Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Beverwijk

Een aanvaring met collega’s, met de buren, of met de belastingdienst? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Een juridische adviseur is soms financieel niet mogelijk. Door middel van de rechtsbijstandverzekering in Beverwijk beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “geeft advies bij een beginnend conflict tot bijstand in de rechtbank”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een geschil met een FOCWA-garage
 • Aanvaringen rondom jouw arbeidscontract
 • Geschillen over geleverde diensten
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene aanbieders (onder andere Klaverblad, Lancyr of Reaal) en modules (o.a. Inkomen en Echtscheiding). Dankzij onze adviseurs kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBeverwijk
Regionummer0251 (+31251)
Inwoners40318
Postcodes1940
BuurtschappenCentrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-Bergen Limburg, rechtsbijstandverzekering-Bergeijk, polis-Berg en Dal, verzekeringspakket-Beesel, Rechtsbijstand Beemster en verzekeraar-Beek
rechtsbijstandverzekering-beverwijk

Rechtsbijstandverzekeringen Beverwijk vergelijken oktober 2023

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische bijstand & bescherming rondom omstandigheden van een conflict in Noord-Holland. Een goede backup ten tijde van problemen met een winkel of Geschillen inzake huur/verhuur van een 2e woning. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Beverwijk vergelijken? Aan de hand van de zoekmachine bekijk jij direct een goede rechtsbijstandverzekering. Rechtsbijstand is best complex. We onderscheiden allerlei assuradeurs en modules. Op deze pagina kan je er alles over lezen. Zie ook https://www.beverwijk.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Turien en Co oktober 2023

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking in situatie van persoonlijke geschillen. Zo verstrekken ze bijv. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Hierop mist een echt eenduidig antwoord. Zit je veel in de auto of switch je regelmatig van werk? Dan kan je maar zo te maken hebben met een claim. Door middel van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €8,5. Kosten lopen op tot €13,75 per 4 weken. De assurantiepremie wordt bepaald door gezinssituatie, verzekerde bedrag en gekozen modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De polissen zijn onderscheidend op vergoedingen, inhoud modules, hoogte eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat het beste aanbod is, kies je door te kijk naar jouw wensen, en financiële situatie. Geholpen door de tool vergelijk je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Beverwijk.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Mogelijkheden zijn een 1 persoons dekking of gezinnen met (en zonder) kids. Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit ligt doorgaans tussen de €15.000 tot €95.000.

 3. Modules selecteren

  We hebben het over opties als Consument en Echtscheiding. Veel modules nemen mondt uit in een duurder tarief. Bedenk op welke fronten het risico het grootst is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Bekijk en vergelijk

  Hierna vind je een ranglijst met aanbieders. Vergelijk ze zelf op kosten p/maand of reviews voor juridische hulp in Beverwijk.

 5. Online afsluiten

  Een geschikte optie?Iedereen kan de modules van Aegon, Ditzo en ANWB snel online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De gekozen assuradeur biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Check de beste en/of de goedkoopste verzekering in de omgeving 1940, 1941, 1942, 1943, 1944, 1945, 1946, 1947, 1948.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van oktober 2023 (gemeente Beverwijk)

 • Unive: 24/7 advies van experts
 • Inshared: Gemakkelijk online afsluiten
 • Klaverblad: Goede beoordeling
 • Nationale Nederlanden: Voor grote en kleine geschillen
 • Aegon: Professionele verzekering
 • OHRA: Zelf samentstellen
 • DAS: Zelf samentstellen
 • HEMA: Zelf je dekkingen kiezen
 • Ditzo: Hoge klantwaardering
 • Lancyr: Zelf je dekkingen kiezen
 • Centraal Beheer: Gemakkelijk online afsluiten
 • ABN AMRO: Geen eigen risico
 • FBTO: Direct online verzekeren
 • ARAG: Voor grote en kleine geschillen

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Beverwijk verzekeren? Deze polis kun je volledig personaliseren. Dat werkt met een aantal modules. Meer info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consument gerelateerde zaken. Als o.a. vervelende gebeurtenissen inzake familiezaken of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking biedt hulp tijdens situatie zoals fiscaal recht, het vermogen, en aandelen. Onder andere geschillen over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze dekking via bijv Unive en Allianz kies jij voor situaties inzake jouw woning (bijv. in buurten als Centrum, Vondelkwartier, Oranjebuurt, Kuenenkwartier, Warande, Noordwestelijk tuinbouwgebied, Oosterwijk en Zwaansmeer, Meerestein, Wijk aan Zee, De Pijp en Wijkerbroek). Denk hier aan een conflict met de verhuurder of advocaat in Beverwijk.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met zaken die spelen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade of letsel(schade) waar jij met de elektrische fiets schuldig aan bent. Je kunt denken aan het verhalen van letsel- en/of materiële schade.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Dergelijke kosten kunnen aardig in papieren lopen. Door deze module kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Goede uitleg over een rechtsbijstandverzekering’

Q. Hoekstra, Beverwijk (oktober 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente