Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Moerdijk

Een conflict op de zaak, in de straat, of met de auto? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies kan erg duur zijn. Via een rechtsbijstandverzekering in Moerdijk pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “voorziet uw hele gezin van deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen”. Je kunt dan denken aan:

 • een conflict over jouw vaarbewijs
 • Aanvaringen rondom jouw koopwoning
 • Aanvaringen over de erfgrens
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene maatschappijen (onder andere OHRA, Centraal beheer of Arag) en modules (als Inkomen en Letselschade). Met onze tools vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteMoerdijk
Regionummer0168 (+31168)
Bewoners36762
Postcodegebieden4780
BuurtenZevenbergen
Plaatsen in de regioverzekering-Midden-Groningen, rechtsbijstandverzekering-Midden-Drenthe, polis-Midden-Delfland, verzekeringspakket-Middelburg, Rechtsbijstand Meppel en verzekeraar-Meierijstad
rechtsbijstandverzekering-moerdijk

Rechtsbijstandverzekeringen Moerdijk vergelijken december 2022

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies in situaties van ruzies en problemen in Noord-Brabant. Dat komt van pas in situaties als ruzie over productgarantie of Problemen rondom jouw arbeidscontract. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Moerdijk vergelijken? Via de zoekmachine vind je moeiteloos een betaalbare verzekeringscontract. Rechtsbijstand is best complex. Je vindt altijd verscheidene assuradeurs en opties. Onderstaand vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.moerdijk.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over ASR Verzekeringen december 2022

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische hulp en advies ten tijde van problemen. Zo verstrekken ze bijv. geld of natura.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze kwestie bieden wij geen standaard antwoord. Koop je veel online of switch je regelmatig van werk? In zo’n setting is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Via de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een polis is er al vanaf €9,75. Kosten lopen op tot €13,5 per 30 dagen. De maandelijkse premie hangt af van type huishouden, het afgedekte bedrag, en gekozen modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De contracten variëren op kleine lettertjes, dekkingen, hoogte eigen risico, en niet te vergeten te premie. De beste polis moet worden bepaald door jouw eisen en risicogebieden. Geholpen door onze vergelijk-module check je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Moerdijk.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Bijvoorbeeld alleenstaand, of samenwonend met kinderen. Jouw verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In natura of in geld. Dit ligt doorgaans tussen de €25.000 tot €55.000.

 3. Bepaal modules

  We onderscheiden dekkingen als Werk en Letselschade. Een groot aantal modules mondt uit in een duurder tarief. Bedenk op welke fronten het risico hoog is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Polissen vergelijken

  In de volgende stap tref je een pagina met verzekeringen. Orden ze op kosten of waardering voor juridische hulp in Moerdijk.

 5. Online afsluiten

  Je keuze gemaakt? Jij kunt een product van o.a. Unive, Centraal beheer en Nowgo gemakkelijk online afsluiten. Betreft het een overstap? Jouw aanstaande verzekeringsaanbieder kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom verrassingen, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Raadpleeg de beste of goedkoopste polis in de omgeving 4780, 4781, 4782.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Moerdijk)

 • Unive: De beste juristen op uw zaak
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Persoonlijke adviseur
 • Nationale Nederlanden: Geen wachttijd
 • Aegon: Gespecialiseerde juristen
 • OHRA: Ruime keuze modules
 • DAS: Hoge klantwaardering
 • HEMA: Snel advies
 • Ditzo: Voor vrijwel elke soort schade
 • Lancyr: Onbeperkt telefonisch advies
 • Centraal Beheer: Zelf samentstellen
 • ABN AMRO: Gemakkelijk online afsluiten
 • FBTO: Online schade melden
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Welke modules worden aangeboden?

Meteen jouw rechtsbijstand in Moerdijk verzekeren? Jouw polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit doe je met een aantal modules. Extra details vind je hieronder.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consument gerelateerde zaken. Bijvoorbeeld een probleem m.b.t. een aankoop of een geschil met een provider.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze module heeft te maken met voorvallen als met name fiscaal recht, het vermogen, en financiële boedel. Als o.a. een conflict over aandelen, obligaties en opties.
 3. Wonen
  Deze polis via FBTO of ANWB speelt bij geschillen betreffende woningen (bijv. in wijken als Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Langeweg, Klundert, Moerdijk, Noordhoek, Standdaarbuiten, Fijnaart, Heijningen, Willemstad, Helwijk). Bijvoorbeeld onenigheid met de verhuurder of advocaat in Moerdijk.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met vervelende omstandigheden op de weg (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. medische schade en letselschade waar je als scootergebruiker deelgenoot van bent. Een kwestie kan zijn een gestolen voertuig.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. De onkosten van een scheiding kunnen aardig in papieren lopen. Aan de hand van deze optie staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Je recht krijgen en je recht halen!’

P. de Vries, Moerdijk (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente