Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Sittard-Geleen

Een tweestrijd op het werk, in het gezin, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische hulp kan niet iedereen betalen. Via zo’n rechtsbijstandverzekering in Sittard-Geleen tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “voorkomt onverwachte kosten rondom juridische geschillen. “. Om je hierbij een beeld te geven:

 • issues met zendingen van webwinkels
 • Een meningsverschil m.b.t. belastingaanslagen
 • Aanvaringen aangaande alimentatie
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende maatschappijen (o.a. Nationale Nederlanden, Centraal beheer en ANWB) en polissen (onder andere Fiscaal recht of Medisch). Via onze specialisten kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
(Regio) nummer046 (+3146)
Aantal inwoners93555
Postcodegebied6153
BuurtschappenLimbrichterveld
Naburige plaatsenverzekering-Schouwen-Duiveland, rechtsbijstandverzekering-Schinnen, polis-Schiermonnikoog, verzekeringspakket-Schiedam, Rechtsbijstand Schagen en verzekeraar-s-Hertogenbosch
rechtsbijstandverzekering-sittard-geleen

Rechtsbijstandverzekeringen Sittard-Geleen vergelijken mei 2023

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische hulp en advies rondom omstandigheden van conflicten in Limburg. Dat komt van pas ten tijde van een conflict met je internetprovider. en Aanvaringen m.b.t. koop/verkoop van een 2e woning. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Sittard-Geleen vergelijken? Middels de vergelijker vind jij direct een goedkope verzekeringscontract. Een dergelijke verzekering vergt enige voorkennis. In de markt zijn er verschillende verzekering aanbieders en modules. Op deze pagina zijn verdere details te vinden. Raadpleeg ook eens https://www.sittard-geleen.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Allsecur rechtsbijstandverzekering

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft geeft juridisch advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Ze bieden je onder andere rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze vraag is er geen sprake van een algemeen advies. Zit je veel in het verkeer of verhuis je vaak? In die situatie kan je maar zo te maken hebben met een claim. Aan de hand van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand is er al vanaf €9,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €14,75 per 30 dagen. De prijs wordt berekend a.d.h.v. gezinsgrootte, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De modules lopen uiteen op vergoedingen, dekkingen, eigen risico en natuurlijk de kosten. Wat de beste polis is, selecteer je aan de hand van jouw behoeften, en privésituatie. Met behulp van het vergelijk script zoek je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Sittard-Geleen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. In natura of in geld. De max. vergoeding loopt van €17.500 tot €55.000.

 3. Bepaal modules

  Je kunt kiezen uit opties als Fiscaal recht en Wonen. Veel modules nemen mondt uit in hogere lasten. Denk je in op welk gebied de nood het hoogste is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Bekijk en vergelijk

  Je wordt nu doorgestuurd naar een overzicht met verzekeringen. Sorteer op kosten of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Sittard-Geleen.

 5. Afsluiten via internet

  Een geschikte optie?Alle huishoudens kunnen de diensten van Inshared, FBTO of Allianz direct online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De aanstaande verzekeraar helpt hierbij.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Ontdek de beste of goedkoopste verzekering in de omgeving 6153.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2023 (gemeente Sittard-Geleen)

 • Unive: Ruime keuze modules
 • Inshared: Zelf je dekkingen kiezen
 • Klaverblad: Verschillende modules
 • Nationale Nederlanden: Geen wachttijd
 • Aegon: Voor grote en kleine geschillen
 • OHRA: Zelf je dekkingen kiezen
 • DAS: Voor grote en kleine geschillen
 • HEMA: Ruime dekking
 • Ditzo: Geen overwacht hoge kosten
 • Lancyr: Beste koop Consumentenbond (2018)
 • Centraal Beheer: €0,00 eigen risico
 • ABN AMRO: 24/7 advies van experts
 • FBTO: 24/7 advies van experts
 • ARAG: Eenvoudig samenstellen

Voor welke modules kan ik gaan?

Direct jouw rechtsbijstand in Sittard-Geleen verzekeren? Jouw polis is 100% zelf samen te stellen. Dat gaat aan de hand van zogenaamde modules. Additionele specificaties tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consument gerelateerde zaken. Neem nou problematische situatie aangaande een contract of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze module ondersteunt jou in situatie zoals fiscaal recht, vermogen, en andere bezittingen. Zoals bijv. een meningsverschil met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze module bij o.a. OHRA of Reaal is relevant tijdens gebeurtenissen met betrekking tot jouw woning (bijv. in een wijk zoals Limbrichterveld, Sittard, Overhoven, Munstergeleen, Guttecoven, Geleen, Holtum-Born, Obbicht en Papenhoven). Denk aan geschillen bij de verkoop van een huis of advocaat in Sittard-Geleen.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met zaken die spelen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als letselschade en/of medische schade waar jij met de elektrische fiets schuldig aan bent. Een typisch voorbeeld is een meningsverschil over de reparatie van jouw auto.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Scheidingskosten zijn doorgaans zeer fors. Door deze dekking heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Blij dat ik even vergeleken heb, flink bespaard!’

H. van der Meulen, Sittard-Geleen (mei 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente