Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Julianadorp

Een conflict op kantoor, met de buren, of op de weg? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische ondersteuning kan erg duur zijn. Via zo’n rechtsbijstandverzekering in Julianadorp tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “sluit u af voor juridische geschillen”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een conflict na een auto ongeluk
 • Een meningsverschil over aandelen, obligaties en opties
 • Geschillen over geleverde diensten
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere aanbieders (o.a. Unive, Centraal beheer of Interpolis) en voorwaarden (als Belasting en Medisch). Op deze website kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteDen Helder
Netnummer0223 (+31223)
Aantal inwoners56275
Postcodegebied1787
BuurtenStad
Plaatsen in de buurtverzekering-westerland, rechtsbijstandverzekering-hippolytushoef, polis-middenmeer, rechtsbijstand-barsingerhorn, verzekeringspakket-slootdorp en kreileroord
rechtsbijstandverzekering-julianadorp

Rechtsbijstandverzekeringen Julianadorp vergelijken mei 2023

D.m.v. zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische medewerking in situaties van onenigheid in Noord-Holland. Dat komt van pas in het geval van een conflict met een autogarage. en Een meningsverschil met de plaatselijke overheid. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Julianadorp vergelijken? Dankzij onze tool vind jij snel een betaalbare rechtsbijstandverzekering. Dit type verzekering lijkt best ingewikkeld. In de markt zijn er uiteenlopende aanbieders en allerlei modules. Op deze pagina kan je er alles over lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.denhelder.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Klaverblad rechtsbijstandverzekering

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische hulp en advies wanneer jij dat nodig hebt. Ze bieden je onder andere rechtstreeks advies of financiële middelen.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op dat vraagstuk is er geen directe algemene conclusie. Koop je veel online of switch je regelmatig van werk? Dan is de kans op een conflict groter. Dankzij de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €11,5. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €15,75 per 30 dagen. De maandpremie heeft te maken met type huishouden, het max. te verzekeren bedrag, en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De modules verschillen op contractvoorwaarden, type dekking, hoogte eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat de beste polis is, hangt af van jullie eigen draagvlak, en risicogebieden. Via de vergelijkingstool check jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Julianadorp.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Een keuze is een 1 persoons dekking of gezinnen met (en zonder) kids. Deze verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. De max. vergoeding loopt van €17.500 tot €80.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Jij hebt keuzes voor thema’s zoals Belasting of Wonen. Meer modules selecteren betekent een hogere premie. Schets voor jezelf op welke fronten het risico hoog is. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een overzicht met mogelijkheden. Rangschik op premie of reviews voor juridische hulp in Julianadorp.

 5. Regel je polis online

  Ben je eruit? Je kunt de polis van bijvoorbeeld OHRA, FBTO en Allianz vandaag nog online afsluiten. Is er sprake van overstappen? Jouw aanstaande verzekeringsmaatschappij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Kom niet voor verrassingen te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Check de beste en/of de goedkoopste polis in de omgeving 1787, 1788.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van mei 2023 (gemeente Den Helder)

 • Unive: Geen overwacht hoge kosten
 • Inshared: Voor grote en kleine geschillen
 • Klaverblad: Juristen met expertise
 • Nationale Nederlanden: Ruime dekking
 • Aegon: 240 juristen en 70 advocaten
 • OHRA: Zelf je dekkingen kiezen
 • DAS: Zelf je dekkingen kiezen
 • HEMA: Voor grote en kleine geschillen
 • Ditzo: Verschillende modules
 • Lancyr: Geen overwacht hoge kosten
 • Centraal Beheer: Gespecialiseerde juristen
 • ABN AMRO: Zelf samentstellen
 • FBTO: Juristen met expertise
 • ARAG: Zaken snel opgepakt

Bekijk de verschillende modules

Meteen jouw rechtsbijstand in Julianadorp verzekeren? Jouw polis kun je volledig personaliseren. Dit doe je met speciale modules. Meer info lees je hierna.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consument gerelateerde zaken. Onder andere geschillen met betrekking tot ruzie met de buren of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze keuze ondersteunt jou in zaken als fiscale rechten, vermogen, en extra eigendommen. Zoals bijv. een conflict over aandelen, obligaties en opties.
 3. Wonen
  Deze polis via bijv Klaverblad of Interpolis gaat over kwesties inzake jouw huis (bijv. in buurt zoals Stad binnen de Linie-Oost, Stad binnen de Linie-West, Nieuw Den Helder-West, Nieuw Den Helder-Oost, De Schooten, Het Koegras, Duinzoom, Julianadorp). Denk hier aan een meningsverschil met de woningstichting of advocaat in Julianadorp.
 4. Verkeer
  Dit gaat over problemen die veroorzaakt zijn met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade en letsel(schade) waar jij met de elektrische fiets deelgenoot van bent. Je moet dan denken aan een gestolen voertuig.
 5. Mediation / echtscheiding
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Dergelijke kosten kunnen flink oplopen. Met deze optie heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Met een goed gevoel de polis afgesloten’

V. de Wit, Julianadorp (mei 2023)