Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Werkendam

Een aanvaring met collega’s, in de buurt, of op de weg? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridisch specialist kan erg duur zijn. Aan de hand van deze rechtsbijstandverzekering in Werkendam pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • niet geleverde artikelen
 • Geschillen na een aankoop
 • Aanvaringen in de familiesfeer
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende verzekeraars (onder andere Aegon, Centraal beheer of Nowgo) en voorwaarden (onder andere Werk en Verkeer). Dankzij onze adviseurs kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWerkendam
Regionummer0183 (+31183)
Bewoners26527
Postcodes4250
WijkenWerkendam
Plaatsen in de buurtverzekering-Waalre, rechtsbijstandverzekering-Waadhoeke, polis-Vught, verzekeringspakket-Voorst, Rechtsbijstand Voorschoten en verzekeraar-Voerendaal
rechtsbijstandverzekering-werkendam

Rechtsbijstandverzekeringen Werkendam vergelijken maart 2023

Dankzij een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische medewerking rondom omstandigheden van moeilijkheden in Noord-Brabant. Dit is handig als het gaat om schade aan een geparkeerde auto of Een meningsverschil met jouw zorgverzekeraar. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Werkendam vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijkingstool zoek je eenvoudig de gewenste polis. Dit type verzekering sluit je niet zomaar even af. Er zijn velerlei verzekering aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Op deze pagina kan je er alles over lezen. Zie ook https://www.werkendam.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Lancyr maart 2023

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp in het geval van een conflict. Dit kan gaan om proces ondersteuning of geld.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Hierop hebben we geen gemiddeld antwoord. Reis je veel of wissel je regelmatig van baan? Dan kan er maar zo een conflict ontstaan. Door middel van de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering is er al vanaf €8,75. Dit loopt op tot circa €13,75 per 30 dagen. De maandelijkse premie heeft te maken met gezinsgrootte, verzekerde bedrag en het aantal modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De verzekeringen verschillen op vergoedingen, modules, het eigen risico, en niet te vergeten te premie. Wat precies de beste verzekeraar is kies je door te kijk naar jouw eisen en risicogebieden. Middels de tool vergelijk jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Werkendam.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. In natura of in geld. De max. vergoeding loopt van €15.000 tot €70.000.

 3. Kies modules

  Jij hebt keuzes voor o.a. Belasting en Wonen. Een groot aantal modules heeft als gevolg een hogere maandpremie. Schets voor jezelf waar je risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Polissen vergelijken

  In de volgende stap tref je een tabel met polissen. Rangschik op prijs of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Werkendam.

 5. Regel je polis online

  Iets gevonden? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Centraal beheer of Interpolis gemakkelijk online afsluiten. Ga je overstappen? De toekomstige verzekeringspartij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste of juist de goedkoopste in jouw regio 4250, 4251.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2023 (gemeente Werkendam)

 • Unive: Eenvoudig samenstellen
 • Inshared: Direct online verzekeren
 • Klaverblad: Team van ervaren juristen
 • Nationale Nederlanden: 24/7 advies van experts
 • Aegon: 240 juristen en 70 advocaten
 • OHRA: Zelf samentstellen
 • DAS: Zaken snel opgepakt
 • HEMA: Geen overwacht hoge kosten
 • Ditzo: Professionele verzekering
 • Lancyr: Beste koop Consumentenbond (2018)
 • Centraal Beheer: Team van ervaren juristen
 • ABN AMRO: Zelf samentstellen
 • FBTO: Professionele verzekering
 • ARAG: Zelf je dekkingen kiezen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Direct jouw rechtsbijstand in Werkendam verzekeren? Deze polis kun je volledig personaliseren. Dit kan middels verschillende modules. Hoe dat werkt kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over aankopen e.d. Onder andere geschillen met betrekking tot tuchtzaken of een conflict met een webwinkel.
 2. Belasting en vermogen
  Deze keuze heeft te maken met zaken als fiscale rechten, het vermogen, en andere bezittingen. Neem nou onenigheid over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze dekking via o.a. OHRA of Nowgo is relevant tijdens gebeurtenissen aangaande appartementen (bijv. in buurten als Werkendam, Sleeuwijk, Nieuwendijk, Hank, Dussen). Denk hier aan een meningsverschil bij de aankoop van een huis of advocaat in Werkendam.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op problemen die veroorzaakt zijn op de weg (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade of letselschade waar je als verkeersdeelnemer slachtoffer van bent. Een kwestie kan zijn een geschil met een FOCWA-garage.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Scheidingskosten vallen vaak niet mee. Middels deze optie staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Geen angst voor hoge juridische kosten’

B. van Beek, Werkendam (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente