Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Oirsbeek

Een botsing op het werk, met de buren, of in het verkeer? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische hulp kan niet iedereen betalen. Aan de hand van de rechtsbijstandverzekering in Oirsbeek tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “biedt dekking voor rechtshulp in tal van omstandigheden”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • schade in het verkeer
 • Een meningsverschil met een winkel
 • Aanvaringen tijdens de oplevering van een huis
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene verzekeraars (onder andere Klaverblad, Lancyr of Nowgo) en voorwaarden (o.a. Consument of Verkeer). Met onze tools vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteSchinnen
Netnummer046 (+3146)
Aantal inwoners12960
Postcodegebied6438
WijkenWijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-hoensbroek, rechtsbijstandverzekering-wijnandsrade, polis-baneheide, rechtsbijstand-schimmert, verzekeringspakket-bocholtz en klimmen
rechtsbijstandverzekering-oirsbeek

Rechtsbijstandverzekeringen Oirsbeek vergelijken december 2021

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische medewerking tijdens taferelen zoals een conflict in Limburg. Dit biedt uitkomst in situaties als garantiegeschillen op producten of Problemen over schade en persoonlijk letsel bij verkeersongevallen. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Oirsbeek vergelijken? Met de vergelijk tool vind je moeiteloos een geschikte verzekering voor rechtsbijstand. Zo’n polis lijkt best ingewikkeld. In de markt zijn er meerdere verzekering aanbieders en opties. Op deze pagina zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.schinnen.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Zelf samenstellen met modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Avéro Achmea afsluiten

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning in het geval van een conflict. Je kunt rekenen op o.a. geld of natura.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Hierop mist een echt algemeen advies. Reis je veel of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval is er altijd risico op een geschil. Dankzij de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering vind je al vanaf €11,75. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15,5 per maand. De prijs heeft te maken met gezinssituatie, het max. te verzekeren bedrag, en type modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is voor iedereen anders. De rechtsbijstandverzekeringen wijken van elkaar af op contractvoorwaarden, type dekking, het eigen risico, en natuurlijk de kosten. Welke verzekeraar de beste is, hangt af van jouw behoeften, en omstandigheden. Via de vergelijkingstool tref jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Oirsbeek.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Opties zijn zelfstandig wonend, of een partner zonder kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In natura of in geld. Dit ligt doorgaans tussen de €25.000 tot €50.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over opties als Werk en Wonen. Een groot aantal modules mondt uit in hogere lasten. Ga na op welke aspecten de nood het hoogste is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Online vergelijken

  Hierna vind je een pagina met alle opties. Rangschik op premie per maand of beoordelingen voor juridische hulp in Oirsbeek.

 5. Online afsluiten

  Je keuze gemaakt? Jij kunt een product van o.a. Inshared, Ditzo of DAS gemakkelijk online afsluiten. Ga je overstappen? De nieuwe verzekeraar helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Ontdek de beste of juist de goedkoopste polis in de omgeving 6438.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2021 (gemeente Schinnen)

 • Unive: Meteen online verzekerd
 • Inshared: Hoge klantwaardering
 • Klaverblad: Geen poespas
 • Nationale Nederlanden: Hoogste score MoneyView
 • Aegon: Ruime dekking
 • OHRA: Goede beoordeling
 • DAS: Professionele verzekering
 • HEMA: Goede beoordeling
 • Ditzo: 24/7 advies van experts
 • Lancyr: Eenvoudig samenstellen
 • Centraal Beheer: Goede beoordeling
 • ABN AMRO: Direct online verzekeren
 • FBTO: Voor vrijwel elke soort schade
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Oirsbeek verzekeren? Deze dekking stel je zelf samen. Dat gaat aan de hand van speciale modules. Aanvullende info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consument gerelateerde zaken. Zoals bijv. geschillen met betrekking tot een contract of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze module verleent bijstand bij voorvallen als met name fiscale rechten, vermogens, en aandelen. Zoals bijv. een meningsverschil met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze polis bij o.a. Unive en Zekur speelt bij geschillen ten aanzien van huizen (bijv. in buurt zoals Wijk 00, Amstenrade – Oirsbeek). Onder andere onenigheid rondom jouw huurwoning of advocaat in Oirsbeek.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op problemen die veroorzaakt zijn tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. letselschade en medische schade waar jij met de elektrische fiets schuldig aan bent. Zo’n situatie kan zijn schade bij een ongeluk of aanrijding.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Dergelijke kosten kunnen aardig in papieren lopen. Aan de hand van deze module heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Geschil met webwinkel prime opgelost’

R. Schouten, Oirsbeek (december 2021)