Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Waalre

Een tweestrijd op kantoor, in de straat, of op de weg? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridisch specialist kan erg duur zijn. Door middel van een rechtsbijstandverzekering in Waalre heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “voorziet uw hele gezin van deskundige rechtshulp bij vrijwel alle juridische problemen”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een kapot product met garantie
 • Een meningsverschil over jouw 2e woning
 • Conflicten inzake ouderlijk gezag en/of een omgangsregeling
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij verzekeraars (denk aan Inshared, Centraal beheer of DAS) en polissen (bijv. Inkomen en Mediation). Op deze website kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWaalre
Regionummer040 (+3140)
Aantal inwoners17023
Postcodes5580
BuurtenWaalre
Plaatsen in de omgevingverzekering-Voorst, rechtsbijstandverzekering-Voorschoten, polis-Voerendaal, verzekeringspakket-Vlissingen, Rechtsbijstand Vlieland en verzekeraar-Vlaardingen
rechtsbijstandverzekering-waalre

Rechtsbijstandverzekeringen Waalre vergelijken december 2022

Middels de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische specialisten en advocaten in het geval van conflicten in Noord-Brabant. Dit biedt uitkomst tijdens voorvallen als een geschil m.b.t jouw rijbewijs of Aanvaringen inzake inkomstenbelasting. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Waalre vergelijken? Via onze tool speur jij eenvoudig een betaalbare verzekering voor rechtsbijstand. Zo’n polis lijkt best ingewikkeld. We onderscheiden velerlei verzekeraars plus modules. Verderop kan je er alles over lezen. Raadpleeg ook eens https://www.waalre.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Interpolis december 2022

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor rechtshulp ten tijde van problemen. Dat gaat in de vorm van financiële middelen of advies.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Hierop hebben we geen algemeen advies. Ben je veel onderweg of werk je regelmatig voor een andere baas? Op basis van die info kan je maar zo te maken hebben met een claim. Via de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €11,25. Kosten lopen op tot €12,75 per 30 dagen. De prijs wordt bepaald door gezinsgrootte, het max. te verzekeren bedrag, en gekozen modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De polissen variëren op vergoedingen, type dekking, het eigen risico, en niet te vergeten te premie. Wat het beste aanbod is, moet worden bepaald door jouw eisen en financiële situatie. Via het vergelijk script vind je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Waalre.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Opties zijn alleen, of samenwonend met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In contanten of juist in advies. De max. vergoeding loopt van €20.000 tot €60.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je hebt de keuze uit bijv. Consument en Medisch. Een groot aantal modules heeft als gevolg een hogere premie. Schets voor jezelf op welk gebied jij meer risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Wat volgt is een ranglijst met alle opties. Rank zelf op kosten of waardering voor juridische hulp in Waalre.

 5. Regel de overstap

  Ben je eruit? Je kan producten van maatschappijen als Klaverblad, Lancyr of Interpolis direct online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De nieuwe maatschappij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Check de beste of goedkoopste polissen in de regio 5580, 5581, 5582, 5583.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Waalre)

 • Unive: Gemakkelijk online afsluiten
 • Inshared: We All Benefit
 • Klaverblad: Ruime keuze modules
 • Nationale Nederlanden: Zaken snel opgepakt
 • Aegon: Hoge klantwaardering
 • OHRA: Vrije keuze advocaat
 • DAS: Professionele verzekering
 • HEMA: Snel advies
 • Ditzo: Zelf samentstellen
 • Lancyr: Beoordeeld met een 8,7
 • Centraal Beheer: Online schade melden
 • ABN AMRO: Beste uit de test Consumentenbond
 • FBTO: Zelf samentstellen
 • ARAG: Ruime keuze modules

Bekijk de verschillende modules

Wil je jouw rechtsbijstand in Waalre verzekeren? Deze dekking kun je volledig personaliseren. Dit doe je met een aantal modules. Meer info vind je hieronder.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met de rechten van consumenten. Denk aan problematische situatie aangaande een recente aankoop of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze module ondersteunt jou in voorvallen als met name fiscaal recht, jouw vermogen, en andere bezittingen. Als o.a. een conflict over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze module via o.a. Lancyr en Asr is relevant tijdens gebeurtenissen betreffende je woning (bijv. in een wijk als Waalre). Onder andere een conflict bij de aankoop van een huis of advocaat in Waalre.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op alles wat er gebeurt op de weg (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld letselschade of medische schade waar jij met de elektrische fiets betrokken bij bent. Een kwestie kan zijn een geschil met een FOCWA-garage.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De onkosten van een scheiding vallen vaak niet mee. Aan de hand van deze mogelijkheid kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Via internet kan ik mijn schades melden’

W. van Doorn, Waalre (december 2022)