Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Uithoorn

Een conflict op kantoor, met familie, of met de belastingdienst? Soms kun jij er niks aan doen. Juridisch advies kan erg duur zijn. Door gebruik te maken van deze rechtsbijstandverzekering in Uithoorn tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die u beschermt wanneer u rechtshulp nodig heeft tijdens een conflict”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • niet geleverde artikelen
 • Geschillen over een erfenis
 • Conflicten in de familiesfeer
Direct je eigen verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er zijn aanbiedingen beschikbaar bij maatschappijen (als Unive, Lancyr of ING) en polissen (als Fiscaal recht of Verkeer). Op deze website kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteUithoorn
(Regio) nummer0297 (+31297)
Bewoners29181
Postcodegebieden1420
BuurtenDorpscentrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-Uden, rechtsbijstandverzekering-Tytsjerksteradiel, polis-Tynaarlo, verzekeringspakket-Twenterand, Rechtsbijstand Tubbergen en verzekeraar-Tilburg
rechtsbijstandverzekering-uithoorn

Rechtsbijstandverzekeringen Uithoorn vergelijken december 2022

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd profiteer je van juridische specialisten en advocaten rondom omstandigheden van moeilijkheden in Noord-Holland. Iets onmisbaars tijdens voorvallen als dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk of Geschillen over jouw gezondheid, bijvoorbeeld fouten van medische instanties. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Ook alle betrouwbare rechtsbijstandpolissen in Uithoorn vergelijken? Aan de hand van de vergelijk tool speur jij moeiteloos een betaalbare rechtsbijstandverzekering. Zo’n polis is best complex. We zien allerlei verzekeraars en dan zijn er nog allerlei modules. Hieronder vind je verdere informatie. Raadpleeg ook eens https://www.uithoorn.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je bent verzekerd voor potentiële hoge juridische kosten
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Je kiest zelf je modules
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: Lancyr afsluiten

Veelgestelde vragen over de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische medewerking in het geval van een conflict. Je kunt rekenen op o.a. financiële middelen of advies.

Heb ik een rechtsbijstandverzekering nodig?

Daarop bieden wij geen helder advies. Zit je veel in de auto of switch je regelmatig van werk? Op basis van die info is er altijd risico op een geschil. Via de modules stel je zelf een pakket samen.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een dergelijke verzekering kan je al vinden vanaf €9. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €15,75 p/maand. Het tarief wordt bepaald door type huishouden, verzekerde bedrag en actieve modules.

Welke verzekering is de beste?

Dat is voor iedereen anders. De polissen variëren op voorwaarden, inhoud modules, hoogte eigen risico, en de premie. Wat het beste aanbod is, moet worden bepaald door jouw eisen budget en situatie. Via de tool check jij moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Uithoorn.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Een keuze is een 1 persoons dekking of alleen kinderen en geen partner. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand sluit je af voor het hele gezin.

 2. Kies hoogte verzekerd bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit ligt doorgaans tussen de €27.500 tot €70.000.

 3. Modules aan- en uitzetten

  Je hebt de keuze uit dekkingen als Vermogen of Verkeer. Een groot aantal modules mondt uit in een hogere maandpremie. Denk je in op welk gebied je risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Vergelijk verzekeraars

  Gelukt? Dan volgt een lijst met verzekeringen. Vergelijk ze zelf op premie of beoordelingen voor juridische hulp in Uithoorn.

 5. Regel de overstap

  Alle opties bekeken? Jij kunt een product van o.a. Nationale Nederlanden, FBTO en Allianz snel online afsluiten. Betreft het een overstap? De gekozen assuradeur neemt dit (deels) uit handen.

kosten berekenen

Een goede rechtsbijstandverzekering afsluiten via internet

Voorkom dure juridische procedures, en ga voor een verzekering die direct ingaat voor juridische ondersteuning. Bekijk de beste en/of de goedkoopste verzekering in de omgeving 1420, 1421, 1422, 1423.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van december 2022 (gemeente Uithoorn)

 • Unive: Eenvoudig samenstellen
 • Inshared: Gespecialiseerde juristen
 • Klaverblad: Zelf je dekkingen kiezen
 • Nationale Nederlanden: Direct online verzekeren
 • Aegon: Online schade melden
 • OHRA: Goede beoordeling
 • DAS: 600+ deskundige juristen
 • HEMA: In begrijpelijke taal
 • Ditzo: Juridische hulp van DAS.
 • Lancyr: Onbeperkt telefonisch advies
 • Centraal Beheer: Geen overwacht hoge kosten
 • ABN AMRO: Juristen met expertise
 • FBTO: De beste juristen op uw zaak
 • ARAG: Juristen met expertise

Welke modules worden aangeboden?

Snel jouw rechtsbijstand in Uithoorn verzekeren? Jouw polis stel je zelf samen. Dit kan middels een aantal modules. Aanvullende info vind je hieronder.

 1. Consument
  Hiermee bedoelen we alles wat gaat over consument gerelateerde zaken. Denk aan geschillen met betrekking tot ruzie met de buren of een geschil met een provider.
 2. Belasting & vermogen
  Deze module biedt hulp tijdens alles rondom fiscale rechten, je vermogen, en ander waardevol bezit. Bijvoorbeeld een conflict m.b.t. vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze keuze bij o.a. Unive of Zekur speelt bij geschillen met betrekking tot jouw woning (bijv. in buurt zoals Dorpscentrum, Thamerdal, Zijdelwaard, Legmeer, Langs de Vuurlinie, Veilinggebied, Meerwijk, Bedrijventerrein, Meerwijk, Glastuinbouwgebied, Veenweidegebied). Denk hier aan een conflict m.b.t. de aanbouw of verbouw van de woning of advocaat in Uithoorn.
 4. Verkeer
  Betreft gebeurtenissen in het verkeer (verkeersrechtsbijstand). Denk aan letselschade en/of medische schade waar jij als bestuurder betrokken bij bent. Een typisch voorbeeld is schade in het verkeer.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Soms ook gezinsrechtsbijstand genoemd. Nuttig wanneer er sprake is van scheiding. Scheidingskosten kunnen aardig in papieren lopen. Via deze mogelijkheid heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Je recht krijgen en je recht halen!’

J. van der Pol, Uithoorn (december 2022)


Alle plaatsen in deze gemeente