Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Schagen

Een aanvaring op de zaak, in de straat, of op de weg? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridisch specialist is voor veel mensen onbetaalbaar. Door een rechtsbijstandverzekering in Schagen pak je dat issue aan. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat bij juridische conflicten”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto
 • Conflicten m.b.t. belastingaanslagen
 • Conflicten met overheidsinstanties
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij partijen (zoals Aegon, HEMA en DAS) en polissen (als Vermogen of Wonen). Via onze specialisten vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteSchagen
(Net) nummer0224 (+31224)
Aantal inwoners46159
Postcodes1740
BuurtschappenWijk
Plaatsen in de regioverzekering-Pijnacker-Nootdorp, rechtsbijstandverzekering-Pekela, polis-Peel en Maas, verzekeringspakket-Papendrecht, Rechtsbijstand Overbetuwe en verzekeraar-Oudewater
rechtsbijstandverzekering-schagen

Rechtsbijstandverzekeringen Schagen vergelijken oktober 2023

D.m.v. de rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische hulp en advies in situaties van een conflict in Noord-Holland. Dit is handig ten tijde van issues met zendingen van webwinkels en Conflicten over een verkeersboete. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Wil je ook de beste rechtsbijstandpolissen in Schagen vergelijken? Via de vergelijk tool check jij direct een goedkope verzekering. Zo’n polis is best complex. We zien velerlei verzekeringsmaatschappijen en modules. Hieronder zijn verdere details te vinden. Voor info over de gemeente zie ook https://www.schagen.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Uitgebreide dekking voor volwassenen en kinderen
 • Je kiest zelf je modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: ING afsluiten

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische ondersteuning als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dit kan gaan om geld of natura.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op deze vraag hebben we geen eenduidig antwoord. Zit je veel in de auto of heb je te maken met onzeker werk? In die situatie is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Dankzij de modules stel je zelf een pakket samen.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een rechtsbijstandverzekering is er al vanaf €9,5. Dit loopt op tot circa €15,5 p/maand. De prijs is afhankelijk van gezinssituatie, het max. te verzekeren bedrag, en de soort modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Ook hierop is geen eenduidig antwoord. De rechtsbijstandverzekeringen wijken van elkaar af op kleine lettertjes, soorten dekking, hoogte eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. De beste polis moet worden bepaald door jouw wensen, en risicogebieden. Middels de vergelijkingstool tref jij gemakkelijk de beste rechtsbijstandverzekering in Schagen.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Een keuze is alleenstaand, of samenwonend met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  We hebben het over de maximum vergoeding. In contanten of juist in advies. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €17.500 tot €100.000.

 3. Kies modules

  Je kunt kiezen uit bijv. Vermogen of Medisch. Een groot aantal modules mondt uit in een duurder tarief. Schets voor jezelf op welke aspecten jij meer risico loopt. Veel onderweg? Dan is de module verkeer relevant.

 4. Bekijk en vergelijk

  Je wordt nu doorgestuurd naar een pagina met mogelijkheden. Orden ze op kosten of beoordelingen voor juridische hulp in Schagen.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Jij kunt een product van o.a. Nationale Nederlanden, Lancyr of ING eenvoudig online afsluiten. Stap je over van verzekeraar? De aanstaande partij kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor juridische bescherming. Raadpleeg de beste of voordeligste in jouw regio 1740, 1741, 1742.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van oktober 2023 (gemeente Schagen)

 • Unive: Online schade melden
 • Inshared: Met speciale Jaarbeloning
 • Klaverblad: Direct online verzekeren
 • Nationale Nederlanden: Verschillende modules
 • Aegon: Zelf je dekkingen kiezen
 • OHRA: Professionele verzekering
 • DAS: 24/7 advies van experts
 • HEMA: 24/7 advies van experts
 • Ditzo: Juristen met expertise
 • Lancyr: Zelf je dekkingen kiezen
 • Centraal Beheer: Online schade melden
 • ABN AMRO: 24/7 advies van experts
 • FBTO: Goede beoordeling
 • ARAG: Voor grote en kleine geschillen

Uit welke modules kan ik kiezen?

Online jouw rechtsbijstand in Schagen verzekeren? Jouw polis kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dat werkt met een aantal modules. Meer info tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met consument gerelateerde zaken. Zoals bijv. geschillen met betrekking tot tuchtzaken of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Vermogen en Belasting
  Deze polis verleent bijstand bij situatie zoals fiscaal recht, het vermogen, en extra eigendommen. Onder andere een meningsverschil over jouw 2e woning.
 3. Wonen
  Deze module bij o.a. ABN AMRO of Zekur is relevant tijdens gebeurtenissen betreffende jouw woning (bijv. in wijken als Wijk 00, Harenkarspel, Sint Maarten, Warmenhuizen, Zijpe). Neem nou onenigheid bij de verkoop van een huis of advocaat in Schagen.
 4. Verkeer
  Betreft problemen die veroorzaakt zijn tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Denk aan (letsel)schade en medische schade waar jij als bestuurder schuldig aan bent. Een kwestie kan zijn dat iemand op jouw auto botst.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. De kosten hiervan zijn doorgaans zeer fors. Via deze polis heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Handige tips voor een lagere premie’

T. Willemsen, Schagen (oktober 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente