Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Wervershoof

Een probleem op zakelijk gebied, in de straat, of met de auto? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Een juridische adviseur is voor veel mensen onbetaalbaar. Door een rechtsbijstandverzekering in Wervershoof wordt er altijd naar je geluisterd. Een rechtsbijstandverzekering “geeft advies bij een beginnend conflict tot bijstand in de rechtbank”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een onverklaarbaar hoge energierekening
 • Een meningsverschil met een onderwijsinstantie
 • Conflicten bij de gemeente
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij maatschappijen (zoals Inshared, ABN AMRO en Allianz) en voorwaarden (o.a. Vermogen of Wonen). Op deze website lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteMedemblik
(Regio) nummer0228 (+31228)
Inwoners43725
Postcodegebied1693
BuurtenWijk
Naburige plaatsenverzekering-zwaag, rechtsbijstandverzekering-nibbixwoud, polis-wognum, rechtsbijstand-twisk, verzekeringspakket-zwaagdijk-west en zwaagdijk-oost
rechtsbijstandverzekering-wervershoof

Rechtsbijstandverzekeringen Wervershoof vergelijken december 2023

Dankzij een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische medewerking tijdens taferelen zoals moeilijkheden in Noord-Holland. Iets onmisbaars in situaties als een conflict met een autogarage. en Geschillen met de woningstichting. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Wervershoof vergelijken? Via de vergelijk tool vind jij moeiteloos een goede verzekering voor rechtsbijstand. Zo’n polis is best complex. Er zijn allerlei verzekering aanbieders en modules. Verderop kan je er alles over lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.medemblik.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Bij een geschil hoef je geen enorme kosten te betalen
 • Ook de kinderen meeverzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Goede ondersteuning bij juridische geschillen
 • Ga door naar InShared polis

Wat je moet weten over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft rechtshulp wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt rekenen op o.a. rechtstreeks advies of financiële middelen.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Hierop is er geen eenduidig antwoord. Zit je veel in de auto of verhuis je vaak? In dat geval kan je maar zo te maken hebben met een claim. Via de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering sluit je af vanaf €9,25. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13 per 4 weken. De maandpremie heeft te maken met gezinssituatie, het afgedekte bedrag, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De verzekeringen zijn onderscheidend op polisvoorwaarden, modules, hoogte eigen risico, en niet te vergeten te premie. Welke verzekeraar de beste is, selecteer je aan de hand van je specifieke vraag, en financiële situatie. Middels de vergelijker vergelijk jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Wervershoof.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Dat kan zijn zelfstandig wonend, of gezinnen met (en zonder) kids. De verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). In contanten of juist in advies. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €20.000 tot €55.000.

 3. Bepaal modules

  Je hebt de keuze uit opties als Vermogen of Medisch. Meer modules selecteren heeft als gevolg hogere lasten. Schat in op welke manier jij meer risico loopt. Een lastige huisbaas? Denk aan de module Wonen.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Je wordt nu doorgestuurd naar een lijst met verzekeringen. Sorteer op kosten of waardering voor juridische hulp in Wervershoof.

 5. Direct afsluiten

  Een geschikte optie?Jij kunt een product van o.a. Unive, Ditzo of Nowgo gemakkelijk online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De toekomstige verzekeringsaanbieder kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Ontdek de beste of goedkoopste polis in de omgeving 1693.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2023 (gemeente Medemblik)

 • Unive: Vanaf €3,38 per maand
 • Inshared: We All Benefit
 • Klaverblad: Eenvoudig samenstellen
 • Nationale Nederlanden: Verschillende modules
 • Aegon: Professionele verzekering
 • OHRA: Zaken snel opgepakt
 • DAS: Goede beoordeling
 • HEMA: Online schade melden
 • Ditzo: Direct online verzekeren
 • Lancyr: Onbeperkt telefonisch advies
 • Centraal Beheer: Professionele verzekering
 • ABN AMRO: 5 sterren MoneyView
 • FBTO: Jaarpremie lager dan dagtarief advocaat
 • ARAG: Klantbeoordeling van 8,2

Voor welke modules kan ik gaan?

Meteen jouw rechtsbijstand in Wervershoof verzekeren? De verzekering is erg flexibel qua mogelijkheden. Dit kan middels zogenaamde modules. Additionele specificaties vind je hieronder.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met je positie als consument. Zoals bijv. een probleem m.b.t. een recente aankoop of een conflict met een autogarage.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze dekking heeft betrekking op voorvallen als met name fiscaal recht, je vermogen, en extra eigendommen. Bijvoorbeeld onenigheid over toeslagen.
 3. Wonen
  Deze keuze via HEMA of DAS kies jij voor situaties met betrekking tot jouw woning (bijv. in buurten als Wijk 00, Wognum, Nibbixwoud en Wijzend, Zwaagdijk-West, Noorder Koggenland, Sijbekarspel, Hauwert, Twisk, Opperdoes, Abbebroek, Andijk, Wervershoof, Zwaagdijk). Denk hier aan onenigheid met de woningstichting of advocaat in Wervershoof.
 4. Verkeer
  Heeft te maken met zaken die spelen met de auto of fiets (verkeersrechtsbijstand). Betreft zaken als medische schade en letsel(schade) waar jij met de elektrische fiets deelgenoot van bent. Zo’n situatie kan zijn geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten van zo’n scheiding vallen in de praktijk vaak hoog uit. Via deze polis heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Op een voordelige manier juridische bijstand’

Y. van den Velden, Wervershoof (december 2023)