Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Enkhuizen

Een tweestrijd met collega’s, met de buren, of in het verkeer? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridisch advies kan erg duur zijn. Door een rechtsbijstandverzekering in Enkhuizen beperk je het risico. De rechtsbijstandverzekering “biedt dekking voor rechtshulp in tal van omstandigheden”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een conflict over jouw vaarbewijs
 • Conflicten met een school
 • Een meningsverschil tijdens de bouw van een woning
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene partijen (denk aan OHRA, Centraal beheer of Asr) en voorwaarden (onder andere Consument of Verkeer). Via deze site kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteEnkhuizen
(Regio) nummer0228 (+31228)
Inwoners18455
Postcodegebied1600
BuurtschappenWijk
Naburige plaatsenverzekering-Echt-Susteren, rechtsbijstandverzekering-Duiven, polis-Druten, verzekeringspakket-Dronten, Rechtsbijstand Drimmelen en verzekeraar-Drechterland
rechtsbijstandverzekering-enkhuizen

Rechtsbijstandverzekeringen Enkhuizen vergelijken november 2022

Door de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridisch advies en ondersteuning in scenario’s van moeilijkheden in Noord-Holland. Dat komt van pas tijdens voorvallen als problemen met de boeking van een vakantie of Aanvaringen m.b.t. kindgebonden budget. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Enkhuizen vergelijken? Via de zoekmachine zoek jij gemakkelijk een goedkope rechtsbijstandverzekering. Zo’n polis is best complex. Er zijn meerdere aanbieders en opties. Op deze pagina zijn verdere details te vinden. Zie ook https://www.enkhuizen.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar Allianz afsluiten

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische medewerking ten tijde van problemen. Zo verstrekken ze bijv. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Hierop mist een echt algemeen advies. Zit je veel in het verkeer of switch je regelmatig van werk? Op basis van die info kan er maar zo een conflict ontstaan. Aan de hand van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een polis begint met prijzen van €9,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15 p/maand. De prijs wordt bepaald door type gezin, verzekerde bedrag en de soort modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De verzekeringen wijken van elkaar af op kleine lettertjes, type dekking, hoogte eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Wat de beste polis is, moet worden bepaald door je specifieke vraag, en risicogebieden. Via de vergelijker ontdek jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Enkhuizen.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Mogelijkheden zijn alleenstaand, of alleen kinderen en geen partner. Deze verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In natura of in geld. De max. vergoeding loopt van €27.500 tot €70.000.

 3. Bepaal modules

  We onderscheiden opties als Fiscaal recht of Verkeer. Meer modules selecteren betekent een duurdere verzekering. Schets voor jezelf waar het risico het grootst is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een tabel met verzekeringen. Vergelijk ze zelf op premie of score voor juridische hulp in Enkhuizen.

 5. Regel de overstap

  Ben je eruit? Alle huishoudens kunnen de diensten van Inshared, Ditzo en DAS vandaag nog online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De nieuwe verzekeringspartij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste en/of de goedkoopste in jouw regio 1600, 1601, 1602.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van november 2022 (gemeente Enkhuizen)

 • Unive: Lage instapperemie
 • Inshared: Voor vrijwel elke soort schade
 • Klaverblad: Geen overwacht hoge kosten
 • Nationale Nederlanden: De beste juristen op uw zaak
 • Aegon: Ruime dekking
 • OHRA: Zaken snel opgepakt
 • DAS: Zaken snel opgepakt
 • HEMA: 24/7 advies van experts
 • Ditzo: Gemakkelijk online afsluiten
 • Lancyr: Professionele verzekering
 • Centraal Beheer: Zelf samentstellen
 • ABN AMRO: Voor vrijwel elke soort schade
 • FBTO: De beste juristen op uw zaak
 • ARAG: Gemakkelijk online afsluiten

Voor welke modules kan ik gaan?

Online jouw rechtsbijstand in Enkhuizen verzekeren? Dit product kun je volledig personaliseren. Dat werkt op basis van handige modules. Aanvullende info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Denk aan vervelende gebeurtenissen inzake vermeende schade of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze optie ondersteunt jou in omstandigheden rondom fiscale rechten, jouw vermogen, en ander waardevol bezit. Onder andere geschillen met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze optie via o.a. Centraal beheer of DAS gaat over zaken aangaande je huis (bijv. in wijken als Wijk 00, Wijk 01). Onder andere onenigheid rondom jouw koopwoning of advocaat in Enkhuizen.
 4. Verkeer
  Betreft alles wat er gebeurt tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld medische schade en letsel(schade) waar je als scootergebruiker betrokken bij bent. Je moet dan denken aan het verhalen van letsel- en/of materiële schade.
 5. Mediation / echtscheiding
  Noemen we soms ook gezinsrechtsbijstand. Vaak toegepast bij een scheiding. Dergelijke kosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Aan de hand van deze polis staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Geen poespas, gewoon een sterke vergelijker’

B. Meyer, Enkhuizen (november 2022)