruime dekking
 • Klaverblad: Ruime keuze modules
 • Nationale Nederlanden: Juristen met expertise
 • Aegon: Zaken snel opgepakt
 • OHRA: Professionele verzekering
 • DAS: Ruime dekking
 • HEMA: Voor vrijwel elke soort schade
 • Ditzo: Gespecialiseerde juristen
 • Lancyr: Beoordeeld met een 8,7
 • Centraal Beheer: Geen overwacht hoge kosten
 • ABN AMRO: Ruime dekking
 • FBTO: Juristen met expertise
 • ARAG: Hoge klantwaardering

Uit welke modules kan ik kiezen?

Wil je jouw rechtsbijstand in Mook en Middelaar verzekeren? Deze polis is 100% zelf samen te stellen. Dit kan middels zogenaamde modules. Extra details kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over aankopen e.d. Neem nou vervelende gebeurtenissen inzake tuchtzaken of een geschil met de gemeente.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze keuze ondersteunt jou in zaken als fiscaal recht, je vermogen, en andere bezittingen. Onder andere een meningsverschil over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze polis via o.a. OHRA en Zekur gaat over kwesties met betrekking tot woningen (bijv. in een wijk als Mook, Middelaar). Zoals bijv. een meningsverschil bij de verkoop van een huis of advocaat in Mook en Middelaar.
 4. Verkeer
  Betreft alles wat er gebeurt met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Neem nou letselschade en/of medische schade waar je als verkeersdeelnemer betrokken bij bent. Een typisch voorbeeld is een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Scheidingskosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Door deze mogelijkheid heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Voordelig een rechtszaak voeren’

F. Postma, Mook en Middelaar (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente