Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Den Hoorn

Een tweestrijd op zakelijk gebied, met familie, of op de weg? Het is iets dat dagelijks gebeurd. Juridisch advies is soms financieel niet mogelijk. Door middel van een rechtsbijstandverzekering in Den Hoorn pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “ben je verzekerd van juridische bijstand bij een geschil. “. Denk aan situaties als:

 • geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto
 • Aanvaringen rondom vermogensbeheer
 • Conflicten met de buren
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij partijen (zoals Unive, Lancyr of Promovendum) en modules (bijv. Consument of Wonen). Met onze tools lees je uitgebreide info.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteTexel
(Net) nummer0222 (+31222)
Aantal inwoners13574
Postcodegebieden1797
WijkenHet
Naburige plaatsenverzekering-de-cocksdorp, rechtsbijstandverzekering-oosterend, polis-de-waal, rechtsbijstand-den-oever, verzekeringspakket-oudeschild en den-burg
rechtsbijstandverzekering-den-hoorn

Rechtsbijstandverzekeringen Den Hoorn vergelijken december 2023

Door zo’n rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische hulp en advies in het geval van moeilijkheden in Noord-Holland. Dit biedt uitkomst als het gaat om een conflict over jouw vaarbewijs of Problemen over erfenissen. Elk gezinslids is op de polis meeverzekerd. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Den Hoorn vergelijken? Aan de hand van de vergelijk tool zoek jij eenvoudig een goede verzekering voor rechtsbijstand. Dit type verzekering sluit je niet zomaar even af. Er zijn uiteenlopende maatschappijen en modules. Onderstaand kun jij daarover meer lezen. Zie ook https://www.texel.nl.

Waarom een verzekering voor rechtsbijstand afsluiten

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • De hele familie op 1 polis verzekeren
 • Je kiest zelf je modules
 • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
 • Bezoek ook: Reaal rechtsbijstandverzekering

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt rechtshulp als jij er zelf niet met iemand uit kunt komen. Dit kan gaan om financiële ondersteuning.

Hebben wij deze verzekering nodig?

Op dat vraagstuk bieden wij geen eenduidig antwoord. Zit je veel in het verkeer of heb je te maken met onzeker werk? In dat geval is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Dankzij de modules kan je dit naar eigen inzicht indelen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering voor rechtsbijstand kan je al vinden vanaf €9,5. Kosten lopen op tot €12,5 per 30 dagen. De maandpremie is afhankelijk van type huishouden, het verzekerde bedrag, en type modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat verschilt per situatie. De contracten variëren op contractvoorwaarden, soorten dekking, hoogte eigen risico, en uiteraarde de premie per maand. De beste polis moet worden bepaald door je specifieke vraag, budget en situatie. Via de vergelijker tref je eenvoudig de beste rechtsbijstandverzekering in Den Hoorn.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Kies type huishouden

  Mogelijkheden zijn een 1-persoonshuishouden, of een partner zonder kinderen. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Dit keert de verzekeraar maximaal uit (per jaar). Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Je ontvangt meestal maximaal tussen de €15.000 tot €50.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  Je hebt de keuze uit o.a. Consument of Letselschade. Een groot aantal modules betekent een hogere maandpremie. Schets voor jezelf op welke aspecten jij meer risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Wat volgt is een overzicht met mogelijkheden. Orden ze op kosten of beoordelingen voor juridische hulp in Den Hoorn.

 5. Afsluiten via internet

  Iets gevonden? Je kunt de polis van bijvoorbeeld OHRA, HEMA of Interpolis eenvoudig online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? De nieuwe verzekeringspartij neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Stap over naar de beste of voordeligste polis in de omgeving 1797.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2023 (gemeente Texel)

 • Unive: Geen overwacht hoge kosten
 • Inshared: Gespecialiseerde juristen
 • Klaverblad: Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Nationale Nederlanden: Zelf samentstellen
 • Aegon: Online of via persoonlijke adviseur
 • OHRA: Geen overwacht hoge kosten
 • DAS: Zaken snel opgepakt
 • HEMA: Ruime keuze modules
 • Ditzo: Verschillende modules
 • Lancyr: Team van ervaren juristen
 • Centraal Beheer: 24/7 advies van experts
 • ABN AMRO: Eenvoudig samenstellen
 • FBTO: De beste juristen op uw zaak
 • ARAG: Afsluiten gaat via de partners

Voor welke modules kan ik gaan?

Meteen jouw rechtsbijstand in Den Hoorn verzekeren? Jouw polis kun je volledig personaliseren. Dat gaat aan de hand van verschillende modules. Hoe dat werkt tref je in de volgende alinea.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Onder andere een probleem m.b.t. familiezaken of een conflict met je internetprovider.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze keuze biedt hulp tijdens zaken als fiscale rechten, het vermogen, en andere bezittingen. Onder andere een aanvaring met de belastingdienst.
 3. Wonen
  Deze keuze via o.a. FBTO of Reaal kies jij voor situaties rondom je woning (bijv. in buurt zoals Het Oude Land en duingebied, Het Nieuwe Land). Neem nou onenigheid met de Vereniging van Eigenaren of advocaat in Den Hoorn.
 4. Verkeer
  Dit gaat over vervelende omstandigheden op openbare wegen (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan (letsel)schade of medische schade waar jij als autobestuurder schuldig aan bent. Een typisch voorbeeld is een tegenpartij die schade op jou verhaald.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Scheidingskosten vallen in de praktijk vaak hoog uit. Via deze dekking heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Met een goed gevoel de polis afgesloten’

O. van Loon, Den Hoorn (december 2023)