Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Een probleem op zakelijk gebied, in de buurt, of met de belastingdienst? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridisch advies kan erg duur zijn. Dankzij zo’n rechtsbijstandverzekering in Haarlemmerliede en Spaarnwoude heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Voorbeelden hiervan zijn:

 • een geschil met een webwinkel
 • Een meningsverschil rondom jouw koopwoning
 • Aanvaringen bij een restaurant
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene aanbieders (denk aan Klaverblad, Ditzo en Zekur) en dekkingen (zoals Inkomen en Mediation). Op deze website kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

rechtsbijstandverzekering-haarlemmerliede-en-spaarnwoude

Rechtsbijstandverzekeringen Haarlemmerliede en Spaarnwoude vergelijken november 2022

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische hulp en advies rondom omstandigheden van conflicten in Noord-Holland. Dit biedt uitkomst als het gaat om schade bij een ongeluk of aanrijding en Problemen bij een kledingwinkel. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Haarlemmerliede en Spaarnwoude vergelijken? Door gebruik te maken van de vergelijkingstool bekijk je snel een goede verzekeringscontract. Dit type verzekering lijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd verscheidene verzekeringsmaatschappijen en allerlei modules. Hieronder leggen we een en ander uit. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.haarlemmerliede.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Aon Direct afsluiten

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische hulp en advies in situatie van persoonlijke geschillen. Je kunt rekenen op o.a. geld of natura.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op deze kwestie is er geen sprake van een directe algemene conclusie. Zit je veel in de auto of switch je regelmatig van werk? In dat geval is de kans op een conflict groter. Door middel van de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering sluit je af vanaf €11,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €14,25 per 30 dagen. De premie heeft te maken met grootte van het gezin, het verzekerde bedrag, en het aantal modules.

Welke verzekering is de beste?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De modules verschillen op vergoedingen, modules, vrijwillige eigen bijdrage, en natuurlijk de kosten. Wat precies de beste verzekeraar is moet worden bepaald door jouw eisen budget en situatie. Door onze vergelijk-module zoek jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Bijv. een 1-persoonshuishouden, of gezinnen met (en zonder) kids. Deze verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. In contanten of juist in advies. De max. vergoeding loopt van €22.500 tot €65.000.

 3. Kies modules

  Je kunt kiezen uit opties als Belasting en Wonen. Veel modules nemen mondt uit in een duurdere verzekering. Denk je in op welk gebied het risico hoog is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Gelukt? Dan volgt een pagina met aanbieders. Orden ze op premie per maand of reviews voor juridische hulp in Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

 5. Online afsluiten

  Iets gevonden? Je kan producten van maatschappijen als Nationale Nederlanden, Ditzo en Zekur gemakkelijk online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De aanstaande verzekeringspartij helpt hierbij.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Kom niet voor verrassingen te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Stap over naar de beste en/of de goedkoopste in jouw regio 2064.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van november 2022 (gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude)

 • Unive: 24/7 advies van experts
 • Inshared: Verschillende modules
 • Klaverblad: Gemakkelijk online afsluiten
 • Nationale Nederlanden: Voor vrijwel elke soort schade
 • Aegon: Zelf samentstellen
 • OHRA: Gespecialiseerde juristen
 • DAS: Vanaf €13,63 per maand
 • HEMA: 24/7 advies van experts
 • Ditzo: Juridische hulp van DAS.
 • Lancyr: Eenvoudig samenstellen
 • Centraal Beheer: Binnen 2 minuten verzekerd
 • ABN AMRO: Voor vrijwel elke soort schade
 • FBTO: Ruime keuze modules
 • ARAG: Zelf samentstellen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Meteen jouw rechtsbijstand in Haarlemmerliede en Spaarnwoude verzekeren? Jouw polis is 100% zelf samen te stellen. Dat gaat aan de hand van verschillende modules. Meer info lees je hierna.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consumentenproducten. Neem nou geschillen met betrekking tot een contract of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze dekking heeft te maken met zaken als fiscale rechten, vermogen, en extra eigendommen. Neem nou een conflict over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze optie via ABN AMRO en Asr gaat over kwesties aangaande je woning (bijv. in een wijk als Wijk 00). Neem nou een aanvaring bij de verkoop van een huis of advocaat in Haarlemmerliede en Spaarnwoude.
 4. Verkeer
  Dit gaat over alles wat er gebeurt op de weg (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade of letsel(schade) waar je als verkeersdeelnemer aan deelneemt. Zo’n situatie kan zijn schade in het verkeer.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. De onkosten van een scheiding vallen vaak niet mee. Met deze mogelijkheid worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Juridische ondersteuning zonder verrassingen’

K. van den Heuvel, Haarlemmerliede en Spaarnwoude (november 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente