Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Gooise Meren

Een probleem met collega’s, met de buren, of met een winkel? Soms kun jij er niks aan doen. Een juridische adviseur is voor veel mensen onbetaalbaar. Middels de rechtsbijstandverzekering in Gooise Meren wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische problemen”. Je kunt dan denken aan:

 • een TV die kapot gaat
 • Conflicten over de belasting
 • Een meningsverschil aangaande alimentatie
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene aanbieders (denk aan Unive, Ditzo of Zekur) en pakketten (zoals Werk of Verkeer). Dankzij onze adviseurs kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteGooise Meren
(Net) nummer035 (+3135)
Inwoners56696
Postcodegebieden1222
WijkenBussum
Plaatsen in de buurtverzekering-Emmen, rechtsbijstandverzekering-Elburg, polis-Eindhoven, verzekeringspakket-Eijsden-Margraten, Rechtsbijstand Eersel en verzekeraar-Eemsmond
rechtsbijstandverzekering-gooise-meren

Rechtsbijstandverzekeringen Gooise Meren vergelijken maart 2023

Dankzij een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische bijstand & bescherming rondom omstandigheden van ruzies en problemen in Noord-Holland. Dat komt van pas in situaties als problemen met een winkel en Geschillen inzake inkomstenbelasting. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Gooise Meren vergelijken? Middels de vergelijkingstool bekijk je zonder moeite een betaalbare verzekering. Rechtsbijstand vergt enige voorkennis. In de markt zijn er meerdere verzekeringsbedrijven en modules. Onderstaand vind je verdere informatie. Zie ook https://gooisemeren.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Allsecur afsluiten

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft geeft juridisch advies in situatie van persoonlijke geschillen. Ze bieden je onder andere rechtshulp, maar kan ook d.m.v. geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Daarop is er geen helder advies. Ben je veel onderweg of switch je regelmatig van werk? Dan kan je maar zo te maken hebben met een claim. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een polis vind je al vanaf €9,5. Dit loopt op tot circa €13,25 p/maand. De prijs hangt af van grootte van het gezin, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en actieve modules.

Wat is de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De polissen verschillen op polisvoorwaarden, inhoud modules, hoogte eigen risico, en de hoogte van de uitkering. Wat het beste aanbod is, hangt af van je specifieke vraag, en financiële situatie. Geholpen door de vergelijker zoek jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Gooise Meren.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Dat kan zijn alleenstaand, of samenwonend met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In de vorm van diensten of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €12.500 tot €70.000.

 3. Bepaal modules

  We onderscheiden thema’s zoals Belasting en Mediation. Een groot aantal modules resulteert in een duurdere verzekering. Schets voor jezelf op welke fronten het risico het grootst is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Bekijk en vergelijk

  In de volgende stap tref je een overzicht met polissen. Rank zelf op prijs of score voor juridische hulp in Gooise Meren.

 5. Afsluiten via internet

  Ben je eruit? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Aegon, Lancyr of ING eenvoudig online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De gekozen aanbieder kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Stap over naar de beste en/of de goedkoopste verzekering in de omgeving 1222, 1400, 1401, 1402, 1403, 1404, 1405, 1406.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van maart 2023 (gemeente Gooise Meren)

 • Unive: Juristen met expertise
 • Inshared: Online schade melden
 • Klaverblad: Zelf samentstellen
 • Nationale Nederlanden: Verschillende modules
 • Aegon: Online of via persoonlijke adviseur
 • OHRA: Ruim 400 juridische specialisten
 • DAS: 84% beveelt DAS aan
 • HEMA: Team van ervaren juristen
 • Ditzo: Gemakkelijk online afsluiten
 • Lancyr: Direct online verzekeren
 • Centraal Beheer: Team van ervaren juristen
 • ABN AMRO: Voor grote en kleine geschillen
 • FBTO: Zelf je dekkingen kiezen
 • ARAG: Voor grote en kleine geschillen

Bekijk de verschillende modules

Direct jouw rechtsbijstand in Gooise Meren verzekeren? Deze dekking is 100% zelf samen te stellen. Dit kan middels verschillende modules. Additionele specificaties vind je hieronder.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom aankopen e.d. Denk aan geschillen met betrekking tot ruzie met de buren of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze polis ondersteunt jou in zaken als fiscaal recht, je vermogen, en aandelen. Neem nou een meningsverschil m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze module bij Nationale Nederlanden en ANWB is relevant tijdens gebeurtenissen betreffende appartementen (bijv. in een wijk als Bussum Centrum, Brediuskwartier, Eng, Spiegel, Muiden, Naarden). Denk aan een aanvaring bij de aankoop van een huis of advocaat in Gooise Meren.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met problemen die veroorzaakt zijn op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. medische schade en letselschade waar je als verkeersdeelnemer betrokken bij bent. Je moet dan denken aan het verhalen van letsel- en/of materiële schade.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen flink oplopen. Via deze module kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Via internet kan ik mijn schades melden’

S. Kuiper, Gooise Meren (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente