Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Schinnen

Een probleem op de zaak, in de straat, of met de belastingdienst? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische ondersteuning kan erg duur zijn. Middels zo’n rechtsbijstandverzekering in Schinnen tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische problemen”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een gestolen voertuig
 • Conflicten met de belastingdienst
 • Aanvaringen over erfenissen
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere assuradeurs (als Nationale Nederlanden, ABN AMRO en Promovendum) en voorwaarden (bijv. Werk of Wonen). Via deze site lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteSchinnen
(Regio) nummer046 (+3146)
Inwoners12960
Postcodegebied6365
BuurtenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Roerdalen, rechtsbijstandverzekering-Rijswijk, polis-Rijssen-Holten, verzekeringspakket-Ridderkerk, Rechtsbijstand Rhenen en verzekeraar-Rheden
rechtsbijstandverzekering-schinnen

Rechtsbijstandverzekeringen Schinnen vergelijken maart 2023

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische specialisten en advocaten rondom omstandigheden van conflicten in Limburg. Dit is handig tijdens voorvallen als ontslag door een reorganisatie of Geschillen rondom vermogensbelasting. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Schinnen vergelijken? Aan de hand van de vergelijker zoek jij zonder moeite een betaalbare polis. Zo’n polis lijkt best ingewikkeld. We onderscheiden verscheidene assuradeurs en allerlei modules. Onderstaand kan je er alles over lezen. Zie ook https://www.schinnen.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Aegon rechtsbijstandverzekering

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor rechtshulp als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Je kunt rekenen op o.a. financiële middelen of advies.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op dat vraagstuk is er geen gemiddeld antwoord. Zit je veel in het verkeer of heb je te maken met onzeker werk? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Met behulp van de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af vanaf €9. Duurdere polissen zitten rond de €14,75 per maand. De prijs heeft te maken met gezinsgrootte, het afgedekte bedrag, en de soort modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De modules lopen uiteen op kleine lettertjes, soorten dekking, hoogte eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. De beste polis hangt af van jouw behoeften, en risicogebieden. Door de vergelijkingstool zoek je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Schinnen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Opties zijn zelfstandig wonend, of gezinnen met (en zonder) kids. Deze verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In de vorm van diensten of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €27.500 tot €75.000.

 3. Kies modules

  Je kunt kiezen uit bijv. Fiscaal recht of Medisch. Alle modules kiezen betekent een hogere maandpremie. Ga na op welk gebied het risico hoog is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Online vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een pagina met alle opties. Vergelijk ze zelf op kosten p/maand of reviews voor juridische hulp in Schinnen.

 5. Regel de overstap

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Klaverblad, Centraal beheer en Interpolis direct online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De toekomstige assuradeur helpt hierbij.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Check de beste of laagst-geprijsde polissen in de regio 6365.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2023 (gemeente Schinnen)

 • Unive: Juristen met expertise
 • Inshared: Goede beoordeling
 • Klaverblad: Zelf samentstellen
 • Nationale Nederlanden: Geen wachttijd
 • Aegon: Online schade melden
 • OHRA: Ruime keuze modules
 • DAS: Gemakkelijk online afsluiten
 • HEMA: Zelf samentstellen
 • Ditzo: 24/7 advies van experts
 • Lancyr: Zaken snel opgepakt
 • Centraal Beheer: Binnen 2 minuten verzekerd
 • ABN AMRO: Beste uit de test Consumentenbond
 • FBTO: Zelf samentstellen
 • ARAG: Klantbeoordeling van 8,2

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Snel jouw rechtsbijstand in Schinnen verzekeren? Deze dekking kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt met verschillende modules. Extra details kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consument gerelateerde zaken. Als o.a. geschillen met betrekking tot ruzie met de buren of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting en vermogen
  Deze optie heeft betrekking op alles rondom fiscale rechten, je vermogen, en financiële boedel. Neem nou een meningsverschil met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze optie via o.a. Nationale Nederlanden of ANWB gaat over zaken rondom appartementen (bijv. in buurt zoals Wijk 00, Amstenrade – Oirsbeek). Onder andere een aanvaring met de huurbaas of advocaat in Schinnen.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld letselschade of medische schade waar je als verkeersdeelnemer slachtoffer van bent. Je moet dan denken aan strafzaken in verband met deelname aan het verkeer.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De onkosten van een scheiding zijn doorgaans zeer fors. Door deze dekking heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Snel en eenvoudig een verzekeraar gevonden’

Z. van den Heuvel, Schinnen (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente