Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Loosbroek

Een probleem op het werk, met familie, of met de auto? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp is soms financieel niet mogelijk. Via deze rechtsbijstandverzekering in Loosbroek wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische conflicten”. Denk aan situaties als:

 • ruzie over productgarantie
 • Aanvaringen rondom een ontslag
 • Conflicten over een verkeersboete
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse verzekeraars (denk aan Klaverblad, Ditzo of Nowgo) en dekkingen (als Werk of Medisch). Dankzij onze adviseurs vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBernheze
Netnummer0413 (+31413)
Inwoners29880
Postcodes5471
WijkenVorstenbosch
Plaatsen in de regioverzekering-veghel, rechtsbijstandverzekering-wilbertoord, polis-sint-hubert, rechtsbijstand-wanroij, verzekeringspakket-langenboom en mill
rechtsbijstandverzekering-loosbroek

Rechtsbijstandverzekeringen Loosbroek vergelijken maart 2023

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische bijstand & bescherming in scenario’s van onenigheid in Noord-Brabant. Iets onmisbaars ten tijde van een conflict na een auto ongeluk of Geschillen rondom de reparatie van een auto. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Loosbroek vergelijken? Door gebruik te maken van de zoekmachine zoek jij direct een geschikte rechtsbijstandverzekering. Dit type verzekering sluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd verscheidene verzekeringsmaatschappijen en modules. Hieronder vind je verdere informatie. Voor info over de gemeente zie ook https://www.bernheze.org/.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Delta Lloyd dekking

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft geeft juridisch advies in situatie van persoonlijke geschillen. Ze bieden je onder andere geld of natura.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op dat vraagstuk bieden wij geen standaard antwoord. Zit je veel in het verkeer of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval is de kans op een conflict groter. Via de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering is er al vanaf €9,5. Kosten lopen op tot €13,25 p/maand. De premie is afhankelijk van type huishouden, verzekerde bedrag en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De polissen wijken van elkaar af op voorwaarden, inhoud modules, het eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. Welke verzekeraar de beste is, wordt bepaald door jullie eigen draagvlak, en omstandigheden. Middels de vergelijkingstool vind jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Loosbroek.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijvoorbeeld zelfstandig wonend, of een partner zonder kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Dat kan gaan om advies of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €17.500 tot €95.000.

 3. Kies modules

  Je hebt de keuze uit dekkingen als Werk en Mediation. Alle modules kiezen betekent een duurder tarief. Ga na op welke aspecten het risico het grootst is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Aanbieders vergelijken

  Wat volgt is een overzicht met aanbieders. Rank zelf op prijs of score voor juridische hulp in Loosbroek.

 5. Direct afsluiten

  Alle opties bekeken? Jij kunt een product van o.a. Aegon, FBTO en ING eenvoudig online afsluiten. Ga je overstappen? Jouw aanstaande verzekeringspartij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Vermijd hoge juridische kosten, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Check de beste of juist de goedkoopste verzekering in de omgeving 5471, 5472.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2023 (gemeente Bernheze)

 • Unive: De beste juristen op uw zaak
 • Inshared: Persoonlijke jaarbeloning
 • Klaverblad: Geen poespas
 • Nationale Nederlanden: Uitgebreide dekking voor hele gezin
 • Aegon: Ruime keuze modules
 • OHRA: De beste juristen op uw zaak
 • DAS: Voor kleine en grote conflicten
 • HEMA: Gemakkelijk online afsluiten
 • Ditzo: Direct online verzekeren
 • Lancyr: Juristen met expertise
 • Centraal Beheer: Team van ervaren juristen
 • ABN AMRO: Geen overwacht hoge kosten
 • FBTO: Jaarpremie lager dan dagtarief advocaat
 • ARAG: Populaire ProRechtPolis

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Direct jouw rechtsbijstand in Loosbroek verzekeren? De verzekering is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt op basis van speciale modules. Additionele specificaties vind je hieronder.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consument gerelateerde zaken. Onder andere geschillen met betrekking tot ruzie met de buren of een geschil met een provider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze dekking heeft te maken met voorvallen als met name fiscale rechten, je vermogen, en extra eigendommen. Neem nou een aanvaring m.b.t. belastingaanslagen.
 3. Wonen
  Deze optie via bijv HEMA of Reaal gaat over kwesties ten aanzien van woningen (bijv. in buurten als Vorstenbosch, Heesch, Nistelrode, Loosbroek, Heeswijk-Dinther, Vinkel). Bijvoorbeeld onenigheid met de woningstichting of advocaat in Loosbroek.
 4. Verkeer
  We hebben het over gebeurtenissen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan letselschade en/of medische schade waar jij als autobestuurder aan deelneemt. Een typisch voorbeeld is juridische hulp en advies bij (letsel)schade.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. Dergelijke kosten zijn doorgaans zeer fors. Door deze mogelijkheid staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Rekenen op maximale ondersteuning’

B. van den Berg, Loosbroek (maart 2023)