Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Oudemolen

Een probleem op de zaak, in de buurt, of met de auto? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische hulp kan erg duur zijn. Aan de hand van zo’n rechtsbijstandverzekering in Oudemolen pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat in vele situatie”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een conflict over jouw vaarbewijs
 • Een meningsverschil met de woningstichting
 • Een meningsverschil bij een kledingwinkel
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene assuradeurs (denk aan Aegon, ABN AMRO of Arag) en pakketten (o.a. Fiscaal recht en Mediation). Met onze tools is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteMoerdijk
Regionummer0592 (+31592)
Inwoners36762
Postcodegebied4796
BuurtschappenZevenbergen
Plaatsen in de buurtverzekering-klundert, rechtsbijstandverzekering-langeweg, polis-zevenbergschen-hoek, rechtsbijstand-stampersgat, verzekeringspakket-zevenbergen en noordhoek
rechtsbijstandverzekering-oudemolen

Rechtsbijstandverzekeringen Oudemolen vergelijken december 2023

Via de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische hulp en advies in het geval van ruzies en problemen in Noord-Brabant. Dit is handig in het geval van een conflict over jouw vaarbewijs of Aanvaringen m.b.t. kindgebonden budget. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Oudemolen vergelijken? Dankzij de vergelijkingstool zoek jij gemakkelijk de gewenste rechtsbijstandverzekering. Het productvergt enige voorkennis. In de markt zijn er allerlei aanbieders plus modules. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.moerdijk.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Zelf samenstellen met modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Allianz rechtsbijstandverzekering

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische medewerking als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Zo verstrekken ze bijv. financiële ondersteuning.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op dat vraagstuk hebben we geen gemiddeld antwoord. Ben je veel onderweg of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval kan er maar zo een conflict ontstaan. Door middel van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering begint met prijzen van €9. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €13,25 per maand. De prijs heeft te maken met gezinsgrootte, het bedrag dat je verzekerd, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De rechtsbijstandverzekeringen zijn onderscheidend op kleine lettertjes, modules, hoogte eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Welke verzekeraar de beste is, selecteer je aan de hand van jouw wensen, en financiële situatie. Geholpen door de tool vergelijk je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Oudemolen.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Dat kan zijn zelfstandig wonend, of alleen kinderen en geen partner. Deze verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Dat kan gaan om advies of geld. Dit varieert van €30.000 tot €65.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je kunt kiezen uit o.a. Vermogen en Verkeer. Veel modules aanzetten mondt uit in een hogere premie. Schat in op welk gebied je risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Polissen vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een ranglijst met mogelijkheden. Rank zelf op premie per maand of beoordelingen voor juridische hulp in Oudemolen.

 5. Afsluiten via internet

  Je keuze gemaakt? Jij kunt een product van o.a. Unive, Lancyr en Arag gemakkelijk online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? Jouw aanstaande verzekeringsmaatschappij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Stap over naar de beste en/of de goedkoopste in jouw regio 4796.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2023 (gemeente Moerdijk)

 • Unive: Goede beoordeling
 • Inshared: De beste juristen op uw zaak
 • Klaverblad: Gespecialiseerde juristen
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: Professionele verzekering
 • OHRA: Voor grote en kleine geschillen
 • DAS: Voor vrijwel elke soort schade
 • HEMA: Eenvoudig online geregeld
 • Ditzo: Geen wachttijd
 • Lancyr: Zaken snel opgepakt
 • Centraal Beheer: Ruime keuze modules
 • ABN AMRO: Gemakkelijk online afsluiten
 • FBTO: Jaarpremie lager dan dagtarief advocaat
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Voor welke modules kan ik gaan?

Snel jouw rechtsbijstand in Oudemolen verzekeren? Deze dekking kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt op basis van een aantal modules. Meer info lees je hierna.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende je positie als consument. Onder andere geschillen met betrekking tot familiezaken of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting & vermogen
  Deze keuze biedt hulp tijdens voorvallen als met name fiscaal recht, je vermogen, en financiële boedel. Zoals bijv. een conflict over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze dekking bij o.a. Klaverblad en Reaal speelt bij geschillen aangaande je huis (bijv. in een wijk als Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek, Langeweg, Klundert, Moerdijk, Noordhoek, Standdaarbuiten, Fijnaart, Heijningen, Willemstad, Helwijk). Denk aan een meningsverschil met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Oudemolen.
 4. Verkeer
  We hebben het over gebeurtenissen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan (letsel)schade of medische schade waar je als scootergebruiker schuldig aan bent. Een typisch voorbeeld is een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Aan de hand van deze optie kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Ik zocht de goedkoopste aanbieder, dat is gelukt’

E. van der Linden, Oudemolen (december 2023)