Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Oosterblokker

Een tweestrijd op de zaak, in de buurt, of met een winkel? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp kan in de papieren lopen. Door middel van zo’n rechtsbijstandverzekering in Oosterblokker tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “heb je recht op hulp, advies en ondersteuning bij juridische touwtrekkerij. “. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een TV die kapot gaat
 • Geschillen vermogensbeheer
 • Aanvaringen bij een restaurant
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende aanbieders (o.a. Aegon, ABN AMRO en Asr) en pakketten (onder andere Consument of Letselschade). Op deze website lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteDrechterland
Netnummer0229 (+31229)
Aantal inwoners19400
Postcodegebieden1696
WijkenHoogkarspel
Naburige plaatsenverzekering-wervershoof, rechtsbijstandverzekering-hauwert, polis-zwaag, rechtsbijstand-midwoud, verzekeringspakket-nibbixwoud en wognum
rechtsbijstandverzekering-oosterblokker

Rechtsbijstandverzekeringen Oosterblokker vergelijken oktober 2023

Middels zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische bijstand & bescherming in scenario’s van conflicten in Noord-Holland. Dit is handig in situaties als een conflict na een auto ongeluk en Geschillen met overheidsinstanties. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Oosterblokker vergelijken? Dankzij de vergelijk tool speur jij moeiteloos een goede rechtsbijstandverzekering. Het productis niet heel eenvoudig. We onderscheiden verscheidene aanbieders en dan zijn er nog allerlei modules. Verderop zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.drechterland.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Klaverblad polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische hulp en advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dit kan gaan om financiële ondersteuning.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Hierop is er geen sprake van een standaard antwoord. Ben je veel onderweg of verhuis je vaak? Op basis van die info is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Dankzij de modules stel je zelf een pakket samen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €10,75. Duurdere polissen zitten rond de €12,5 per 30 dagen. De maandpremie wordt berekend a.d.h.v. type huishouden, het max. te verzekeren bedrag, en het aantal modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De polissen zijn onderscheidend op polisvoorwaarden, inhoud modules, hoogte eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. Wat de beste polis is, kies je door te kijk naar jouw behoeften, en financiële situatie. Met behulp van de vergelijker ontdek je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Oosterblokker.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Dat kan zijn alleen, of samenwonend met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In natura of in geld. Dit ligt doorgaans tussen de €15.000 tot €55.000.

 3. Modules selecteren

  Jij hebt keuzes voor bijv. Werk of Verkeer. Veel modules aanzetten resulteert in hogere lasten. Bedenk op welk gebied het risico hoog is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Hierna vind je een tabel met aanbieders. Vergelijk ze zelf op kosten of waardering voor juridische hulp in Oosterblokker.

 5. Afsluiten via internet

  Alle opties bekeken? Iedereen kan de modules van OHRA, Lancyr of Allianz vandaag nog online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De gekozen verzekeringsaanbieder biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en kies een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Stap over naar de beste of voordeligste verzekeringen in regio 1696.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van oktober 2023 (gemeente Drechterland)

 • Unive: Gespecialiseerde juristen
 • Inshared: Ruime dekking
 • Klaverblad: Gemakkelijk online afsluiten
 • Nationale Nederlanden: Zelf je dekkingen kiezen
 • Aegon: Geen overwacht hoge kosten
 • OHRA: Zelf samentstellen
 • DAS: Zaken snel opgepakt
 • HEMA: Gemakkelijk online afsluiten
 • Ditzo: Goede beoordeling
 • Lancyr: Hoge klantwaardering
 • Centraal Beheer: Gespecialiseerde juristen
 • ABN AMRO: Hoge klantwaardering
 • FBTO: Geen overwacht hoge kosten
 • ARAG: Voor grote en kleine geschillen

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Online jouw rechtsbijstand in Oosterblokker verzekeren? Deze dekking is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit doe je met handige modules. Aanvullende info kan jij hieronder vinden.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent je positie als consument. Onder andere een probleem m.b.t. bepaalde overeenkomsten of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze module verleent bijstand bij alles rondom fiscale rechten, het vermogen, en aandelen. Als o.a. een conflict met een beleggingsadviseur.
 3. Wonen
  Deze keuze bij o.a. Aegon of Zekur speelt bij geschillen met betrekking tot woningen (bijv. in een wijk zoals Hoogkarspel, Westwoud, Oosterblokker, Venhuizen, Wijdenes, Schellinkhout). Neem nou geschillen bij de verkoop van een huis of advocaat in Oosterblokker.
 4. Verkeer
  We hebben het over vervelende omstandigheden met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Onder andere medische schade en/of letselschade waar je als scootergebruiker schuldig aan bent. Een kwestie kan zijn schade bij een ongeluk of aanrijding.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De kosten hiervan zijn doorgaans zeer fors. Middels deze module staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Doet wat het moet doen, prima vergelijker’

E. Driessen, Oosterblokker (oktober 2023)