Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Drechterland

Een conflict op de zaak, in het gezin, of in het verkeer? Het kan iedereen overkomen. Juridisch advies kan niet iedereen betalen. Door middel van de rechtsbijstandverzekering in Drechterland heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een online aankoop die niet wordt bezorgd
 • Geschillen over schade en persoonlijk letsel bij verkeersongevallen
 • Conflicten met de buren
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende verzekeraars (onder andere Aegon, Lancyr en Promovendum) en dekkingen (als Inkomen en Wonen). Op deze website kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteDrechterland
Netnummer0229 (+31229)
Inwoners19400
Postcodegebied1697
WijkenHoogkarspel
Plaatsen in de buurtverzekering-Deventer, rechtsbijstandverzekering-Deurne, polis-Den Helder, verzekeringspakket-Den Haag, Rechtsbijstand Delfzijl en verzekeraar-Delft
rechtsbijstandverzekering-drechterland

Rechtsbijstandverzekeringen Drechterland vergelijken november 2022

Dankzij de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische specialisten en advocaten in scenario’s van ruzies en problemen in Noord-Holland. Iets onmisbaars in situaties als niet geleverde artikelen of Geschillen met de energieleverancier. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Drechterland vergelijken? Middels de zoekmachine bekijk je eenvoudig een geschikte polis. Zo’n polis vergt enige voorkennis. Er zijn allerlei verzekeringsmaatschappijen en allerlei modules. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Zie ook https://www.drechterland.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: ABN AMRO afsluiten

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp in het geval van een conflict. Dit kan gaan om rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Hierop is er geen eenduidig antwoord. Zit je veel in de auto of wissel je regelmatig van baan? In dat geval is er altijd risico op een geschil. Via de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering sluit je af vanaf €11. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €14,75 per maand. De assurantiepremie heeft te maken met type gezin, verzekerde bedrag en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De modules variëren op kleine lettertjes, dekkingen, vrijwillige eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Welke verzekeraar de beste is, hangt af van jouw behoeften, en omstandigheden. Op basis van het vergelijk script vergelijk jij probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Drechterland.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijv. zelfstandig wonend, of alleen kinderen en geen partner. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In de vorm van diensten of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €17.500 tot €50.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je kunt kiezen uit dekkingen als Werk of Letselschade. Veel modules aanzetten draait uit op een hogere maandpremie. Bedenk op basis waarvan je risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Aanbieders vergelijken

  In de volgende stap tref je een lijst met polissen. Orden ze op kosten of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Drechterland.

 5. Regel je polis online

  Een geschikte optie?Iedereen kan de modules van OHRA, HEMA of ANWB gemakkelijk online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De nieuwe aanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Vermijd hoge juridische kosten, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Check de beste en/of de goedkoopste polissen in de regio 1697.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van november 2022 (gemeente Drechterland)

 • Unive: Ruime dekking
 • Inshared: Eenvoudig samenstellen
 • Klaverblad: Zelf samentstellen
 • Nationale Nederlanden: Geen wachttijd
 • Aegon: Al vanaf €5,52 per maand
 • OHRA: Zaken snel opgepakt
 • DAS: 24/7 advies van experts
 • HEMA: Direct online verzekeren
 • Ditzo: Zaken snel opgepakt
 • Lancyr: Goede beoordeling
 • Centraal Beheer: Zaken snel opgepakt
 • ABN AMRO: Gespecialiseerde juristen
 • FBTO: Gemakkelijk online afsluiten
 • ARAG: Direct online verzekeren

Uit welke modules kan ik kiezen?

Wil je jouw rechtsbijstand in Drechterland verzekeren? Dit product kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit kan middels speciale modules. Meer info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over je positie als consument. Zoals bijv. geschillen met betrekking tot een recente aankoop of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze dekking heeft betrekking op alles rondom fiscale rechten, jouw vermogen, en ander waardevol bezit. Neem nou een aanvaring over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze module bij o.a. Unive of Promovendum is relevant tijdens gebeurtenissen aangaande je huis (bijv. in buurten als Hoogkarspel, Westwoud, Oosterblokker, Venhuizen, Wijdenes, Schellinkhout). Denk aan een conflict met de huurbaas of advocaat in Drechterland.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op alles wat er gebeurt in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. letselschade of medische schade waar jij als autobestuurder deelgenoot van bent. Een kwestie kan zijn een meningsverschil over de reparatie van jouw auto.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Dergelijke kosten zijn doorgaans zeer fors. Door deze module kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Je recht krijgen en je recht halen!’

Fam. Janssen, Drechterland (november 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente