Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Medemblik

Een botsing op het werk, met familie, of met de auto? Het kan iedereen overkomen. Juridische ondersteuning is voor veel mensen onbetaalbaar. Door deze rechtsbijstandverzekering in Medemblik wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “sluit u af voor juridische geschillen”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een geschil met een FOCWA-garage
 • Geschillen vermogensbeheer
 • Een meningsverschil over een contract
Zelfstandig de verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene aanbieders (o.a. Unive, Lancyr of DAS) en polissen (bijv. Vermogen of Mediation). Dankzij onze adviseurs vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteMedemblik
(Regio) nummer0227 (+31227)
Aantal inwoners43725
Postcodes1670
BuurtenWijk
Plaatsen in de regioverzekering-Landsmeer, rechtsbijstandverzekering-Landgraaf, polis-Landerd, verzekeringspakket-Laarbeek, Rechtsbijstand Krimpenerwaard en verzekeraar-Krimpen aan den IJssel
rechtsbijstandverzekering-medemblik

Rechtsbijstandverzekeringen Medemblik vergelijken december 2022

Door een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd kan men altijd rekenen op juridische specialisten en advocaten tijdens taferelen zoals ruzies en problemen in Noord-Holland. Dit biedt uitkomst als het gaat om niet geleverde artikelen of Aanvaringen over eigendommen. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Ook hulp nodig bij rechtsbijstandpolissen in Medemblik vergelijken? Via onze tool bekijk je zonder moeite een betaalbare verzekering. Rechtsbijstand is best complex. In de markt zijn er uiteenlopende assuradeurs en opties. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Bekijk ook de gemeentewebsite: https://www.medemblik.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Zelf samenstellen met modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: FBTO afsluiten

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor geeft juridisch advies als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Ze bieden je onder andere financiële middelen of advies.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Hierop is er geen helder advies. Koop je veel online of heb je te maken met onzeker werk? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand begint met prijzen van €11,25. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13,75 (maandelijks). De maandelijkse premie hangt af van type huishouden, het totaalbedrag, en actieve modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De verzekeringen wijken van elkaar af op contractvoorwaarden, modules, het eigen risico, en de hoogte van de uitkering. De beste polis selecteer je aan de hand van jouw behoeften, en financiële situatie. Via de vergelijkingstool vergelijk jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Medemblik.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Opties zijn een 1-persoonshuishouden, of alleen kinderen en geen partner. Jouw verzekering voor rechtsbijstand betekent ook dat het hele gezin is meeverzekerd.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  We hebben het over de maximum vergoeding. In de vorm van diensten of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €5.000 tot €95.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We onderscheiden opties als Werk en Mediation. Een groot aantal modules resulteert in een duurdere verzekering. Schets voor jezelf op welke manier het risico hoog is. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Bekijk en vergelijk

  Je wordt nu doorgestuurd naar een overzicht met verzekeringen. Rangschik op premie per maand of score voor juridische hulp in Medemblik.

 5. Online afsluiten

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Centraal beheer en ING snel online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De gekozen assuradeur neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Voorkom verrassingen, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Check de beste of goedkoopste polis in de omgeving 1670, 1671.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Medemblik)

 • Unive: Vanaf €3,38 per maand
 • Inshared: Ruime keuze modules
 • Klaverblad: Ruime keuze modules
 • Nationale Nederlanden: 24/7 advies van experts
 • Aegon: Geen overwacht hoge kosten
 • OHRA: Ruime keuze modules
 • DAS: Zaken snel opgepakt
 • HEMA: Voor grote en kleine geschillen
 • Ditzo: Zelf samentstellen
 • Lancyr: Zaken snel opgepakt
 • Centraal Beheer: Geen eigen risico
 • ABN AMRO: Ruime dekking
 • FBTO: Juristen met expertise
 • ARAG: Eenvoudig samenstellen

Voor welke modules kan ik gaan?

Direct jouw rechtsbijstand in Medemblik verzekeren? Deze polis is 100% zelf samen te stellen. Dit doe je met speciale modules. Extra details kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hier regelen ze alle omtrent je positie als consument. Onder andere een conflict over een contract of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting & vermogen
  Deze polis heeft te maken met zaken als fiscale rechten, vermogen, en extra eigendommen. Bijvoorbeeld een conflict over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze keuze bij Nationale Nederlanden en ING speelt bij geschillen ten aanzien van je woning (bijv. in een wijk als Wijk 00, Wognum, Nibbixwoud en Wijzend, Zwaagdijk-West, Noorder Koggenland, Sijbekarspel, Hauwert, Twisk, Opperdoes, Abbebroek, Andijk, Wervershoof, Zwaagdijk). Onder andere een conflict met de gemeente over jouw huis of advocaat in Medemblik.
 4. Verkeer
  Hiermee doelen we op vervelende omstandigheden op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. medische schade en/of letsel(schade) waar je als scootergebruiker slachtoffer van bent. Een typisch voorbeeld is schade in het verkeer.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De onkosten van een scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Aan de hand van deze dekking worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Goede ondersteuning bij problemen’

Mevr. de Jong, Medemblik (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente