Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Wouwse Plantage

Een tweestrijd op zakelijk gebied, met de buren, of met de auto? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Een juridisch specialist kan niet iedereen betalen. Door middel van een rechtsbijstandverzekering in Wouwse Plantage heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat bij juridische conflicten”. Je kunt dan denken aan:

 • ontslag door een reorganisatie
 • Geschillen met de fiscus
 • Aanvaringen over erfenissen
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij verzekeraars (denk aan Aegon, HEMA en ING) en dekkingen (als Belasting of Medisch). Met onze tools kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteRoosendaal
Netnummer0165 (+31165)
Aantal inwoners76960
Postcodegebied4725
BuurtschappenCentrum
Naburige plaatsenverzekering-sprundel, rechtsbijstandverzekering-schijf, polis-st-willebrord, rechtsbijstand-sint-maartensdijk, verzekeringspakket-nispen en sint-annaland
rechtsbijstandverzekering-wouwse-plantage

Rechtsbijstandverzekeringen Wouwse Plantage vergelijken juli 2020

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische bijstand & bescherming rondom omstandigheden van conflicten in Noord-Brabant. Dat komt van pas in het geval van een geschil met de gemeente. of Geschillen met een school. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Wouwse Plantage vergelijken? Met de vergelijkingstool bekijk jij eenvoudig een betaalbare rechtsbijstandverzekering. Een dergelijke verzekering lijkt best ingewikkeld. We onderscheiden allerlei verzekeringsbedrijven en modules. Onderstaand kan je er alles over lezen. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.roosendaal.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Nationale Nederlanden polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische hulp en advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Je kunt rekenen op o.a. rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Daarop is er geen directe algemene conclusie. Reis je veel of verhuis je vaak? Dan kan er maar zo een conflict ontstaan. Dankzij de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een polis vind je al vanaf €11,5. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €14,25 p/maand. De assurantiepremie is afhankelijk van gezinssamenstelling, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en gekozen modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De contracten wijken van elkaar af op voorwaarden, type dekking, hoogte eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. Wat het beste aanbod is, selecteer je aan de hand van jullie eigen draagvlak, en risicogebieden. Met behulp van onze vergelijk-module check jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Wouwse Plantage.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Mogelijkheden zijn een 1-persoonshuishouden, of alleen kinderen en geen partner. Deze verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Dat kan gaan om advies of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €5.000 tot €95.000.

 3. Modules selecteren

  Jij hebt keuzes voor thema’s zoals Belasting of Wonen. Veel modules nemen draait uit op een hogere maandpremie. Bedenk op welke aspecten het risico hoog is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Aanbieders vergelijken

  Hierna vind je een ranglijst met verzekeringen. Orden ze op kosten of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Wouwse Plantage.

 5. Online afsluiten

  Een geschikte optie?Alle huishoudens kunnen de diensten van Unive, Lancyr en ING snel online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De gekozen verzekeringsaanbieder kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Vermijd hoge juridische kosten, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Check de beste of juist de goedkoopste polis in de omgeving 4725.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2020 (gemeente Roosendaal)

 • Unive: Vanaf €3,38 per maand
 • Inshared: De beste juristen op uw zaak
 • Klaverblad: Beoordeeld met een 8,2
 • Nationale Nederlanden: Zelf samentstellen
 • Aegon: Gespecialiseerde juristen
 • OHRA: Verschillende modules
 • DAS: Verschillende modules
 • HEMA: Online schade melden
 • Ditzo: Team van ervaren juristen
 • Lancyr: Voor grote en kleine geschillen
 • Centraal Beheer: Eenvoudig samenstellen
 • ABN AMRO: Ruime keuze modules
 • FBTO: Er is geen eigen risico
 • ARAG: Zelf je dekkingen kiezen

Voor welke modules kan ik gaan?

Direct jouw rechtsbijstand in Wouwse Plantage verzekeren? Deze dekking stel je zelf samen. Dit doe je met zogenaamde modules. Additionele specificaties tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consumentenproducten. Als o.a. vervelende gebeurtenissen inzake bepaalde overeenkomsten of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze dekking verleent bijstand bij omstandigheden rondom fiscale rechten, jouw vermogen, en aandelen. Neem nou een conflict over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze polis bij Ditzo en ING gaat over kwesties betreffende je woning (bijv. in een wijk als Centrum, Oost, Noord, West, Groot Kroeven, Langdonk, Kortendijk, Tolberg, Industriegebieden, Nispen, Wouw, Heerle, Moerstraten, Wouwse Plantage). Denk aan geschillen met de huurbaas of advocaat in Wouwse Plantage.
 4. Verkeer
  Betreft zaken die spelen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Onder andere letselschade en/of medische schade waar jij als autobestuurder aan deelneemt. Een typisch voorbeeld is schade bij een ongeluk of aanrijding.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen aardig in papieren lopen. Via deze dekking staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Nooit meer leven in angst’

O. van de Wal, Wouwse Plantage (juli 2020)