Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Heiloo

Een botsing op het werk, in de straat, of op de weg? Het kan iedereen overkomen. Een juridische adviseur kan niet iedereen betalen. Door middel van een rechtsbijstandverzekering in Heiloo heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “geeft advies bij een beginnend conflict tot bijstand in de rechtbank”. Je kunt dan denken aan:

 • een vertraagde vlcuht
 • Aanvaringen over de belasting
 • Een meningsverschil over de uitkering
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende verzekeraars (denk aan OHRA, ABN AMRO of ING) en modules (als Inkomen of Letselschade). Op deze website kun je snel een vergelijking maken.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHeiloo
Netnummer072 (+3172)
Inwoners22689
Postcodegebieden1850
BuurtenBlockhovepark
Plaatsen in de regioverzekering-Heerenveen, rechtsbijstandverzekering-Heerde, polis-Heemstede, verzekeringspakket-Heemskerk, Rechtsbijstand Hattem en verzekeraar-Harlingen
rechtsbijstandverzekering-heiloo

Rechtsbijstandverzekeringen Heiloo vergelijken december 2022

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridisch advies en ondersteuning in situaties van onenigheid in Noord-Holland. Iets onmisbaars als het gaat om problemen met de annulering van vakanties en Problemen aangaande alimentatie. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Heiloo vergelijken? Middels onze tool bekijk je moeiteloos een betaalbare verzekeringscontract. Een dergelijke verzekering sluit je niet zomaar even af. We onderscheiden uiteenlopende maatschappijen en allerlei modules. Hieronder leggen we een en ander uit. Zie ook https://www.heiloo.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je kiest zelf je modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Bruns ten Brink afsluiten

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische hulp en advies in situatie van persoonlijke geschillen. Ze bieden je onder andere rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Daarop hebben we geen helder advies. Ben je veel onderweg of verhuis je vaak? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Met behulp van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering kan je al vinden vanaf €11,75. Kosten lopen op tot €14,25 per 4 weken. De assurantiepremie heeft te maken met gezinssamenstelling, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en actieve modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De polissen verschillen op vergoedingen, type dekking, eigen risico en de premie. Welke verzekeraar de beste is, kies je door te kijk naar jouw behoeften, en risicogebieden. Door het vergelijk script ontdek jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Heiloo.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Mogelijkheden zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. In contanten of juist in advies. Dit ligt doorgaans tussen de €30.000 tot €70.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We onderscheiden bijv. Vermogen en Wonen. Veel modules aanzetten mondt uit in een hogere premie. Bedenk op basis waarvan het risico hoog is. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Polissen vergelijken

  Wat volgt is een ranglijst met polissen. Vergelijk ze zelf op prijs of beoordelingen voor juridische hulp in Heiloo.

 5. Afsluiten via internet

  Alle opties bekeken? Jij kunt een product van o.a. Unive, Ditzo of Reaal direct online afsluiten. Betreft het een overstap? Jouw aanstaande aanbieder kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Check de beste of laagst-geprijsde polis in de omgeving 1850, 1851, 1852, 1853, 1906.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Heiloo)

 • Unive: Voor grote en kleine geschillen
 • Inshared: Voor vrijwel elke soort schade
 • Klaverblad: Voor vrijwel elke soort schade
 • Nationale Nederlanden: 24/7 advies van experts
 • Aegon: Al vanaf €5,52 per maand
 • OHRA: Verschillende modules
 • DAS: Ruime keuze modules
 • HEMA: Zelf samentstellen
 • Ditzo: Hoge klantwaardering
 • Lancyr: 24/7 advies van experts
 • Centraal Beheer: Zaken snel opgepakt
 • ABN AMRO: Gespecialiseerde juristen
 • FBTO: Goede beoordeling
 • ARAG: Online schade melden

Uit welke modules kan ik kiezen?

Online jouw rechtsbijstand in Heiloo verzekeren? De verzekering is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit kan middels een aantal modules. Extra details vind je hieronder.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom je positie als consument. Neem nou geschillen met betrekking tot tuchtzaken of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze module verleent bijstand bij voorvallen als met name fiscale rechten, jouw vermogen, en andere bezittingen. Als o.a. een conflict over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze dekking via o.a. OHRA of Promovendum kies jij voor situaties inzake jouw huis (bijv. in buurt zoals Blockhovepark, Heiloo Noord-West, Heiloo-Midden, Heiloo-West, Stationsomgeving, Ypestein, Heiloo-Oost, Heiloo Zuid-West). Denk hier aan een aanvaring met de gemeente over jouw huis of advocaat in Heiloo.
 4. Verkeer
  Dit gaat over vervelende omstandigheden op de weg (verkeersrechtsbijstand). Denk aan medische schade en letselschade waar je als verkeersdeelnemer slachtoffer van bent. Je kunt denken aan het verhalen van letsel- en/of materiële schade.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Dergelijke kosten kunnen aardig in papieren lopen. Middels deze polis kun jij rekenen op goede ondersteuning.

‘Rekenen op maximale ondersteuning’

O. van Dongen, Heiloo (december 2022)