Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Zwaag

Een conflict op zakelijk gebied, met de buren, of in het verkeer? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische ondersteuning kan niet iedereen betalen. Door middel van zo’n rechtsbijstandverzekering in Zwaag pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die hulp biedt bij juridische problemen”. Denk aan situaties als:

 • een vertraagde vlcuht
 • Geschillen m.b.t. kindgebonden budget
 • Problemen over de voorwaarden van scheiden
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse assuradeurs (als Aegon, ABN AMRO en Asr) en voorwaarden (als Consument of Medisch). Met onze tools kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHoorn
(Net) nummer0229 (+31229)
Bewoners72172
Postcodes1689
BuurtschappenBinnenstad
Plaatsen nabijverzekering-wognum, rechtsbijstandverzekering-zwaagdijk-west, polis-zwaagdijk-oost, rechtsbijstand-de-weere, verzekeringspakket-midwoud en oostwoud
rechtsbijstandverzekering-zwaag

Rechtsbijstandverzekeringen Zwaag vergelijken december 2023

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische hulp en advies in het geval van ruzies en problemen in Noord-Holland. Dit is handig in het geval van een ontrecht hoge telefoonrekening of Aanvaringen over een contract. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Zwaag vergelijken? Met de zoekmachine bekijk je moeiteloos een geschikte rechtsbijstandverzekering. Het productsluit je niet zomaar even af. Je vindt altijd verscheidene maatschappijen en modules. Verderop kan je er alles over lezen. Zie ook https://www.hoorn.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Independer polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp in situatie van persoonlijke geschillen. Zo verstrekken ze bijv. geld of natura.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op dat vraagstuk is er geen sprake van een eenduidig antwoord. Zit je veel in de auto of switch je regelmatig van werk? In dat geval kan er maar zo een conflict ontstaan. Door middel van de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering kan je al vinden vanaf €10. Kosten lopen op tot €15,25 (maandelijks). De maandpremie is afhankelijk van type huishouden, het bedrag dat je verzekerd, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat verschilt per situatie. De modules zijn onderscheidend op kleine lettertjes, modules, vrijwillige eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. Wat precies de beste verzekeraar is moet worden bepaald door je specifieke vraag, budget en situatie. Geholpen door onze vergelijk-module check je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Zwaag.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijv. alleenstaand, of een partner zonder kinderen. De verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In de vorm van diensten of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €25.000 tot €85.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  We onderscheiden opties als Consument en Letselschade. Veel modules aanzetten betekent hogere lasten. Bedenk op welke aspecten de nood het hoogste is. Verhuis je met regelmaat? De module Wonen kan handig zijn.

 4. Aanbieders vergelijken

  In de volgende stap tref je een tabel met mogelijkheden. Orden ze op premie per maand of score voor juridische hulp in Zwaag.

 5. Regel je polis online

  Ben je eruit? Alle huishoudens kunnen de diensten van Inshared, HEMA of DAS direct online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De nieuwe assuradeur kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Vind een goede rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Voorkom verrassingen, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Ontdek de beste of juist de goedkoopste polis in de omgeving 1689.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2023 (gemeente Hoorn)

 • Unive: Zaken snel opgepakt
 • Inshared: We All Benefit
 • Klaverblad: Hoge klantwaardering
 • Nationale Nederlanden: Zelf samentstellen
 • Aegon: Goede beoordeling
 • OHRA: Ruime dekking
 • DAS: Juristen met expertise
 • HEMA: Eenvoudig samenstellen
 • Ditzo: Professionele verzekering
 • Lancyr: Team van ervaren juristen
 • Centraal Beheer: Binnen 2 minuten verzekerd
 • ABN AMRO: Juristen met expertise
 • FBTO: Zaken snel opgepakt
 • ARAG: Ruime keuze modules

Voor welke modules kan ik gaan?

Snel jouw rechtsbijstand in Zwaag verzekeren? Deze dekking stel je zelf samen. Dat gaat aan de hand van verschillende modules. Aanvullende info lees je hierna.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende de rechten van consumenten. Als o.a. geschillen met betrekking tot een contract of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze polis biedt hulp tijdens situatie zoals fiscale rechten, vermogen, en extra eigendommen. Neem nou onenigheid inzake huur/verhuur van een 2e woning.
 3. Wonen
  Deze polis bij Centraal beheer of Interpolis gaat over zaken inzake huizen (bijv. in buurten als Binnenstad, Venenlaan-kwartier, Hoorn-Noord, Grote Waal, Risdam-Zuid, Risdam-Noord, Nieuwe Steen, Zwaag, Blokker, Kersenboogerd-Noord, Kersenboogerd-Zuid, Hoorn 80, Bangert en Oosterpolder, Noord). Bijvoorbeeld een conflict met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Zwaag.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op problemen die veroorzaakt zijn op de weg (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. (letsel)schade en medische schade waar jij met de elektrische fiets slachtoffer van bent. Een typisch voorbeeld is schade in het verkeer.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. De kosten van zo’n scheiding kunnen flink oplopen. Via deze mogelijkheid staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Handige tips voor een lagere premie’

L. van der Pol, Zwaag (december 2023)