Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Oosterhout

Een botsing op zakelijk gebied, in de straat, of met de auto? Het kan iedereen overkomen. Juridische ondersteuning is voor veel mensen onbetaalbaar. Via deze rechtsbijstandverzekering in Oosterhout pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Je kunt dan denken aan:

 • een geschil met een FOCWA-garage
 • Geschillen met een onderwijsinstantie
 • Een meningsverschil tijdens de oplevering van een huis
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij verzekeraars (o.a. Klaverblad, Ditzo en Promovendum) en dekkingen (zoals Fiscaal recht of Letselschade). Via onze specialisten kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteOosterhout
(Net) nummer0162 (+31162)
Inwoners54018
Postcodegebieden4909
BuurtenOosterhout-Centrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-Oirschot, rechtsbijstandverzekering-Oegstgeest, polis-Nuth, verzekeringspakket-Nunspeet, Rechtsbijstand Nuenen, Gerwen en Nederwetten en verzekeraar-Noordwijkerhout
rechtsbijstandverzekering-oosterhout

Rechtsbijstandverzekeringen Oosterhout vergelijken maart 2023

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische bijstand & bescherming tijdens taferelen zoals moeilijkheden in Noord-Brabant. Dit is handig ten tijde van een geschil met een webwinkel en Conflicten met mediation. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Oosterhout vergelijken? Via de vergelijkingstool vind jij gemakkelijk een goedkope verzekering. Rechtsbijstand vergt enige voorkennis. We onderscheiden verschillende verzekeringsbedrijven en dan zijn er nog allerlei modules. Onderstaand kun jij daarover meer lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.oosterhout.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Bruns ten Brink maart 2023

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning in het geval van een conflict. Zo verstrekken ze bijv. geld of natura.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op dat vraagstuk mist een echt eenduidig antwoord. Ben je veel onderweg of heb je te maken met onzeker werk? In zo’n setting is de kans op een conflict groter. Dankzij de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €11,75. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €14,25 per 30 dagen. Het tarief wordt bepaald door gezinssamenstelling, het verzekerde bedrag, en type modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De verzekeringen variëren op kleine lettertjes, inhoud modules, vrijwillige eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Wat precies de beste verzekeraar is kies je door te kijk naar je specifieke vraag, budget en situatie. Door onze vergelijk-module vergelijk jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Oosterhout.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Een keuze is alleen, of gezinnen met (en zonder) kids. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Dat kan gaan om advies of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €12.500 tot €55.000.

 3. Modules selecteren

  We onderscheiden o.a. Inkomen of Mediation. Meer modules selecteren betekent een duurdere verzekering. Schat in op welk gebied het risico hoog is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  In de volgende stap tref je een overzicht met alle opties. Sorteer op premie per maand of waardering voor juridische hulp in Oosterhout.

 5. Regel de overstap

  Een geschikte optie?Je kan producten van maatschappijen als Nationale Nederlanden, Lancyr of Interpolis direct online afsluiten. Ga je overstappen? Jouw aanstaande partij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Ontdek de beste of laagst-geprijsde in jouw regio 4909.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2023 (gemeente Oosterhout)

 • Unive: Meteen online verzekerd
 • Inshared: Beoordeeld met een 8.0
 • Klaverblad: Persoonlijke adviseur
 • Nationale Nederlanden: Gespecialiseerde juristen
 • Aegon: Team van ervaren juristen
 • OHRA: Specialisten van DAS
 • DAS: Gespecialiseerde juristen
 • HEMA: Eenvoudig online geregeld
 • Ditzo: Geen overwacht hoge kosten
 • Lancyr: Zelf samentstellen
 • Centraal Beheer: Zelf samentstellen
 • ABN AMRO: Juristen met expertise
 • FBTO: Gespecialiseerde juristen
 • ARAG: Ruime dekking

Welke modules worden aangeboden?

Snel jouw rechtsbijstand in Oosterhout verzekeren? Deze dekking kun je volledig personaliseren. Dat gaat aan de hand van verschillende modules. Additionele specificaties kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom je positie als consument. Bijvoorbeeld problematische situatie aangaande bepaalde overeenkomsten of een geschil met de gemeente.
 2. Belasting & vermogen
  Deze keuze heeft te maken met zaken als fiscale rechten, jouw vermogen, en financiële boedel. Zoals bijv. onenigheid m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze keuze bij o.a. Unive en Interpolis is relevant tijdens gebeurtenissen inzake je woning (bijv. in een wijk als Oosterhout-Centrum, Slotjes, West, Strijen, Leijsenakkers, Oosterheide, Dommelbergen, Vrachelen, Industrieterrein Zuid, Industrieterrein Noord, Buitengebied Oosterhout, Den Hout, Oosteind, Dorst). Neem nou een conflict rondom jouw huurwoning of advocaat in Oosterhout.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op problemen die veroorzaakt zijn tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Onder andere letselschade en medische schade waar je als fietser schuldig aan bent. Een kwestie kan zijn het verhalen van letsel- en/of materiële schade.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De onkosten van een scheiding vallen vaak niet mee. Met deze dekking heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Goede service, binnen enkele minuten was ik eruit!’

H. van Dam, Oosterhout (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente