Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Vaals

Een aanvaring met collega’s, met familie, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Juridisch advies kan erg duur zijn. Middels een rechtsbijstandverzekering in Vaals tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “biedt dekking voor rechtshulp in tal van omstandigheden”. Je kunt dan denken aan:

 • een meningsverschil over de reparatie van jouw auto
 • Een meningsverschil met de energieleverancier
 • Problemen met betrekking tot contracten
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende verzekeraars (o.a. Klaverblad, Centraal beheer en DAS) en dekkingen (als Belasting of Letselschade). Via onze specialisten lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteVaals
(Regio) nummer043 (+3143)
Inwoners9632
Postcodegebieden6290
BuurtschappenVijlen-Lemiers
Plaatsen in de omgevingverzekering-Steenwijkerland, rechtsbijstandverzekering-Steenbergen, polis-Stede Broec, verzekeringspakket-Staphorst, Rechtsbijstand Stadskanaal en verzekeraar-Son en Breugel
rechtsbijstandverzekering-vaals

Rechtsbijstandverzekeringen Vaals vergelijken december 2022

D.m.v. een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische specialisten en advocaten tijdens taferelen zoals conflicten in Limburg. Dat komt van pas in situaties als een geschil m.b.t jouw rijbewijs of Aanvaringen over jouw gezondheid, bijvoorbeeld fouten van medische instanties. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Vaals vergelijken? Dankzij de vergelijker vind jij eenvoudig een geschikte verzekeringscontract. Het productlijkt best ingewikkeld. In de markt zijn er meerdere verzekeraars en dan zijn er nog allerlei modules. Op deze pagina zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.vaals.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Aon Direct rechtsbijstandverzekering

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking in situatie van persoonlijke geschillen. Dat gaat in de vorm van rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Hierop bieden wij geen standaard antwoord. Zit je veel in de auto of switch je regelmatig van werk? In dat geval kan er maar zo een conflict ontstaan. Via de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €8,75. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €12,75 (maandelijks). De premie hangt af van type gezin, verzekerde bedrag en actieve modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is lastig te zeggen. De rechtsbijstandverzekeringen lopen uiteen op voorwaarden, modules, hoogte eigen bijdrage, en de premie. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van jullie eigen draagvlak, budget en situatie. Middels de vergelijker vind je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Vaals.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld een 1-persoonshuishouden, of gezinnen met (en zonder) kids. Een verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In contanten of juist in advies. Dit ligt doorgaans tussen de €30.000 tot €50.000.

 3. Kies modules

  We hebben het over o.a. Werk of Letselschade. Veel modules nemen mondt uit in een hogere premie. Schets voor jezelf op welke fronten het risico het grootst is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Online vergelijken

  Wat volgt is een overzicht met verzekeringen. Orden ze op premie of reviews voor juridische hulp in Vaals.

 5. Online afsluiten

  Iets gevonden? Alle huishoudens kunnen de diensten van Unive, Ditzo of Arag snel online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? Jouw aanstaande partij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Check de beste of voordeligste in jouw regio 6290, 6291.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Vaals)

 • Unive: Eenvoudig samenstellen
 • Inshared: Goede beoordeling
 • Klaverblad: Hoge klantwaardering
 • Nationale Nederlanden: Ruime dekking
 • Aegon: 240 juristen en 70 advocaten
 • OHRA: Professionele verzekering
 • DAS: Online schade melden
 • HEMA: Online schade melden
 • Ditzo: Juristen met expertise
 • Lancyr: In 5 minuten verzekerd
 • Centraal Beheer: Zelf je dekkingen kiezen
 • ABN AMRO: Eenvoudig samenstellen
 • FBTO: Geen overwacht hoge kosten
 • ARAG: Zelf je dekkingen kiezen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Online jouw rechtsbijstand in Vaals verzekeren? Deze dekking is 100% zelf samen te stellen. Dit kan middels een aantal modules. Additionele specificaties lees je hierna.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consumentenproducten. Zoals bijv. geschillen met betrekking tot een contract of een TV die kapot gaat.
 2. Belasting & vermogen
  Deze module heeft betrekking op situatie zoals fiscaal recht, vermogens, en extra eigendommen. Zoals bijv. onenigheid over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze dekking via o.a. Centraal beheer en ANWB kies jij voor situaties met betrekking tot je woning (bijv. in wijken als Vijlen-Lemiers, Vaals). Denk hier aan een aanvaring bij de verkoop van een huis of advocaat in Vaals.
 4. Verkeer
  We hebben het over zaken die spelen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als medische schade of letselschade waar jij met de elektrische fiets deelgenoot van bent. Je kunt denken aan het verhalen van letsel- en/of materiële schade.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Dergelijke kosten zijn doorgaans zeer fors. Middels deze optie heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Geschil met webwinkel prime opgelost’

N. Bosman, Vaals (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente