Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Blaricum

Een conflict op het werk, in de buurt, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische hulp kan niet iedereen betalen. Door gebruik te maken van deze rechtsbijstandverzekering in Blaricum pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische conflicten”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • het verhalen van letsel- en/of materiële schade
 • Problemen met de plaatselijke overheid
 • Conflicten bij de gemeente
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij assuradeurs (als Inshared, FBTO of Promovendum) en voorwaarden (als Belasting of Echtscheiding). Via deze site kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

rechtsbijstandverzekering-blaricum

Rechtsbijstandverzekeringen Blaricum vergelijken november 2022

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische hulp en advies in scenario’s van een conflict in Noord-Holland. Dit biedt uitkomst als het gaat om een geschil met een BOVAG-garage of Een meningsverschil rondom een ontslag. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Blaricum vergelijken? Door gebruik te maken van onze tool bekijk jij gemakkelijk een betaalbare verzekering. Een dergelijke verzekering is best complex. We zien uiteenlopende verzekeraars plus modules. Onderstaand vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.blaricum.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Unigarant november 2022

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische ondersteuning in het geval van een conflict. Zo verstrekken ze bijv. hulpverlening of in de vorm van geld.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze kwestie hebben we geen eenduidig antwoord. Zit je veel in de auto of switch je regelmatig van werk? In die situatie kan je maar zo te maken hebben met een claim. Door middel van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering kan je al vinden vanaf €10,5. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15,75 p/maand. Het tarief wordt bepaald door gezinssamenstelling, verzekerde bedrag en het aantal modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De polissen verschillen op voorwaarden, type dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Wat precies de beste verzekeraar is kies je door te kijk naar jouw behoeften, en financiële situatie. Door de vergelijker ontdek jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Blaricum.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Een keuze is een 1-persoonshuishouden, of samenwonend met kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €30.000 tot €95.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je hebt de keuze uit o.a. Werk of Verkeer. Alle modules kiezen draait uit op een duurder tarief. Schets voor jezelf waar het risico hoog is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Online vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een tabel met mogelijkheden. Orden ze op premie per maand of reviews voor juridische hulp in Blaricum.

 5. Afsluiten via internet

  Ben je eruit? Jij kunt een product van o.a. Aegon, Ditzo of ING gemakkelijk online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De nieuwe verzekeraar neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom verrassingen, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Stap over naar de beste en/of de goedkoopste polis in de omgeving 1260, 1261, 1262, 1272.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van november 2022 (gemeente Blaricum)

 • Unive: Geen overwacht hoge kosten
 • Inshared: Online schade melden
 • Klaverblad: Online schade melden
 • Nationale Nederlanden: Team van ervaren juristen
 • Aegon: Ruime dekking
 • OHRA: Voor vrijwel elke soort schade
 • DAS: Eenvoudig samenstellen
 • HEMA: Zelf samentstellen
 • Ditzo: Team van ervaren juristen
 • Lancyr: Professionele verzekering
 • Centraal Beheer: De klantvriendelijkste verzekeraar
 • ABN AMRO: Geen overwacht hoge kosten
 • FBTO: Goede beoordeling
 • ARAG: Ruime dekking

Welke modules worden aangeboden?

Direct jouw rechtsbijstand in Blaricum verzekeren? De verzekering kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat gaat aan de hand van handige modules. Additionele specificaties lees je hierna.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met aankopen e.d. Bijvoorbeeld geschillen met betrekking tot een recente aankoop of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze keuze verleent bijstand bij alles rondom fiscale rechten, het vermogen, en financiële boedel. Zoals bijv. onenigheid over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze module via Ditzo en ING speelt bij geschillen inzake woningen (bijv. in wijken als Wijk 00). Denk hier aan geschillen met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Blaricum.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met zaken die spelen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Onder andere letselschade en medische schade waar je als scootergebruiker aan deelneemt. Je kunt denken aan een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten hiervan vallen vaak niet mee. Via deze dekking heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Gemakkelijk online schade declareren’

H. de Lange, Blaricum (november 2022)