Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Stein

Een probleem op zakelijk gebied, in de buurt, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische hulp kan erg duur zijn. Door gebruik te maken van deze rechtsbijstandverzekering in Stein wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische problemen”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een aankoop die niet voldoet aan verwachtingen
 • Geschillen beleggingsadvies
 • Conflicten inzake ouderlijk gezag en/of een omgangsregeling
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere partijen (denk aan Unive, Ditzo en Asr) en pakketten (o.a. Consument of Letselschade). Met onze tools is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

rechtsbijstandverzekering-stein

Rechtsbijstandverzekeringen Stein vergelijken januari 2023

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridisch advies en ondersteuning tijdens taferelen zoals ruzies en problemen in Limburg. Dit is handig ten tijde van een conflict na een auto ongeluk en Aanvaringen in de familiesfeer. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Stein vergelijken? Met onze tool speur je eenvoudig een geschikte verzekeringscontract. Het productis niet heel eenvoudig. We zien verscheidene verzekeraars en opties. Verderop zijn verdere details te vinden. Raadpleeg ook eens https://www.gemeentestein.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: ANWB rechtsbijstandverzekering

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Ze bieden je onder andere hulpverlening of in de vorm van geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op deze kwestie is er geen sprake van een standaard antwoord. Zit je veel in het verkeer of wissel je regelmatig van baan? In zo’n setting is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Aan de hand van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €11,25. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €14 per 30 dagen. De maandpremie heeft te maken met grootte van het gezin, het bedrag dat je verzekerd, en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De verzekeringen variëren op polisvoorwaarden, soorten dekking, hoogte eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Wat de beste polis is, kies je door te kijk naar jouw wensen, en privésituatie. Met behulp van de vergelijkingstool ontdek je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Stein.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Mogelijkheden zijn alleen, of samenwonend met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Dat kan gaan om advies of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €5.000 tot €85.000.

 3. Bepaal modules

  We hebben het over o.a. Vermogen of Letselschade. Meer modules selecteren draait uit op een duurder tarief. Denk je in waar je risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Vergelijk verzekeraars

  In de volgende stap tref je een tabel met mogelijkheden. Rangschik op kosten p/maand of reviews voor juridische hulp in Stein.

 5. Direct afsluiten

  Iets gevonden? Je kan producten van maatschappijen als Nationale Nederlanden, ABN AMRO en Zekur direct online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De toekomstige assuradeur neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Ontdek de beste of voordeligste polis in de omgeving 6170, 6171.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van januari 2023 (gemeente Stein)

 • Unive: Voor vrijwel elke soort schade
 • Inshared: Professionele verzekering
 • Klaverblad: Gemakkelijk online afsluiten
 • Nationale Nederlanden: Gemakkelijk online afsluiten
 • Aegon: Professionele verzekering
 • OHRA: Ruim 400 juridische specialisten
 • DAS: Juristen met expertise
 • HEMA: Ruime keuze modules
 • Ditzo: Hoge klantwaardering
 • Lancyr: De beste juristen op uw zaak
 • Centraal Beheer: Hoge klantwaardering
 • ABN AMRO: Direct online verzekeren
 • FBTO: Online schade melden
 • ARAG: Juristen met expertise

Voor welke modules kan ik gaan?

Direct jouw rechtsbijstand in Stein verzekeren? Deze polis is 100% zelf samen te stellen. Dit doe je met een aantal modules. Meer info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent de rechten van consumenten. Neem nou problematische situatie aangaande bepaalde overeenkomsten of een geschil met een provider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze polis biedt hulp tijdens zaken als fiscale rechten, jouw vermogen, en financiële boedel. Onder andere onenigheid met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze module bij OHRA en Reaal is relevant tijdens gebeurtenissen betreffende jouw woning (bijv. in buurten als Stein, Elsloo, Urmond). Bijvoorbeeld een meningsverschil met de verhuurder of advocaat in Stein.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met alles wat er gebeurt tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. medische schade en letselschade waar jij als bestuurder deelgenoot van bent. Je kunt denken aan een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De onkosten van een scheiding vallen vaak niet mee. Aan de hand van deze optie kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Gemakkelijk sorteren op prijs of waardering’

Y. Hofman, Stein (januari 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente