Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Koggenland

Een aanvaring op de zaak, in de straat, of met een winkel? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridisch specialist kan niet iedereen betalen. Door deze rechtsbijstandverzekering in Koggenland wordt er altijd naar je geluisterd. De rechtsbijstandverzekering “geeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto
 • Problemen met de internetmaatschappij
 • Aanvaringen over recht van overpad
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende maatschappijen (als Klaverblad, Lancyr en Zekur) en voorwaarden (bijv. Werk of Wonen). Dankzij onze adviseurs kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteKoggenland
(Net) nummer0229 (+31229)
Bewoners22471
Postcodes1652
BuurtschappenWesterkoggenland
Plaatsen nabijverzekering-Houten, rechtsbijstandverzekering-Horst aan de Maas, polis-Hoorn, verzekeringspakket-Hoogeveen, Rechtsbijstand Hollands Kroon en verzekeraar-Hof van Twente
rechtsbijstandverzekering-koggenland

Rechtsbijstandverzekeringen Koggenland vergelijken november 2022

Met zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking in situaties van onenigheid in Noord-Holland. Dat komt van pas als het gaat om niet geleverde artikelen en Aanvaringen na een ongeluk in het verkeer. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Koggenland vergelijken? Met de vergelijk tool zoek je zonder moeite een goede verzekeringscontract. Dit type verzekering lijkt best ingewikkeld. Je vindt altijd allerlei aanbieders en modules. Onderstaand vind je verdere informatie. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.koggenland.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Altijd een luisterend oor van juridische specialisten
 • Lees verder over Ditzo afsluiten

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische medewerking wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt rekenen op o.a. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Is zo’n verzekering noodzakelijk?

Hierop is er geen gemiddeld antwoord. Zit je veel in de auto of heb je te maken met onzeker werk? In zo’n setting is de kans op een conflict groter. Met behulp van de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Welke tarieven kent deze verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering begint met prijzen van €11,25. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €15,5 (maandelijks). De prijs heeft te maken met type gezin, het max. te verzekeren bedrag, en type modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De polissen variëren op voorwaarden, dekkingen, hoogte eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. De beste polis selecteer je aan de hand van jullie eigen draagvlak, en privésituatie. Met behulp van onze vergelijk-module vergelijk jij eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Koggenland.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijv. alleen, of gezinnen met (en zonder) kids. Jouw verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In contanten of juist in advies. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €10.000 tot €50.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je hebt de keuze uit opties als Werk of Letselschade. Veel modules aanzetten draait uit op een hogere maandpremie. Ga na op welke manier het risico hoog is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Wat volgt is een tabel met alle opties. Rank zelf op premie of beoordelingen voor juridische hulp in Koggenland.

 5. Afsluiten via internet

  Iets gevonden? Jij kunt een product van o.a. Inshared, FBTO of ING vandaag nog online afsluiten. Betreft het een overstap? De toekomstige verzekeraar helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom dure juridische procedures, en overweeg een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Check de beste en/of de goedkoopste verzekeringen in regio 1652.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van november 2022 (gemeente Koggenland)

 • Unive: Zelf je dekkingen kiezen
 • Inshared: Persoonlijke jaarbeloning
 • Klaverblad: Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Nationale Nederlanden: 24/7 advies van experts
 • Aegon: Goede beoordeling
 • OHRA: Voor grote en kleine geschillen
 • DAS: Zelf je dekkingen kiezen
 • HEMA: 24/7 advies van experts
 • Ditzo: Zelf samentstellen
 • Lancyr: Zaken snel opgepakt
 • Centraal Beheer: Geen eigen risico
 • ABN AMRO: Direct online verzekeren
 • FBTO: Ruime keuze modules
 • ARAG: Eenvoudig samenstellen

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Wil je jouw rechtsbijstand in Koggenland verzekeren? Deze dekking kun je volledig personaliseren. Dit kan middels handige modules. Additionele specificaties lees je hierna.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent consument gerelateerde zaken. Denk aan geschillen met betrekking tot vermeende schade of een conflict met een webwinkel.
 2. Belasting & vermogen
  Deze keuze heeft betrekking op situatie zoals fiscaal recht, jouw vermogen, en ander waardevol bezit. Onder andere een meningsverschil met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze optie via bijv OHRA en Reaal gaat over zaken inzake woningen (bijv. in wijken als Westerkoggenland, Spierdijk, Zuidermeer, Ursem, Avenhorn, Oudendijk, Obdam, Hensbroek). Denk hier aan een meningsverschil rondom jouw koopwoning of advocaat in Koggenland.
 4. Verkeer
  We hebben het over problemen die veroorzaakt zijn op de weg (verkeersrechtsbijstand). Bijvoorbeeld (letsel)schade of medische schade waar je als verkeersdeelnemer betrokken bij bent. Een kwestie kan zijn strafzaken in het verkeer.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Via deze dekking worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Betaalbaar procederen met een bijstandspolis’

H. Janssen, Koggenland (november 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente