Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Bergen op Zoom

Een probleem met collega’s, met familie, of in het verkeer? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp is voor veel mensen onbetaalbaar. Door middel van een rechtsbijstandverzekering in Bergen op Zoom pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die je kunt afsluiten voor wanneer je in een juridisch conflict komt en rechtsbijstand nodig hebt”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • ontslag door een reorganisatie
 • Geschillen rondom jouw koopwoning
 • Aanvaringen bij een kledingwinkel
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere partijen (denk aan Nationale Nederlanden, ABN AMRO en Arag) en pakketten (bijv. Belasting of Letselschade). Met onze tools kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBergen op Zoom
(Regio) nummer0164 (+31164)
Inwoners66237
Postcodegebied4600
WijkenBergen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Berg en Dal, rechtsbijstandverzekering-Beesel, polis-Beemster, verzekeringspakket-Beek, Rechtsbijstand Bedum en verzekeraar-Barneveld
rechtsbijstandverzekering-bergen-op-zoom

Rechtsbijstandverzekeringen Bergen op Zoom vergelijken december 2023

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische medewerking in scenario’s van moeilijkheden in Noord-Brabant. Dat komt van pas als het gaat om letselschade n.a.veen ongeluk of Geschillen met de huurbaas. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Bergen op Zoom vergelijken? Dankzij de vergelijk tool vind jij gemakkelijk een goedkope verzekering. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. We zien meerdere verzekering aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Verderop kan je er alles over lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.bergenopzoom.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: EAG Assuradeuren rechtsbijstandverzekering

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor rechtshulp in het geval van een conflict. Je kunt rekenen op o.a. geld of natura.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag bieden wij geen directe algemene conclusie. Reis je veel of heb je te maken met onzeker werk? Dan kan je maar zo te maken hebben met een claim. Dankzij de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering kan je al vinden vanaf €11,5. Duurdere polissen zitten rond de €14,25 per maand. De maandpremie wordt berekend a.d.h.v. type huishouden, verzekerde bedrag en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De contracten variëren op voorwaarden, soorten dekking, het eigen risico, en niet te vergeten te premie. Wat de beste polis is, kies je door te kijk naar jullie eigen draagvlak, en omstandigheden. Via het vergelijk script vergelijk jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Bergen op Zoom.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Opties zijn alleen, of alleen kinderen en geen partner. Een verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  We hebben het over de maximum vergoeding. Dat kan gaan om advies of geld. Dit schommelt tussen de €27.500 tot €80.000.

 3. Modules selecteren

  We hebben het over dekkingen als Fiscaal recht of Mediation. Meer modules selecteren resulteert in een duurder tarief. Bedenk op welke aspecten het risico het grootst is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Je wordt nu doorgestuurd naar een pagina met polissen. Vergelijk ze zelf op prijs of beoordelingen voor juridische hulp in Bergen op Zoom.

 5. Direct afsluiten

  Een geschikte optie?Alle huishoudens kunnen de diensten van OHRA, HEMA of ANWB snel online afsluiten. Betreft het een overstap? De nieuwe aanbieder kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Kom niet voor verrassingen te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Bekijk de beste en/of de goedkoopste polissen in de regio 4600, 4601, 4602, 4611, 4612, 4613, 4614, 4615, 4616, 4617, 4621, 4622, 4623, 4624, 4625.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2023 (gemeente Bergen op Zoom)

 • Unive: Ruime dekking
 • Inshared: 24/7 advies van experts
 • Klaverblad: 24/7 advies van experts
 • Nationale Nederlanden: Voor vrijwel elke soort schade
 • Aegon: Online schade melden
 • OHRA: Ruim 400 juridische specialisten
 • DAS: Zelf je dekkingen kiezen
 • HEMA: Ruime dekking
 • Ditzo: Verschillende modules
 • Lancyr: Beoordeeld met een 8,7
 • Centraal Beheer: Goede beoordeling
 • ABN AMRO: Gemakkelijk online afsluiten
 • FBTO: Voor grote en kleine geschillen
 • ARAG: Partner van de KNVB

Bekijk de verschillende modules

Wil je jouw rechtsbijstand in Bergen op Zoom verzekeren? Jouw polis stel je zelf samen. Dat werkt op basis van een aantal modules. Hoe dat werkt kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consumentenproducten. Als o.a. problematische situatie aangaande een contract of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting & vermogen
  Deze polis heeft betrekking op alles rondom fiscaal recht, vermogen, en ander waardevol bezit. Als o.a. een conflict over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze module via bijv Nationale Nederlanden en Promovendum speelt bij geschillen met betrekking tot huizen (bijv. in buurt zoals Bergen op Zoom-Oude stad en omgeving, Bergen op Zoom-Noord, Bergen op Zoom-Oost, Bergen op Zoom-West, Halsteren, Lepelstraat). Denk aan een conflict met de verhuurder of advocaat in Bergen op Zoom.
 4. Verkeer
  Betreft problemen die veroorzaakt zijn tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade of letsel(schade) waar jij als autobestuurder slachtoffer van bent. Je kunt denken aan een gestolen voertuig.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Scheidingskosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Door deze dekking heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Ruim aanbod, handige keuze filters’

Dhr. Prins, Bergen op Zoom (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente