Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Bloemendaal

Een tweestrijd op het werk, in het gezin, of op de weg? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp kan erg duur zijn. Door zo’n rechtsbijstandverzekering in Bloemendaal beperk je het risico. Een rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een conflict met je internetprovider
 • Een meningsverschil rondom een ontslag
 • Geschillen met mediation
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse maatschappijen (zoals Nationale Nederlanden, FBTO en ING) en voorwaarden (o.a. Inkomen en Letselschade). Op deze website lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteBloemendaal
Regionummer023 (+3123)
Inwoners22296
Postcodes2060
BuurtschappenBloemendaal
Naburige plaatsenverzekering-Bladel, rechtsbijstandverzekering-Binnenmaas, polis-Beverwijk, verzekeringspakket-Beuningen, Rechtsbijstand Best en verzekeraar-Bernheze
rechtsbijstandverzekering-bloemendaal

Rechtsbijstandverzekeringen Bloemendaal vergelijken december 2022

Door zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridisch advies en ondersteuning in het geval van onenigheid in Noord-Holland. Een goede backup ten tijde van een geschil met de gemeente. en Een meningsverschil met de werkgever. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Bloemendaal vergelijken? Middels de vergelijk tool vind je gemakkelijk een geschikte verzekeringscontract. Een dergelijke verzekering sluit je niet zomaar even af. We onderscheiden verscheidene verzekeringsbedrijven en dan zijn er nog allerlei modules. Verderop zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.bloemendaal.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Univé december 2022

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt geeft juridisch advies ten tijde van problemen. Je kunt rekenen op o.a. financiële middelen of advies.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze vraag bieden wij geen algemeen advies. Zit je veel in de auto of switch je regelmatig van werk? In die situatie is de kans op een conflict groter. Aan de hand van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €11. Dit loopt op tot circa €12,5 per maand. De maandelijkse premie hangt af van gezinssituatie, het totaalbedrag, en het aantal modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De modules verschillen op kleine lettertjes, modules, hoogte eigen risico, en natuurlijk de kosten. De beste polis selecteer je aan de hand van jouw wensen, en privésituatie. Op basis van de tool vind jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Bloemendaal.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijv. een 1-persoonshuishouden, of alleen kinderen en geen partner. Jouw verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In natura of in geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €7.500 tot €85.000.

 3. Bepaal modules

  We hebben het over opties als Belasting en Medisch. Veel modules nemen resulteert in een duurdere verzekering. Bedenk op welke fronten het risico het grootst is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Gelukt? Dan volgt een overzicht met aanbieders. Vergelijk ze zelf op premie of reviews voor juridische hulp in Bloemendaal.

 5. Regel je polis online

  Je keuze gemaakt? Iedereen kan de modules van OHRA, HEMA en Nowgo gemakkelijk online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De aanstaande partij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Check de beste of voordeligste polis in de omgeving 2060, 2061.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Bloemendaal)

 • Unive: 150 deskundige juristen
 • Inshared: Gespecialiseerde juristen
 • Klaverblad: Geen kleine lettertjes
 • Nationale Nederlanden: 24/7 advies van experts
 • Aegon: Direct online verzekeren
 • OHRA: Gespecialiseerde juristen
 • DAS: Voor kleine en grote conflicten
 • HEMA: Voor grote en kleine geschillen
 • Ditzo: Juridische hulp van DAS.
 • Lancyr: Gespecialiseerde juristen
 • Centraal Beheer: Gespecialiseerde juristen
 • ABN AMRO: Dagelijks aanpasbaar
 • FBTO: Premie binnen 2 minuten berekenen
 • ARAG: Ruime keuze modules

Bekijk de verschillende modules

Wil je jouw rechtsbijstand in Bloemendaal verzekeren? De verzekering is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit doe je met speciale modules. Hoe dat werkt vind je hieronder.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consument gerelateerde zaken. Onder andere een probleem m.b.t. bepaalde overeenkomsten of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting en vermogen
  Deze module heeft betrekking op situatie zoals fiscaal recht, vermogens, en financiële boedel. Bijvoorbeeld geschillen m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze keuze via bijv Klaverblad of ING is relevant tijdens gebeurtenissen aangaande huizen (bijv. in buurt zoals Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Vogelenzang, Bennebroek). Denk hier aan onenigheid rondom jouw koopwoning of advocaat in Bloemendaal.
 4. Verkeer
  We hebben het over problemen die veroorzaakt zijn op de weg (verkeersrechtsbijstand). Onder andere letselschade of medische schade waar jij als bestuurder aan deelneemt. Je kunt denken aan een conflict na een auto ongeluk.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Dergelijke kosten kunnen flink oplopen. Via deze polis worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Snel en eenvoudig een verzekeraar gevonden’

P. van de Ven, Bloemendaal (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente