Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Valkenswaard

Een tweestrijd met collega’s, in het gezin, of in het verkeer? Het kan iedereen overkomen. Juridische hulp kan niet iedereen betalen. Aan de hand van deze rechtsbijstandverzekering in Valkenswaard wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “voorziet uw hele gezin van deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een geschil met een webwinkel
 • Een meningsverschil beleggingsadvies
 • Een meningsverschil over geleverde diensten
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene aanbieders (onder andere Unive, Lancyr of Asr) en dekkingen (zoals Vermogen en Verkeer). Met onze tools kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteValkenswaard
(Net) nummer040 (+3140)
Inwoners30262
Postcodegebied5550
BuurtschappenValkenswaard
Plaatsen in de omgevingverzekering-Tytsjerksteradiel, rechtsbijstandverzekering-Tynaarlo, polis-Twenterand, verzekeringspakket-Tubbergen, Rechtsbijstand Tilburg en verzekeraar-Tiel
rechtsbijstandverzekering-valkenswaard

Rechtsbijstandverzekeringen Valkenswaard vergelijken mei 2023

Met de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische bijstand & bescherming in het geval van conflicten in Noord-Brabant. Dat komt van pas als het gaat om problemen met de boeking van een vakantie en Problemen rondom een ontslag. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Valkenswaard vergelijken? Via de vergelijker zoek je direct een goede rechtsbijstandverzekering. Een dergelijke verzekering is niet heel eenvoudig. Er zijn allerlei verzekering aanbieders en modules. Op onze site leggen we een en ander uit. Raadpleeg ook eens https://www.valkenswaard.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je kiest zelf je modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Independer mei 2023

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt. Dat gaat in de vorm van rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Daarop mist een echt eenduidig antwoord. Zit je veel in de auto of werk je regelmatig voor een andere baas? Dan is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Aan de hand van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een polis begint met prijzen van €9. Duurdere polissen zitten rond de €13,25 p/maand. De maandpremie hangt af van gezinssituatie, het totaalbedrag, en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De contracten zijn onderscheidend op kleine lettertjes, dekkingen, de eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Wat de beste polis is, hangt af van jouw wensen, en financiële situatie. Met behulp van de vergelijkingstool vind jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Valkenswaard.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijv. zelfstandig wonend, of gezinnen met (en zonder) kids. Een verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit schommelt tussen de €15.000 tot €50.000.

 3. Modules selecteren

  Je hebt de keuze uit bijv. Belasting of Medisch. Alle modules kiezen betekent een duurdere verzekering. Schat in op welke manier je risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Online vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een ranglijst met aanbieders. Sorteer op kosten of waardering voor juridische hulp in Valkenswaard.

 5. Regel je polis online

  Alle opties bekeken? Je kan producten van maatschappijen als Unive, FBTO of Asr snel online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? Jouw aanstaande aanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom verrassingen, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Raadpleeg de beste of juist de goedkoopste polissen in de regio 5550, 5551, 5552, 5553, 5554, 5555, 5556.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2023 (gemeente Valkenswaard)

 • Unive: Voor vrijwel elke soort schade
 • Inshared: Goede beoordeling
 • Klaverblad: Zelf samentstellen
 • Nationale Nederlanden: Goede beoordeling
 • Aegon: Verschillende modules
 • OHRA: Team van ervaren juristen
 • DAS: Gemakkelijk online afsluiten
 • HEMA: Eenvoudig samenstellen
 • Ditzo: Team van ervaren juristen
 • Lancyr: Professionele verzekering
 • Centraal Beheer: Zelf samentstellen
 • ABN AMRO: Professionele verzekering
 • FBTO: Zelf je dekkingen kiezen
 • ARAG: Eenvoudig samenstellen

Welke modules worden aangeboden?

Direct jouw rechtsbijstand in Valkenswaard verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dit kan middels handige modules. Hoe dat werkt vind je hieronder.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende consumentenproducten. Bijvoorbeeld geschillen met betrekking tot een recente aankoop of een conflict met een webwinkel.
 2. Belasting & vermogen
  Deze polis ondersteunt jou in situatie zoals fiscaal recht, vermogen, en extra eigendommen. Neem nou een conflict inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze keuze bij o.a. HEMA en Promovendum is relevant tijdens gebeurtenissen aangaande jouw huis (bijv. in wijken als Valkenswaard, Kloosterakkers en Dommelen, Borkel en Schaft). Zoals bijv. onenigheid rondom jouw koopwoning of advocaat in Valkenswaard.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met problemen die veroorzaakt zijn tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. letselschade en/of medische schade waar jij met de elektrische fiets betrokken bij bent. Je moet dan denken aan dat iemand op jouw auto botst.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Scheidingskosten kunnen flink oplopen. Via deze optie staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Tijdens een scheiding altijd voldoende hulp’

Dhr. de Leeuw, Valkenswaard (mei 2023)