Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Meierijstad

Een tweestrijd op zakelijk gebied, in het gezin, of in het verkeer? Soms kun jij er niks aan doen. Juridisch advies kan erg duur zijn. Dankzij een rechtsbijstandverzekering in Meierijstad heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “ben je verzekerd van juridische bijstand bij een geschil. “. Denk aan situaties als:

 • dat iemand op jouw auto botst
 • Problemen m.b.t. belastingaanslagen
 • Conflicten in de familiesfeer
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse aanbieders (denk aan Nationale Nederlanden, ABN AMRO en Zekur) en voorwaarden (bijv. Fiscaal recht en Mediation). Via onze specialisten kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteMeierijstad
(Net) nummer0413 (+31413)
Inwoners17896
Postcodegebied5460
BuurtenWest
Plaatsen in de buurtverzekering-Lochem, rechtsbijstandverzekering-Lisse, polis-Lingewaard, verzekeringspakket-Lingewaal, Rechtsbijstand Leusden en verzekeraar-Leudal
rechtsbijstandverzekering-meierijstad

Rechtsbijstandverzekeringen Meierijstad vergelijken december 2022

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische hulp en advies in het geval van onenigheid in Noord-Brabant. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als een geschil met de gemeente. of Aanvaringen over de uitkering. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Meierijstad vergelijken? Via de vergelijker check jij moeiteloos een goedkope verzekering voor rechtsbijstand. Rechtsbijstand lijkt best ingewikkeld. In de markt zijn er verscheidene verzekeraars en dan zijn er nog allerlei modules. Verderop kan je er alles over lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.meierijstad.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: ANWB december 2022

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies ten tijde van problemen. Dat gaat in de vorm van proces ondersteuning of geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op dat vraagstuk is er geen helder advies. Reis je veel of werk je regelmatig voor een andere baas? In dat geval is er altijd risico op een geschil. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een polis begint met prijzen van €9,5. Duurdere polissen zitten rond de €15,75 per 4 weken. De maandelijkse premie hangt af van gezinssamenstelling, het verzekerde bedrag, en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De rechtsbijstandverzekeringen verschillen op vergoedingen, soorten dekking, eigen risico en de premie. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van jouw wensen, en financiële situatie. Via de vergelijker tref jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Meierijstad.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld alleen, of gezinnen met (en zonder) kids. Jouw verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In contanten of juist in advies. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €27.500 tot €70.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je hebt de keuze uit opties als Fiscaal recht of Medisch. Een groot aantal modules resulteert in een hogere premie. Schat in waar je risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Bekijk en vergelijk

  Gelukt? Dan volgt een ranglijst met alle opties. Rangschik op prijs of reviews voor juridische hulp in Meierijstad.

 5. Regel je polis online

  Alle opties bekeken? Jij kunt een product van o.a. Nationale Nederlanden, Ditzo of ANWB snel online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De gekozen aanbieder helpt hierbij.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom dure juridische procedures, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Ontdek de beste of juist de goedkoopste polis in de omgeving 5460, 5461, 5462, 5463, 5464, 5465, 5466, 5467.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Meierijstad)

 • Unive: Juristen met expertise
 • Inshared: Gespecialiseerde juristen
 • Klaverblad: Eenvoudig samenstellen
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: De beste juristen op uw zaak
 • OHRA: Ruime keuze modules
 • DAS: 24/7 advies van experts
 • HEMA: Voor grote en kleine geschillen
 • Ditzo: Voor grote en kleine geschillen
 • Lancyr: Beste koop Consumentenbond (2018)
 • Centraal Beheer: Goede beoordeling
 • ABN AMRO: Verschillende modules
 • FBTO: Er is geen eigen risico
 • ARAG: Direct online verzekeren

Voor welke modules kan ik gaan?

Online jouw rechtsbijstand in Meierijstad verzekeren? De verzekering is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt met een aantal modules. Additionele specificaties kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consumentenproducten. Als o.a. een probleem m.b.t. ruzie met de buren of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze keuze verleent bijstand bij alles rondom fiscale rechten, het vermogen, en extra eigendommen. Bijvoorbeeld onenigheid met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze optie via ABN AMRO of Nowgo gaat over kwesties ten aanzien van jouw woning (bijv. in buurt zoals West, Centrum, Oost, Wijbosch, Sint-Oedenrode, Nijnsel, Boskant, Olland, Veghel, Mariaheide, Zijtaart, Eerde, Erp, Keldonk, Boerdonk). Denk hier aan onenigheid rondom jouw koopwoning of advocaat in Meierijstad.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op problemen die veroorzaakt zijn op de weg (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade of letsel(schade) waar je als verkeersdeelnemer betrokken bij bent. Je moet dan denken aan een geschil met een BOVAG-garage.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten van zo’n scheiding zijn doorgaans zeer fors. Middels deze dekking heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Overzichtelijke vergelijker met eerlijke transparante prijzen’

Y. Driessen, Meierijstad (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente