Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Waalwijk

Een aanvaring met collega’s, in de buurt, of met een winkel? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridisch advies kan in de papieren lopen. Door middel van de rechtsbijstandverzekering in Waalwijk beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “is de verzekering voor juridische ondersteuning bij een geschil”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • ruzie over productgarantie
 • Conflicten rondom een ontslag
 • Geschillen bij de verbouwing van een woning
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij assuradeurs (onder andere Nationale Nederlanden, Centraal beheer of ANWB) en voorwaarden (o.a. Consument of Letselschade). Via onze specialisten vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWaalwijk
Regionummer0416 (+31416)
Aantal inwoners47021
Postcodes5140
WijkenWaalwijk
Plaatsen nabijverzekering-Waadhoeke, rechtsbijstandverzekering-Vught, polis-Voorst, verzekeringspakket-Voorschoten, Rechtsbijstand Voerendaal en verzekeraar-Vlissingen
rechtsbijstandverzekering-waalwijk

Rechtsbijstandverzekeringen Waalwijk vergelijken juli 2022

Door zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische specialisten en advocaten in situaties van een conflict in Noord-Brabant. Dit is handig ten tijde van een conflict met een webwinkel. en Aanvaringen over de belasting. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Waalwijk vergelijken? Via de zoekmachine vind je snel een goede verzekering. Rechtsbijstand sluit je niet zomaar even af. Er zijn meerdere verzekeringsbedrijven plus modules. Onderstaand kun jij daarover meer lezen. Zie ook https://www.waalwijk.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je voorkomt hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Klaverblad juli 2022

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor geeft juridisch advies in situatie van persoonlijke geschillen. Dit kan gaan om hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Hierop bieden wij geen gemiddeld antwoord. Ben je veel onderweg of switch je regelmatig van werk? In die situatie is er altijd risico op een geschil. Aan de hand van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering vind je al vanaf €10,25. Dit loopt op tot circa €12,5 per 4 weken. De assurantiepremie hangt af van type huishouden, verzekerde bedrag en het aantal modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De polissen zijn onderscheidend op polisvoorwaarden, type dekking, de eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat de beste polis is, selecteer je aan de hand van jouw eisen en financiële situatie. Door de vergelijker check je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Waalwijk.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Dat kan zijn alleen, of een partner met kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. In natura of in geld. Dit varieert van €12.500 tot €85.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je kunt kiezen uit o.a. Vermogen of Medisch. Veel modules aanzetten heeft als gevolg een hogere maandpremie. Denk je in op welke manier jij meer risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Aanbieders vergelijken

  Hierna vind je een tabel met alle opties. Rangschik op premie per maand of beoordelingen voor juridische hulp in Waalwijk.

 5. Direct afsluiten

  Ben je eruit? Iedereen kan de modules van Inshared, Centraal beheer en Promovendum vandaag nog online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De nieuwe verzekeraar helpt hierbij.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Vermijd hoge juridische kosten, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Ontdek de beste of laagst-geprijsde verzekeringen in regio 5140, 5141, 5142, 5143, 5144, 5145, 5146.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2022 (gemeente Waalwijk)

 • Unive: Direct online verzekeren
 • Inshared: Online schade melden
 • Klaverblad: Juristen met expertise
 • Nationale Nederlanden: Uitgebreide dekking voor hele gezin
 • Aegon: Ruime keuze modules
 • OHRA: Direct online verzekeren
 • DAS: Voor kleine en grote conflicten
 • HEMA: Professionele verzekering
 • Ditzo: Team van ervaren juristen
 • Lancyr: Goede beoordeling
 • Centraal Beheer: Geen eigen risico
 • ABN AMRO: Zelf je dekkingen kiezen
 • FBTO: Online schade melden
 • ARAG: Hoge klantwaardering

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Meteen jouw rechtsbijstand in Waalwijk verzekeren? Jouw polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit doe je met handige modules. Hoe dat werkt lees je hierna.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over aankopen e.d. Bijvoorbeeld geschillen met betrekking tot een aankoop of een conflict met een autogarage.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking heeft betrekking op zaken als fiscale rechten, vermogens, en ander waardevol bezit. Onder andere een aanvaring over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze keuze via Aegon of ING is relevant tijdens gebeurtenissen aangaande appartementen (bijv. in een wijk als Waalwijk, Sprang-Capelle, Waspik). Denk aan een aanvaring m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Waalwijk.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op problemen die veroorzaakt zijn in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als (letsel)schade en medische schade waar jij als autobestuurder schuldig aan bent. Je moet dan denken aan een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen vaak niet mee. Aan de hand van deze optie heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Ook handig bij problemen rondom een aankoop’

C. de Lange, Waalwijk (juli 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente