Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Haarlemmermeer

Een probleem op de zaak, met de buren, of in het verkeer? Soms kun jij er niks aan doen. Juridische ondersteuning kan in de papieren lopen. Via de rechtsbijstandverzekering in Haarlemmermeer wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “bent je verzekerd van juridische hulp bij conflicten”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • problemen met de boeking van een vakantie
 • Aanvaringen met een webwinkel
 • Conflicten met de buren
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse aanbieders (onder andere OHRA, FBTO of Zekur) en voorwaarden (onder andere Fiscaal recht en Mediation). Op deze website vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHaarlemmermeer
(Net) nummer0252 (+31252)
Bewoners144518
Postcodes2150
WijkenHoofddorp
Plaatsen in de regioverzekering-Haarlem, rechtsbijstandverzekering-Haaren, polis-Haaksbergen, verzekeringspakket-Gulpen-Wittem, Rechtsbijstand Grootegast en verzekeraar-Groningen
rechtsbijstandverzekering-haarlemmermeer

Rechtsbijstandverzekeringen Haarlemmermeer vergelijken december 2022

Dankzij een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische medewerking in scenario’s van een conflict in Noord-Holland. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als schade in het verkeer en Een meningsverschil met jouw zorgverzekeraar. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Haarlemmermeer vergelijken? Dankzij de zoekmachine bekijk je snel een goedkope verzekering. Zo’n polis lijkt best ingewikkeld. We onderscheiden velerlei verzekeraars en allerlei modules. Verderop kun jij daarover meer lezen. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.haarlemmermeer.nl.

Belangrijke voordelen van de verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Zelf samenstellen met modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: ASR Verzekeringen afsluiten

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische medewerking als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Je kunt rekenen op o.a. geld of natura.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Op dat vraagstuk mist een echt helder advies. Ben je veel onderweg of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval kan je maar zo te maken hebben met een claim. Via de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand is er al vanaf €8,5. Dit loopt op tot circa €13,5 per maand. De maandpremie is afhankelijk van gezinssituatie, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en de soort modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De rechtsbijstandverzekeringen verschillen op kleine lettertjes, soorten dekking, het eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. Welke verzekeraar de beste is, wordt bepaald door je specifieke vraag, en omstandigheden. Door de vergelijker vergelijk je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Haarlemmermeer.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Mogelijkheden zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Welke bedrag wil je verzekeren?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In contanten of juist in advies. Dit schommelt tussen de €7.500 tot €60.000.

 3. Bepaal modules

  We hebben het over thema’s zoals Consument of Mediation. Meer modules selecteren mondt uit in een duurder tarief. Bedenk waar je risico loopt. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Aanbieders vergelijken

  Gelukt? Dan volgt een pagina met mogelijkheden. Orden ze op prijs of gemiddelde beoordeling voor juridische hulp in Haarlemmermeer.

 5. Online afsluiten

  Je keuze gemaakt? Je kan producten van maatschappijen als Unive, Ditzo of DAS snel online afsluiten. Betreft het een overstap? De toekomstige aanbieder neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering vinden en afsluiten

Voorkom verrassingen, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Bekijk de beste of juist de goedkoopste polissen in de regio 2150, 2151, 2152, 2153.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Haarlemmermeer)

 • Unive: Voor vrijwel elke soort schade
 • Inshared: Gemiddeld cijfer: 8,0
 • Klaverblad: Gespecialiseerde juristen
 • Nationale Nederlanden: Altijd professionele hulp
 • Aegon: Gespecialiseerde juristen
 • OHRA: Juristen met expertise
 • DAS: Altijd rechtshulp On Demand
 • HEMA: Voor grote en kleine geschillen
 • Ditzo: Gemakkelijk online afsluiten
 • Lancyr: Professionele verzekering
 • Centraal Beheer: Juristen met expertise
 • ABN AMRO: 24/7 advies van experts
 • FBTO: Goede beoordeling
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Bekijk de verschillende modules

Snel jouw rechtsbijstand in Haarlemmermeer verzekeren? Jouw polis is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit doe je met een aantal modules. Extra details kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent de rechten van consumenten. Als o.a. problematische situatie aangaande bepaalde overeenkomsten of een geschil met de gemeente.
 2. Belasting & vermogen
  Deze keuze ondersteunt jou in omstandigheden rondom fiscale rechten, het vermogen, en andere bezittingen. Neem nou een meningsverschil inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze keuze via Ditzo of Allianz gaat over zaken rondom woningen (bijv. in buurt zoals Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Zwanenburg, Lijnden / Boesingheliede, Badhoevedorp, Aalsmeerderbrug/ Oude Meer/ Rozenburg / Schiphol Rijk, Rijsenhout, Burgerveen / Leimuiderbrug / Weteringbrug, Abbenes / Buitenkaag, Lisserbroek, Beinsdorp, Zwaanshoek, Cruquius, Vijfhuizen, Schiphol). Bijvoorbeeld geschillen rondom jouw huurwoning of advocaat in Haarlemmermeer.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op alles wat er gebeurt in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Neem nou medische schade en letselschade waar jij als bestuurder betrokken bij bent. Je moet dan denken aan een conflict na een auto ongeluk.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen vaak niet mee. Aan de hand van deze dekking worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Binnen 5 minuten had ik de polis online afgesloten’

L. Willems, Haarlemmermeer (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente