Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Muiden

Een botsing op zakelijk gebied, in de straat, of op de weg? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische hulp kan erg duur zijn. Middels een rechtsbijstandverzekering in Muiden wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “dekt de kosten van een juridisch proces / geschil”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • schade in het verkeer
 • Conflicten m.b.t. koop/verkoop van een 2e woning
 • Geschillen bij de verbouwing van een woning
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij maatschappijen (denk aan Nationale Nederlanden, Centraal beheer en Nowgo) en pakketten (onder andere Vermogen en Wonen). Dankzij onze adviseurs lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteGooise Meren
Netnummer0294 (+31294)
Inwoners56696
Postcodegebieden1398
BuurtenBussum
Plaatsen in de buurtverzekering-nederhorst-den-berg, rechtsbijstandverzekering-nigtevecht, polis-abcoude, rechtsbijstand-breukeleveen, verzekeringspakket-laren en ankeveen
rechtsbijstandverzekering-muiden

Rechtsbijstandverzekeringen Muiden vergelijken oktober 2023

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische specialisten en advocaten rondom omstandigheden van onenigheid in Noord-Holland. Dat komt van pas ten tijde van een geschil met een webwinkel en Een meningsverschil in het verkeer. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Muiden vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijk tool speur je eenvoudig de gewenste polis. Dit type verzekering is niet heel eenvoudig. We zien uiteenlopende aanbieders en opties. Op deze pagina zijn verdere details te vinden. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.gooisemeren.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Naar eigen inzicht samenstellen
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Klaverblad dekking

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering zorgt voor juridische hulp en advies ten tijde van problemen. Dit kan gaan om financiële ondersteuning.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Hierop is er geen sprake van een standaard antwoord. Koop je veel online of heb je te maken met onzeker werk? Dan kan je maar zo te maken hebben met een claim. Met behulp van de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €9,25. Dit loopt op tot circa €14,75 per 4 weken. Het tarief hangt af van grootte van het gezin, het totaalbedrag, en actieve modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De modules variëren op voorwaarden, soorten dekking, vrijwillige eigen bijdrage, en niet te vergeten te premie. Wat het beste aanbod is, hangt af van jouw behoeften, en privésituatie. Geholpen door de vergelijker vind je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Muiden.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijvoorbeeld zelfstandig wonend, of een partner met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. Dat kan gaan om advies of geld. Dit varieert van €30.000 tot €80.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je hebt de keuze uit opties als Belasting en Letselschade. Meer modules selecteren betekent hogere lasten. Denk je in op welke fronten jij meer risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Aanbieders vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een lijst met verzekeringen. Orden ze op kosten of beoordelingen voor juridische hulp in Muiden.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Jij kunt een product van o.a. Klaverblad, Lancyr of Nowgo eenvoudig online afsluiten. Is er sprake van overstappen? Jouw aanstaande partij biedt daarbij ondersteuning.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Kom niet voor verrassingen te staan, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Stap over naar de beste of juist de goedkoopste in jouw regio 1398.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van oktober 2023 (gemeente Gooise Meren)

 • Unive: 150 deskundige juristen
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Online schade melden
 • Nationale Nederlanden: Ruime keuze modules
 • Aegon: Zaken snel opgepakt
 • OHRA: Ruime keuze modules
 • DAS: Vanaf €13,63 per maand
 • HEMA: Voor grote en kleine geschillen
 • Ditzo: Direct online verzekeren
 • Lancyr: Eenvoudig samenstellen
 • Centraal Beheer: Verschillende modules
 • ABN AMRO: 24/7 advies van experts
 • FBTO: Ruime keuze modules
 • ARAG: Direct online verzekeren

Bekijk de verschillende modules

Snel jouw rechtsbijstand in Muiden verzekeren? Jouw polis stel je zelf samen. Dat gaat aan de hand van een aantal modules. Aanvullende info kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent de rechten van consumenten. Neem nou een probleem m.b.t. bepaalde overeenkomsten of onenigheid met de energieleverancier.
 2. Belasting en vermogen
  Deze optie verleent bijstand bij omstandigheden rondom fiscale rechten, het vermogen, en andere bezittingen. Als o.a. een conflict met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze polis via bijv OHRA of Arag is relevant tijdens gebeurtenissen inzake huizen (bijv. in een wijk zoals Bussum Centrum, Brediuskwartier, Eng, Spiegel, Muiden, Naarden). Bijvoorbeeld een conflict met de gemeente over jouw huis of advocaat in Muiden.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met alles wat er gebeurt op de weg (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. letselschade of medische schade waar je als fietser deelgenoot van bent. Een typisch voorbeeld is geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto.
 5. Mediation / echtscheiding
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De onkosten van een scheiding kunnen flink oplopen. Aan de hand van deze polis worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Geen poespas, gewoon een sterke vergelijker’

B. de Lange, Muiden (oktober 2023)