Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Midwoud

Een aanvaring op het werk, in de straat, of in het verkeer? Het kan iedereen overkomen. Juridische ondersteuning kan erg duur zijn. Door gebruik te maken van deze rechtsbijstandverzekering in Midwoud heb jij meer mogelijkheden. Een rechtsbijstandverzekering “ben je verzekerd van juridische bijstand bij een geschil. “. Denk aan situaties als:

 • geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto
 • Een meningsverschil m.b.t. kindgebonden budget
 • Een meningsverschil met de buren
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene verzekeraars (onder andere Unive, ABN AMRO en Asr) en modules (onder andere Inkomen en Echtscheiding). Via deze site vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteMedemblik
Netnummer0229 (+31229)
Inwoners43725
Postcodes1679
BuurtenWijk
Plaatsen nabijverzekering-twisk, rechtsbijstandverzekering-opperdoes, polis-de-weere, rechtsbijstand-zuidermeer, verzekeringspakket-lambertschaag en abbekerk
rechtsbijstandverzekering-midwoud

Rechtsbijstandverzekeringen Midwoud vergelijken december 2023

D.m.v. een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridisch advies en ondersteuning rondom omstandigheden van een conflict in Noord-Holland. Een goede backup tijdens voorvallen als garantiegeschillen op producten of Een meningsverschil over een verkeersboete. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Midwoud vergelijken? Aan de hand van de zoekmachine bekijk jij gemakkelijk een geschikte polis. Dit type verzekering vergt enige voorkennis. Er zijn verschillende aanbieders en opties. Op onze site kun jij daarover meer lezen. Zie ook https://www.medemblik.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Europeesche polis

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische hulp en advies ten tijde van problemen. Dat gaat in de vorm van rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Hierop is er geen gemiddeld antwoord. Reis je veel of heb je te maken met onzeker werk? In zo’n setting is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Dankzij de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering is er al vanaf €11. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13,75 (maandelijks). Het tarief hangt af van type gezin, verzekerde bedrag en het aantal modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De contracten variëren op polisvoorwaarden, modules, eigen risico en de premie. Wat de beste polis is, hangt af van jouw eisen en financiële situatie. Door de tool ontdek je probleemloos de beste rechtsbijstandverzekering in Midwoud.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Selecteer gezinssituatie

  Een keuze is alleen, of samenwonend met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Dat kan gaan om advies of geld. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €30.000 tot €90.000.

 3. Modules selecteren

  We onderscheiden thema’s zoals Fiscaal recht of Medisch. Alle modules kiezen resulteert in hogere lasten. Denk je in op welke manier jij meer risico loopt. Switch je regelmatig van baan? Denk aan de module Werk & Inkomen.

 4. Aanbieders vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een ranglijst met verzekeringen. Orden ze op premie of beoordelingen voor juridische hulp in Midwoud.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Je kan producten van maatschappijen als Inshared, Centraal beheer of ING gemakkelijk online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De toekomstige assuradeur neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Vermijd hoge juridische kosten, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor juridische hulp en advies. Stap over naar de beste of voordeligste polis in de omgeving 1679.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2023 (gemeente Medemblik)

 • Unive: Vanaf €3,38 per maand
 • Inshared: Direct online verzekeren
 • Klaverblad: Goede beoordeling
 • Nationale Nederlanden: Hoogste score MoneyView
 • Aegon: Goede beoordeling
 • OHRA: Zelf je dekkingen kiezen
 • DAS: De beste juristen op uw zaak
 • HEMA: Ruime keuze modules
 • Ditzo: Ruime keuze modules
 • Lancyr: Zaken snel opgepakt
 • Centraal Beheer: Zelf je dekkingen kiezen
 • ABN AMRO: Voor vrijwel elke soort schade
 • FBTO: Ruime keuze modules
 • ARAG: Ruime dekking

Voor welke modules kan ik gaan?

Wil je jouw rechtsbijstand in Midwoud verzekeren? Deze polis is 100% zelf samen te stellen. Dat werkt met zogenaamde modules. Additionele specificaties lees je hierna.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom de rechten van consumenten. Onder andere vervelende gebeurtenissen inzake tuchtzaken of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting & vermogen
  Deze module ondersteunt jou in omstandigheden rondom fiscaal recht, vermogens, en aandelen. Onder andere een aanvaring over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze keuze bij o.a. FBTO en ING gaat over kwesties rondom appartementen (bijv. in buurt zoals Wijk 00, Wognum, Nibbixwoud en Wijzend, Zwaagdijk-West, Noorder Koggenland, Sijbekarspel, Hauwert, Twisk, Opperdoes, Abbebroek, Andijk, Wervershoof, Zwaagdijk). Zoals bijv. een aanvaring met de woningstichting of advocaat in Midwoud.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met zaken die spelen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. letselschade of medische schade waar je als fietser slachtoffer van bent. Een kwestie kan zijn een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Scheidingskosten kunnen flink oplopen. Aan de hand van deze module staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Gemakkelijk online schade declareren’

Mevr. van Dam, Midwoud (december 2023)