Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Uden

Een probleem op zakelijk gebied, met familie, of in het verkeer? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische ondersteuning kan in de papieren lopen. Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering in Uden heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat bij juridische conflicten”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een aankoop die niet voldoet aan verwachtingen
 • Een meningsverschil m.b.t. belastingaanslagen
 • Aanvaringen met overheidsinstanties
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij assuradeurs (o.a. Klaverblad, FBTO of ANWB) en pakketten (o.a. Werk en Mediation). Dankzij onze adviseurs vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteUden
(Net) nummer0413 (+31413)
Aantal inwoners41247
Postcodegebied5400
BuurtschappenUden
Plaatsen in de regioverzekering-Tiel, rechtsbijstandverzekering-Tholen, polis-Teylingen, verzekeringspakket-Texel, Rechtsbijstand Terschelling en verzekeraar-Terneuzen
rechtsbijstandverzekering-uden

Rechtsbijstandverzekeringen Uden vergelijken december 2022

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische specialisten en advocaten in situaties van ruzies en problemen in Noord-Brabant. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als niet geleverde artikelen of Problemen over de erfgrens. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Uden vergelijken? Middels de zoekmachine speur jij eenvoudig een geschikte rechtsbijstandverzekering. Een dergelijke verzekering lijkt best ingewikkeld. In de markt zijn er meerdere verzekering aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Hieronder kan je er alles over lezen. Zie ook https://www.uden.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Huis In Eén Verzekeringen december 2022

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor rechtshulp ten tijde van problemen. Je kunt rekenen op o.a. rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze vraag bieden wij geen gemiddeld antwoord. Zit je veel in het verkeer of werk je regelmatig voor een andere baas? In dat geval is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een polis vind je al vanaf €11,5. Dit loopt op tot circa €14,5 per 4 weken. De prijs wordt bepaald door grootte van het gezin, het bedrag dat je verzekerd, en de soort modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De modules verschillen op voorwaarden, type dekking, de eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Welke verzekeraar de beste is, wordt bepaald door jouw wensen, en omstandigheden. Geholpen door de tool ontdek je gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Uden.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijv. zelfstandig wonend, of een partner met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In contanten of juist in advies. De max. vergoeding loopt van €22.500 tot €75.000.

 3. Kies modules

  Je hebt de keuze uit bijv. Consument en Medisch. Een groot aantal modules resulteert in hogere lasten. Ga na op welke aspecten jij meer risico loopt. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

 4. Polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met mogelijkheden. Rangschik op kosten p/maand of score voor juridische hulp in Uden.

 5. Online afsluiten

  Ben je eruit? Je kan producten van maatschappijen als Klaverblad, Ditzo en DAS snel online afsluiten. Betreft het een overstap? De gekozen aanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Vermijd hoge juridische kosten, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Check de beste of goedkoopste verzekering in de omgeving 5400, 5401, 5402, 5403, 5404, 5405, 5406, 5408, 5469.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Uden)

 • Unive: Professionele verzekering
 • Inshared: Team van ervaren juristen
 • Klaverblad: Gespecialiseerde juristen
 • Nationale Nederlanden: Team van ervaren juristen
 • Aegon: 70 advocaten
 • OHRA: Zaken snel opgepakt
 • DAS: Gemakkelijk online afsluiten
 • HEMA: Team van ervaren juristen
 • Ditzo: Professionele verzekering
 • Lancyr: Goede beoordeling
 • Centraal Beheer: Geen eigen risico
 • ABN AMRO: 5 sterren MoneyView
 • FBTO: Voor vrijwel elke soort schade
 • ARAG: 24/7 advies van experts

Voor welke modules kan ik gaan?

Meteen jouw rechtsbijstand in Uden verzekeren? Deze polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit kan middels speciale modules. Hoe dat werkt tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consumentenproducten. Onder andere een probleem m.b.t. een recente aankoop of een geschil met een provider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze optie ondersteunt jou in alles rondom fiscaal recht, vermogen, en aandelen. Zoals bijv. een conflict met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze module via Inshared en Nowgo gaat over zaken ten aanzien van je woning (bijv. in wijken als Uden, Volkel, Odiliapeel). Neem nou een aanvaring met de verhuurder of advocaat in Uden.
 4. Verkeer
  Dit gaat over problemen die veroorzaakt zijn met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. letselschade of medische schade waar je als verkeersdeelnemer betrokken bij bent. Zo’n situatie kan zijn een conflict over jouw vaarbewijs.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten hiervan kunnen aardig in papieren lopen. Door deze optie kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Geen angst voor hoge juridische kosten’

Z. van der Berg, Uden (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente