Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Vlierden

Een probleem met collega’s, in de buurt, of met een winkel? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies kan in de papieren lopen. Door deze rechtsbijstandverzekering in Vlierden heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische conflicten”. Je kunt dan denken aan:

 • ruzie over productgarantie
 • Conflicten inzake huur/verhuur van een 2e woning
 • Aanvaringen over de voorwaarden van scheiden
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere aanbieders (zoals OHRA, FBTO of Arag) en pakketten (o.a. Werk en Medisch). Op deze website vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteDeurne
Regionummer0493 (+31493)
Aantal inwoners31878
Postcodes5756
BuurtschappenDeurne
Plaatsen in de omgevingverzekering-beek-en-donk, rechtsbijstandverzekering-mariahout, polis-lieshout, rechtsbijstand-lierop, verzekeringspakket-aarle-rixtel en mierlo
rechtsbijstandverzekering-vlierden

Rechtsbijstandverzekeringen Vlierden vergelijken december 2021

Door een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische hulp en advies in het geval van conflicten in Noord-Brabant. Dit is handig als het gaat om een TV die kapot gaat. of Aanvaringen met de glazenwasser. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Vlierden vergelijken? Middels de zoekmachine speur je direct een goede verzekering voor rechtsbijstand. Een dergelijke verzekering sluit je niet zomaar even af. In de markt zijn er verscheidene aanbieders en allerlei modules. Op onze site vind je verdere informatie. Zie ook https://www.deurne.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Allsecur pakket

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische ondersteuning ten tijde van problemen. Zo verstrekken ze bijv. hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op dat vraagstuk bieden wij geen directe algemene conclusie. Koop je veel online of switch je regelmatig van werk? Dan is er altijd risico op een geschil. Dankzij de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand is er al vanaf €9. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €12,75 per 4 weken. De prijs wordt berekend a.d.h.v. gezinssituatie, het max. te verzekeren bedrag, en actieve modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De rechtsbijstandverzekeringen lopen uiteen op kleine lettertjes, modules, eigen risico en uiteraarde de premie per maand. De beste polis hangt af van jullie eigen draagvlak, en privésituatie. Middels de vergelijker ontdek jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Vlierden.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Mogelijkheden zijn een 1 persoons dekking of gezinnen met (en zonder) kids. De verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  We hebben het over de maximum vergoeding. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €15.000 tot €80.000.

 3. Bepaal modules

  Jij hebt keuzes voor bijv. Belasting en Verkeer. Een groot aantal modules draait uit op hogere lasten. Schat in op welke aspecten het risico hoog is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Bekijk en vergelijk

  Hierna vind je een tabel met polissen. Sorteer op kosten p/maand of beoordelingen voor juridische hulp in Vlierden.

 5. Afsluiten via internet

  Een geschikte optie?Jij kunt een product van o.a. OHRA, Lancyr of Promovendum vandaag nog online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De gekozen verzekeraar kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Stap over naar de beste of juist de goedkoopste polis in de omgeving 5756.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2021 (gemeente Deurne)

 • Unive: Professionele verzekering
 • Inshared: Ruime keuze modules
 • Klaverblad: Eenvoudig samenstellen
 • Nationale Nederlanden: Geen overwacht hoge kosten
 • Aegon: Online schade melden
 • OHRA: Gemakkelijk online afsluiten
 • DAS: Ruime dekking
 • HEMA: Ruime keuze modules
 • Ditzo: Online schade melden
 • Lancyr: Team van ervaren juristen
 • Centraal Beheer: Team van ervaren juristen
 • ABN AMRO: Ruime keuze modules
 • FBTO: Voor grote en kleine geschillen
 • ARAG: Verschillende modules

Uit welke modules kan ik kiezen?

Direct jouw rechtsbijstand in Vlierden verzekeren? De verzekering kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat gaat aan de hand van een aantal modules. Aanvullende info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom je positie als consument. Zoals bijv. vervelende gebeurtenissen inzake een recente aankoop of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking biedt hulp tijdens voorvallen als met name fiscale rechten, vermogens, en aandelen. Neem nou een meningsverschil over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze keuze bij o.a. Lancyr en ING speelt bij geschillen betreffende je woning (bijv. in buurt zoals Deurne, Vlierden, Liessel, Neerkant, Helenaveen). Onder andere een conflict m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Vlierden.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. medische schade en/of letsel(schade) waar je als scootergebruiker deelgenoot van bent. Zo’n situatie kan zijn een gestolen voertuig.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Scheidingskosten vallen vaak niet mee. Door deze module heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Goed overzicht met polissen, duidelijke uitleg’

Familie. Mol, Vlierden (december 2021)