Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Edam-Volendam

Een probleem op de zaak, met familie, of in het verkeer? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridische hulp kan in de papieren lopen. Door een rechtsbijstandverzekering in Edam-Volendam tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische problemen”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • problemen met de boeking van een vakantie
 • Aanvaringen met een webwinkel
 • Een meningsverschil bij de verbouwing van een woning
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is aanbod van meerdere maatschappijen (onder andere Nationale Nederlanden, Lancyr of Nowgo) en modules (zoals Fiscaal recht of Mediation). Dankzij onze adviseurs vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteEdam-Volendam
(Regio) nummer0299 (+31299)
Bewoners35465
Postcodegebieden1130
BuurtenEdam
Plaatsen in de regioverzekering-Dordrecht, rechtsbijstandverzekering-Dongeradeel, polis-Dongen, verzekeringspakket-Doetinchem, Rechtsbijstand Doesburg en verzekeraar-Dinkelland
rechtsbijstandverzekering-edam-volendam

Rechtsbijstandverzekeringen Edam-Volendam vergelijken oktober 2023

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische medewerking in situaties van een conflict in Noord-Holland. Dat komt van pas in situaties als een geschil met een FOCWA-garage of Geschillen na een ongeluk in het verkeer. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Edam-Volendam vergelijken? Middels de vergelijker check jij gemakkelijk een geschikte polis. Een dergelijke verzekering lijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd velerlei verzekeringsmaatschappijen plus modules. Verderop kan je er alles over lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.edam-volendam.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Aegon afsluiten

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt rekenen op o.a. financiële ondersteuning.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op deze vraag bieden wij geen eenduidig antwoord. Zit je veel in de auto of heb je te maken met onzeker werk? In zo’n setting kan je maar zo te maken hebben met een claim. Dankzij de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering is er al vanaf €11,25. Dit loopt op tot circa €14,5 (maandelijks). De premie wordt bepaald door type huishouden, het max. te verzekeren bedrag, en gekozen modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De verzekeringen variëren op contractvoorwaarden, soorten dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat het beste aanbod is, wordt bepaald door je specifieke vraag, en risicogebieden. Via het vergelijk script tref jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Edam-Volendam.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies gezinssamenstelling

  Een keuze is een 1 persoons dekking of alleen kinderen en geen partner. Jouw verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Dat kan gaan om advies of geld. Dit schommelt tussen de €17.500 tot €85.000.

 3. Bepaal modules

  We hebben het over o.a. Belasting of Echtscheiding. Alle modules kiezen resulteert in een hogere maandpremie. Schets voor jezelf op welke aspecten de nood het hoogste is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Bekijk en vergelijk

  Hierna vind je een overzicht met polissen. Rangschik op prijs of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Edam-Volendam.

 5. Direct afsluiten

  Ben je eruit? Jij kunt een product van o.a. Klaverblad, ABN AMRO of Zekur snel online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De toekomstige partij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom verrassingen, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Raadpleeg de beste of goedkoopste in jouw regio 1130, 1131, 1132.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van oktober 2023 (gemeente Edam-Volendam)

 • Unive: Juristen met expertise
 • Inshared: Beoordeeld met een 8.0
 • Klaverblad: Team van ervaren juristen
 • Nationale Nederlanden: Hoogste score MoneyView
 • Aegon: Voor grote en kleine geschillen
 • OHRA: Gemakkelijk online afsluiten
 • DAS: 84% beveelt DAS aan
 • HEMA: Ruime keuze modules
 • Ditzo: Geen wachttijd
 • Lancyr: De beste juristen op uw zaak
 • Centraal Beheer: De klantvriendelijkste verzekeraar
 • ABN AMRO: De beste juristen op uw zaak
 • FBTO: Zelf je dekkingen kiezen
 • ARAG: Erkende Flexpolis

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Edam-Volendam verzekeren? Jouw polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt met handige modules. Meer info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom consument gerelateerde zaken. Neem nou een probleem m.b.t. ruzie met de buren of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze polis heeft te maken met situatie zoals fiscaal recht, vermogens, en aandelen. Bijvoorbeeld geschillen over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze keuze via o.a. FBTO of DAS kies jij voor situaties aangaande huizen (bijv. in buurt zoals Edam, Purmer, Volendam, Beets, Oosthuizen, Warder, Middelie, Kwadijk, Schardam, Hobrede). Denk hier aan onenigheid met de huurbaas of advocaat in Edam-Volendam.
 4. Verkeer
  Dit gaat over gebeurtenissen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Onder andere (letsel)schade of medische schade waar jij als bestuurder deelgenoot van bent. Een kwestie kan zijn een geschil m.b.t. jouw rijbewijs.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De onkosten van een scheiding kunnen aardig in papieren lopen. Middels deze module heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Dankzij deze vergelijker vond ik een passende verzekering’

Y. van Beek, Edam-Volendam (oktober 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente