Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Venray

Een botsing op het werk, in het gezin, of met een winkel? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische hulp is soms financieel niet mogelijk. Via deze rechtsbijstandverzekering in Venray wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “voorziet uw hele gezin van deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen”. Denk aan situaties als:

 • dat iemand op jouw auto botst
 • Een meningsverschil beleggingsadvies
 • Problemen tijdens de oplevering van een huis
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse aanbieders (onder andere Inshared, Lancyr en ING) en polissen (onder andere Consument en Wonen). Op deze website kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieLimburg
GemeenteVenray
(Regio) nummer0478 (+31478)
Inwoners43291
Postcodegebieden5800
BuurtenVenray
Plaatsen nabijverzekering-Velsen, rechtsbijstandverzekering-Veldhoven, polis-Veere, verzekeringspakket-Veenendaal, Rechtsbijstand Veendam en verzekeraar-Valkenswaard
rechtsbijstandverzekering-venray

Rechtsbijstandverzekeringen Venray vergelijken december 2022

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridisch advies en ondersteuning rondom omstandigheden van ruzies en problemen in Limburg. Dit is handig in het geval van een tegenpartij die schade op jou verhaald en Problemen na een aankoop. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Venray vergelijken? Aan de hand van de zoekmachine bekijk je moeiteloos de gewenste polis. Rechtsbijstand is niet heel eenvoudig. Je vindt altijd meerdere verzekeringsmaatschappijen en opties. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Raadpleeg ook eens https://www.venray.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: BLG wonen rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische hulp en advies wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt rekenen op o.a. proces ondersteuning of geld.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Hierop mist een echt helder advies. Ben je veel onderweg of werk je regelmatig voor een andere baas? In zo’n setting is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Door middel van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €10. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €14 (maandelijks). Het tarief wordt bepaald door type gezin, verzekerde bedrag en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De rechtsbijstandverzekeringen zijn onderscheidend op kleine lettertjes, dekkingen, hoogte eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. De beste polis hangt af van jouw behoeften, en omstandigheden. Met behulp van de vergelijker ontdek je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Venray.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Een keuze is een 1 persoons dekking of gezinnen met (en zonder) kids. De verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In natura of in geld. De max. vergoeding loopt van €17.500 tot €65.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je kunt kiezen uit opties als Werk en Verkeer. Veel modules aanzetten draait uit op een hogere maandpremie. Denk je in op basis waarvan je risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Bekijk en vergelijk

  Wat volgt is een lijst met aanbieders. Vergelijk ze zelf op premie of reviews voor juridische hulp in Venray.

 5. Regel de overstap

  Je keuze gemaakt? Jij kunt een product van o.a. Klaverblad, FBTO en Allianz eenvoudig online afsluiten. Ga je overstappen? De toekomstige maatschappij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Stap over naar de beste of voordeligste polissen in de regio 5800, 5801, 5802, 5803, 5804.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Venray)

 • Unive: Gemakkelijk online afsluiten
 • Inshared: We All Benefit
 • Klaverblad: Team van ervaren juristen
 • Nationale Nederlanden: Hoge klantwaardering
 • Aegon: 240 juristen staan klaar
 • OHRA: Zelf je dekkingen kiezen
 • DAS: Professionele verzekering
 • HEMA: Direct online verzekeren
 • Ditzo: Gespecialiseerde juristen
 • Lancyr: Ruime dekking
 • Centraal Beheer: Gespecialiseerde juristen
 • ABN AMRO: Beste uit de test Consumentenbond
 • FBTO: Voor grote en kleine geschillen
 • ARAG: Gespecialiseerde juristen

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Online jouw rechtsbijstand in Venray verzekeren? Jouw polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt op basis van verschillende modules. Additionele specificaties kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met de rechten van consumenten. Onder andere een conflict over een recente aankoop of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze polis ondersteunt jou in omstandigheden rondom fiscaal recht, je vermogen, en andere bezittingen. Als o.a. geschillen m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze optie via OHRA of ANWB speelt bij geschillen ten aanzien van woningen (bijv. in een wijk als Venray, Overige kernen). Neem nou een conflict bij de aankoop van een huis of advocaat in Venray.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met alles wat er gebeurt op de weg (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. letselschade en medische schade waar jij als bestuurder schuldig aan bent. Zo’n situatie kan zijn strafzaken in het verkeer.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Via deze module heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Zonder hulp van een tussenpersoon geregeld’

Mevr. van den Velden, Venray (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente