Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Dongen

Een botsing op zakelijk gebied, in de buurt, of met de auto? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische ondersteuning kan in de papieren lopen. Aan de hand van een rechtsbijstandverzekering in Dongen tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een ontrecht hoge telefoonrekening
 • Conflicten over toeslagen
 • Conflicten over een verkeersboete
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende assuradeurs (als Unive, Centraal beheer en ING) en pakketten (bijv. Fiscaal recht of Mediation). Via deze site lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteDongen
(Regio) nummer0162 (+31162)
Inwoners25413
Postcodes5100
BuurtenDongen
Plaatsen in de buurtverzekering-Den Helder, rechtsbijstandverzekering-Den Haag, polis-Delfzijl, verzekeringspakket-Delft, Rechtsbijstand De Wolden en verzekeraar-De Ronde Venen
rechtsbijstandverzekering-dongen

Rechtsbijstandverzekeringen Dongen vergelijken december 2022

Met zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridisch advies en ondersteuning rondom omstandigheden van moeilijkheden in Noord-Brabant. Dat komt van pas tijdens voorvallen als niet geleverde artikelen en Een meningsverschil over een overeenkomst die u als consument sluit. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Dongen vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijkingstool check je gemakkelijk een goedkope verzekering. Zo’n polis vergt enige voorkennis. In de markt zijn er velerlei verzekeringsmaatschappijen en opties. Verderop zijn verdere details te vinden. Raadpleeg ook eens https://www.dongen.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Lancyr rechtsbijstandverzekering

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Zo verstrekken ze bijv. geld of natura.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze kwestie hebben we geen gemiddeld antwoord. Reis je veel of verhuis je vaak? Dan is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Dankzij de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering vind je al vanaf €9,75. Dit loopt op tot circa €12,5 (maandelijks). De maandelijkse premie wordt berekend a.d.h.v. gezinsgrootte, het max. te verzekeren bedrag, en het aantal modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De polissen zijn onderscheidend op contractvoorwaarden, type dekking, hoogte eigen bijdrage, en de premie. Wat precies de beste verzekeraar is selecteer je aan de hand van je specifieke vraag, en privésituatie. Geholpen door onze vergelijk-module ontdek je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Dongen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijv. een 1 persoons dekking of een partner met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In de vorm van diensten of geld. Dit varieert van €22.500 tot €80.000.

 3. Bepaal modules

  Je kunt kiezen uit thema’s zoals Consument of Wonen. Veel modules aanzetten betekent een hogere premie. Schets voor jezelf op welk gebied de nood het hoogste is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Bekijk en vergelijk

  Gelukt? Dan volgt een lijst met polissen. Orden ze op prijs of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Dongen.

 5. Regel de overstap

  Ben je eruit? Je kan producten van maatschappijen als Unive, Ditzo of Promovendum eenvoudig online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De gekozen assuradeur neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Raadpleeg de beste of voordeligste verzekering in de omgeving 5100, 5101, 5102, 5103, 5104, 5105, 5106, 5107.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Dongen)

 • Unive: Professionele verzekering
 • Inshared: Zaken snel opgepakt
 • Klaverblad: Gemakkelijk online afsluiten
 • Nationale Nederlanden: Onbeperkt advies bij beginnend conflict
 • Aegon: Gespecialiseerde juristen
 • OHRA: Vrije keuze advocaat
 • DAS: Zaken snel opgepakt
 • HEMA: Ruime dekking
 • Ditzo: Hoge klantwaardering
 • Lancyr: Geen wachttijd
 • Centraal Beheer: €0,00 eigen risico
 • ABN AMRO: Ruime keuze modules
 • FBTO: Gemakkelijk overstappen
 • ARAG: Verschillende modules

Welke modules worden aangeboden?

Direct jouw rechtsbijstand in Dongen verzekeren? Deze dekking is erg flexibel qua mogelijkheden. Dat werkt op basis van een aantal modules. Aanvullende info vind je hieronder.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Denk aan problematische situatie aangaande bepaalde overeenkomsten of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting en vermogen
  Deze dekking biedt hulp tijdens zaken als fiscale rechten, jouw vermogen, en aandelen. Onder andere onenigheid over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze keuze via o.a. Inshared en Zekur speelt bij geschillen inzake appartementen (bijv. in buurten als Dongen, ’s Gravenmoer). Denk hier aan een conflict bij de aankoop van een huis of advocaat in Dongen.
 4. Verkeer
  Betreft vervelende omstandigheden met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld medische schade en letselschade waar jij met de elektrische fiets schuldig aan bent. Een typisch voorbeeld is een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Dergelijke kosten vallen vaak niet mee. Via deze mogelijkheid worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Goede service, binnen enkele minuten was ik eruit!’

B. Schipper, Dongen (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente