Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Veldhoven

Een conflict op de zaak, in het gezin, of in het verkeer? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies kan in de papieren lopen. Aan de hand van deze rechtsbijstandverzekering in Veldhoven heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die u beschermt wanneer u rechtshulp nodig heeft tijdens een conflict”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk
 • Aanvaringen m.b.t. pensioen of sociale uitkeringen
 • Conflicten over de kinderen (scheiding)
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende verzekeraars (denk aan OHRA, ABN AMRO of ING) en pakketten (onder andere Fiscaal recht en Letselschade). Via onze specialisten is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteVeldhoven
Regionummer040 (+3140)
Aantal inwoners44317
Postcodes5500
WijkenVeldhoven
Plaatsen in de buurtverzekering-Valkenburg aan de Geul, rechtsbijstandverzekering-Vaals, polis-Utrechtse Heuvelrug, verzekeringspakket-Utrecht, Rechtsbijstand Urk en verzekeraar-Uithoorn
rechtsbijstandverzekering-veldhoven

Rechtsbijstandverzekeringen Veldhoven vergelijken mei 2023

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking in situaties van conflicten in Noord-Brabant. Een goede backup tijdens voorvallen als een geschil met een BOVAG-garage of Conflicten rondom vermogensbelasting. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Veldhoven vergelijken? Middels de zoekmachine bekijk jij zonder moeite een betaalbare verzekering. Dit type verzekering is niet heel eenvoudig. We zien allerlei verzekering aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Hieronder leggen we een en ander uit. Raadpleeg ook eens https://www.veldhoven.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: ING mei 2023

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische hulp en advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dat gaat in de vorm van financiële ondersteuning.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op dat vraagstuk mist een echt algemeen advies. Zit je veel in het verkeer of verhuis je vaak? Dan is er altijd risico op een geschil. Met behulp van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering begint met prijzen van €11,5. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €15,5 per 4 weken. De assurantiepremie wordt berekend a.d.h.v. gezinsgrootte, het afgedekte bedrag, en type modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De rechtsbijstandverzekeringen lopen uiteen op kleine lettertjes, modules, eigen risico en de hoogte van de uitkering. Wat precies de beste verzekeraar is kies je door te kijk naar jouw wensen, en omstandigheden. Door de vergelijker check je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Veldhoven.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Bijvoorbeeld alleen, of samenwonend met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  We hebben het over de maximum vergoeding. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit ligt doorgaans tussen de €5.000 tot €75.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je hebt de keuze uit dekkingen als Fiscaal recht of Wonen. Een groot aantal modules draait uit op een duurdere verzekering. Ga na waar je risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Polissen vergelijken

  Wat volgt is een overzicht met mogelijkheden. Vergelijk ze zelf op kosten of beoordelingen voor juridische hulp in Veldhoven.

 5. Afsluiten via internet

  Een geschikte optie?Iedereen kan de modules van Inshared, ABN AMRO en Arag snel online afsluiten. Ga je overstappen? De aanstaande verzekeringsaanbieder kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Bekijk de beste en/of de goedkoopste verzekering in de omgeving 5500, 5501, 5502, 5503, 5504, 5505, 5506, 5507, 5508, 5509.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2023 (gemeente Veldhoven)

 • Unive: Verschillende modules
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Zelf je dekkingen kiezen
 • Nationale Nederlanden: Onbeperkt advies bij beginnend conflict
 • Aegon: Online of via persoonlijke adviseur
 • OHRA: Verschillende modules
 • DAS: 24/7 advies van experts
 • HEMA: Professionele verzekering
 • Ditzo: Hoge klantwaardering
 • Lancyr: Gemakkelijk online afsluiten
 • Centraal Beheer: Eenvoudig samenstellen
 • ABN AMRO: Online schade melden
 • FBTO: Jaarpremie lager dan dagtarief advocaat
 • ARAG: Direct online verzekeren

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Wil je jouw rechtsbijstand in Veldhoven verzekeren? Dit product kun je volledig personaliseren. Dit doe je met zogenaamde modules. Aanvullende info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consument gerelateerde zaken. Zoals bijv. een probleem m.b.t. een contract of een TV die kapot gaat.
 2. Belasting en vermogen
  Deze module biedt hulp tijdens alles rondom fiscaal recht, je vermogen, en extra eigendommen. Bijvoorbeeld een meningsverschil over beleggingsadvies.
 3. Wonen
  Deze dekking via bijv Inshared of Interpolis gaat over zaken betreffende huizen (bijv. in een wijk zoals Veldhoven, Noordelijk Woongebied, Oerle). Zoals bijv. onenigheid rondom jouw huurwoning of advocaat in Veldhoven.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op vervelende omstandigheden op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als medische schade en/of letsel(schade) waar je als scootergebruiker slachtoffer van bent. Zo’n situatie kan zijn een geschil met een FOCWA-garage.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Met deze polis heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Rekenen op maximale ondersteuning’

H. Smits, Veldhoven (mei 2023)