Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Nuth

Een botsing op kantoor, in de buurt, of in het verkeer? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridisch specialist is voor veel mensen onbetaalbaar. Door middel van de rechtsbijstandverzekering in Nuth pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die je kunt afsluiten voor wanneer je in een juridisch conflict komt en rechtsbijstand nodig hebt”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een geschil m.b.t jouw rijbewijs
 • Geschillen met de internetmaatschappij
 • Geschillen met een ambtenaar
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij maatschappijen (onder andere Inshared, Ditzo of Arag) en voorwaarden (onder andere Werk en Medisch). Dankzij onze adviseurs kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteNuth
(Regio) nummer045 (+3145)
Aantal inwoners15425
Postcodes6360
BuurtschappenNuth
Plaatsen nabijverzekering-Neder-Betuwe, rechtsbijstandverzekering-Mook en Middelaar, polis-Montfoort, verzekeringspakket-Montferland, Rechtsbijstand Molenwaard en verzekeraar-Moerdijk
rechtsbijstandverzekering-nuth

Rechtsbijstandverzekeringen Nuth vergelijken december 2023

Dankzij een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking in scenario’s van ruzies en problemen in Limburg. Dit biedt uitkomst in het geval van problemen met de annulering van vakanties en Aanvaringen over jouw gezondheid, bijvoorbeeld fouten van medische instanties. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Nuth vergelijken? Met onze tool check je eenvoudig een goede polis. Rechtsbijstand sluit je niet zomaar even af. We zien velerlei aanbieders en opties. Onderstaand leggen we een en ander uit. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.nuth.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Univé polis

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor rechtshulp in situatie van persoonlijke geschillen. Ze bieden je onder andere financiële ondersteuning.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze vraag is er geen sprake van een helder advies. Zit je veel in het verkeer of verhuis je vaak? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Dankzij de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een polis sluit je af vanaf €8,25. Dit loopt op tot circa €15 p/maand. Het tarief wordt bepaald door gezinssituatie, het verzekerde bedrag, en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De verzekeringen wijken van elkaar af op contractvoorwaarden, soorten dekking, eigen risico en uiteraarde de premie per maand. De beste polis moet worden bepaald door jullie eigen draagvlak, en risicogebieden. Op basis van de vergelijker vind je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Nuth.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Een keuze is zelfstandig wonend, of gezinnen met (en zonder) kids. Deze verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In de vorm van diensten of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €20.000 tot €65.000.

 3. Modules selecteren

  We onderscheiden opties als Vermogen en Echtscheiding. Alle modules kiezen heeft als gevolg hogere lasten. Denk je in op welke manier het risico het grootst is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een tabel met polissen. Sorteer op premie per maand of score voor juridische hulp in Nuth.

 5. Regel de overstap

  Iets gevonden? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Unive, HEMA en Interpolis gemakkelijk online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De toekomstige verzekeringsmaatschappij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Bekijk de beste of voordeligste verzekering in de omgeving 6360, 6361, 6363.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2023 (gemeente Nuth)

 • Unive: De beste juristen op uw zaak
 • Inshared: We All Benefit
 • Klaverblad: Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Nationale Nederlanden: Verschillende modules
 • Aegon: Juristen met expertise
 • OHRA: Verschillende modules
 • DAS: Eenvoudig samenstellen
 • HEMA: Eenvoudig online geregeld
 • Ditzo: Zelf je dekkingen kiezen
 • Lancyr: De beste juristen op uw zaak
 • Centraal Beheer: De klantvriendelijkste verzekeraar
 • ABN AMRO: Gemakkelijk online afsluiten
 • FBTO: Er is geen eigen risico
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Wil je jouw rechtsbijstand in Nuth verzekeren? Jouw polis is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt met handige modules. Aanvullende info lees je hierna.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom aankopen e.d. Denk aan geschillen met betrekking tot tuchtzaken of een TV die kapot gaat.
 2. Belasting en vermogen
  Deze module heeft betrekking op alles rondom fiscaal recht, het vermogen, en aandelen. Neem nou geschillen over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze optie via bijv Unive en Allianz gaat over kwesties betreffende appartementen (bijv. in wijken als Nuth, Wijnandsrade, Hulsberg, Schimmert). Denk hier aan een meningsverschil met de gemeente over jouw huis of advocaat in Nuth.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met zaken die spelen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als letselschade of medische schade waar je als verkeersdeelnemer schuldig aan bent. Een typisch voorbeeld is letselschade n.a.v. een ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De onkosten van een scheiding kunnen flink oplopen. Via deze dekking kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Goed overzicht met polissen, duidelijke uitleg’

M. Jansen, Nuth (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente