Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Texel

Een aanvaring op de zaak, in de straat, of op de weg? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridische hulp is voor veel mensen onbetaalbaar. Middels een rechtsbijstandverzekering in Texel tackle je dit probleem. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die u beschermt wanneer u rechtshulp nodig heeft tijdens een conflict”. Je kunt dan denken aan:

 • een TV die kapot gaat
 • Een meningsverschil na een aankoop
 • Problemen over de uitkering
Via internet een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende verzekeraars (denk aan Aegon, Lancyr of Arag) en voorwaarden (bijv. Fiscaal recht of Echtscheiding). Via deze site is een keuze snel gemaakt!

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteTexel
Regionummer0222 (+31222)
Bewoners13574
Postcodegebied1792
BuurtenHet
Naburige plaatsenverzekering-Staphorst, rechtsbijstandverzekering-Stadskanaal, polis-Son en Breugel, verzekeringspakket-Someren, Rechtsbijstand Soest en verzekeraar-Smallingerland
rechtsbijstandverzekering-texel

Rechtsbijstandverzekeringen Texel vergelijken november 2022

Dankzij een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische bijstand & bescherming rondom omstandigheden van een conflict in Noord-Holland. Dat komt van pas ten tijde van juridische hulp en advies bij (letsel)schade en Aanvaringen na een ongeluk in het verkeer. Je kunt de dekking voor de hele familie afsluiten. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Texel vergelijken? Middels onze tool bekijk je gemakkelijk de gewenste verzekering. Rechtsbijstand lijkt best ingewikkeld. Er zijn verschillende verzekering aanbieders en modules. Hieronder kan je er alles over lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.texel.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Ruime keuze uit relevante modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Interpolis afsluiten

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft juridische medewerking wanneer jij dat nodig hebt. Dit kan gaan om hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Op dat vraagstuk bieden wij geen algemeen advies. Ben je veel onderweg of werk je regelmatig voor een andere baas? Dan is er altijd risico op een geschil. Dankzij de modules kies je zelf wat je wel/niet verzekert.

Wat kost een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering vind je al vanaf €8,75. Kies je een ruim pakket? Dan ga je zo richting €14,5 per maand. De prijs hangt af van grootte van het gezin, het afgedekte bedrag, en type modules.

Hoe vind ik de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De contracten wijken van elkaar af op voorwaarden, dekkingen, vrijwillige eigen bijdrage, en de hoogte van de uitkering. De beste polis selecteer je aan de hand van jouw eisen budget en situatie. Door de tool tref jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Texel.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Bijvoorbeeld zelfstandig wonend, of een partner zonder kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Hoeveel dekking wil je ontvangen?

  Het betreft het bedrag dat de verzekeraar maximaal uitbetaalt. Dat kan gaan om advies of geld. Dit ligt doorgaans tussen de €5.000 tot €75.000.

 3. Modules selecteren

  We hebben het over o.a. Inkomen en Verkeer. Veel modules nemen draait uit op een duurdere verzekering. Denk je in op welk gebied jij meer risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Aanbieders vergelijken

  Je wordt nu doorgestuurd naar een lijst met polissen. Rank zelf op premie per maand of beoordelingen voor juridische hulp in Texel.

 5. Direct afsluiten

  Je keuze gemaakt? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Inshared, ABN AMRO en ANWB vandaag nog online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De toekomstige verzekeringspartij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Ontdek de beste of voordeligste polis in de omgeving 1792.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van november 2022 (gemeente Texel)

 • Unive: Ruime dekking
 • Inshared: De beste juristen op uw zaak
 • Klaverblad: Ruime dekking
 • Nationale Nederlanden: Ruime keuze modules
 • Aegon: Ruime keuze modules
 • OHRA: Ruim 400 juridische specialisten
 • DAS: 84% beveelt DAS aan
 • HEMA: Online schade melden
 • Ditzo: Vanaf €7,49 per maand
 • Lancyr: Gespecialiseerde juristen
 • Centraal Beheer: Voor grote en kleine geschillen
 • ABN AMRO: Beste uit de test Consumentenbond
 • FBTO: Zaken snel opgepakt
 • ARAG: Geen overwacht hoge kosten

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Direct jouw rechtsbijstand in Texel verzekeren? Dit product kun je volledig personaliseren. Dit doe je met handige modules. Additionele specificaties kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Hierbinnen valt alles betreffende de rechten van consumenten. Neem nou problematische situatie aangaande een aankoop of een conflict met een webwinkel.
 2. Belasting & vermogen
  Deze polis ondersteunt jou in omstandigheden rondom fiscaal recht, vermogens, en extra eigendommen. Denk aan een aanvaring m.b.t. koop/verkoop van een 2e 2oning.
 3. Wonen
  Deze dekking bij o.a. ABN AMRO of Arag gaat over zaken ten aanzien van jouw huis (bijv. in een wijk zoals Het Oude Land en duingebied, Het Nieuwe Land). Onder andere een aanvaring met de gemeente over jouw huis of advocaat in Texel.
 4. Verkeer
  We hebben het over gebeurtenissen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Zoals bijv. (letsel)schade en/of medische schade waar jij met de elektrische fiets betrokken bij bent. Een kwestie kan zijn een geschil met een FOCWA-garage.
 5. Echtscheiding en Mediation
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Scheidingskosten zijn doorgaans zeer fors. Met deze mogelijkheid worden deze kosten (deels) vergoed.

‘Dankzij deze vergelijker vond ik een passende verzekering’

S. Groen, Texel (november 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente