Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering De Kwakel

Een aanvaring op het werk, in de buurt, of met de auto? De schuld ligt niet altijd bij jou. Juridische hulp kan in de papieren lopen. Door deze rechtsbijstandverzekering in De Kwakel tackle je dit probleem. Een rechtsbijstandverzekering “biedt direct juridische hulp tegen een lage premie”. Om je hierbij een beeld te geven:

 • een geschil m.b.t jouw rijbewijs
 • Aanvaringen met de internetprovider
 • Conflicten met overheidsinstanties
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Je kunt kiezen voor diverse verzekeraars (o.a. Unive, FBTO en Interpolis) en modules (o.a. Werk of Echtscheiding). Op deze website vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteUithoorn
(Regio) nummer0297 (+31297)
Bewoners29181
Postcodes1424
WijkenDorpscentrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-naarden, rechtsbijstandverzekering-muiderberg, polis-muiden, rechtsbijstand-laren, verzekeringspakket-baambrugge en nederhorst-den-berg
rechtsbijstandverzekering-de-kwakel

Rechtsbijstandverzekeringen De Kwakel vergelijken juli 2020

Middels een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd heb je de zekerheid van juridische hulp en advies rondom omstandigheden van conflicten in Noord-Holland. Een goede backup in situaties als dat iemand jou aansprakelijk stelt voor een ongeluk of Conflicten rondom echtscheidingen. Ieder familielid is gedekt binnen de polis. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in De Kwakel vergelijken? Via de vergelijk tool check je direct een goedkope rechtsbijstandverzekering. Het productis niet heel eenvoudig. We zien verscheidene verzekeraars en modules. Hieronder vind je verdere informatie. Ook de gemeente biedt hierover informatie: https://www.uithoorn.nl.

Het gemak van een verzekering rechtsbijstand

 • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
 • Alle gezinsleden kunnen profiteren
 • Zelf samenstellen met modules
 • Snel juridisch advies bij problemen
 • Bekijk ook: Nederlanden van Nu dekking

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische ondersteuning in situatie van persoonlijke geschillen. Dit kan gaan om financiële middelen of advies.

Heb ik een verzekering voor rechtsbijstand nodig?

Op dat vraagstuk bieden wij geen gemiddeld antwoord. Koop je veel online of switch je regelmatig van werk? Dan kan er maar zo een conflict ontstaan. Met behulp van de modules kan je zelf risico’s afdekken.

Hoe liggen de prijzen voor de verzekering rechtsbijstand?

Een polis sluit je af vanaf €10. Dit loopt op tot circa €14,5 per maand. De premie is afhankelijk van gezinssamenstelling, het bedrag waar de verzekeraar voor garant staat, en type modules.

Hoe bepaal je de beste verzekering?

Dat is voor iedereen anders. De modules variëren op polisvoorwaarden, inhoud modules, de eigen bijdrage, en de premie. Wat precies de beste verzekeraar is wordt bepaald door jouw behoeften, en privésituatie. Middels het vergelijk script tref jij supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in De Kwakel.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Definieer type gezin

  Een keuze is alleen, of een partner met kinderen. Deze verzekering voor rechtsbijstand verzekert in één keer jouw hele gezin.

 2. Hoe hoog moet de uitkering zijn?

  Oftewel: wat gaat de verzekeraar maximaal p/jaar betalen. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. Dit varieert van €27.500 tot €75.000.

 3. Kies modules

  Je kunt kiezen uit o.a. Belasting of Medisch. Veel modules nemen mondt uit in een duurdere verzekering. Denk je in op welke aspecten je risico loopt. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Polissen vergelijken

  Hierna vind je een tabel met alle opties. Sorteer op kosten p/maand of waardering voor juridische hulp in De Kwakel.

 5. Afsluiten via internet

  Iets gevonden? Iedereen kan de modules van OHRA, HEMA en ANWB snel online afsluiten. Heb je al een polis en stap je over? Jouw aanstaande aanbieder kan dit vaak in orde maken.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en kies een verzekering die direct ingaat voor juridische bijstand. Bekijk de beste en/of de goedkoopste verzekering in de omgeving 1424.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van juli 2020 (gemeente Uithoorn)

 • Unive: Zaken snel opgepakt
 • Inshared: Hoge klantwaardering
 • Klaverblad: Ruime keuze modules
 • Nationale Nederlanden: Uitgebreide dekking voor hele gezin
 • Aegon: Ruime keuze modules
 • OHRA: Voor vrijwel elke soort schade
 • DAS: Juristen met expertise
 • HEMA: Professionele verzekering
 • Ditzo: Gemakkelijk online afsluiten
 • Lancyr: Professionele verzekering
 • Centraal Beheer: Geen eigen risico
 • ABN AMRO: Professionele verzekering
 • FBTO: Voor grote en kleine geschillen
 • ARAG: Ruime dekking

Welke modules worden aangeboden?

Online jouw rechtsbijstand in De Kwakel verzekeren? De verzekering kun je volledig personaliseren. Dat gaat aan de hand van speciale modules. Extra details lees je hierna.

 1. Consument
  Denk dan aan zaken rondom je positie als consument. Als o.a. geschillen met betrekking tot een aankoop of een online aankoop die niet wordt bezorgd.
 2. Belasting & vermogen
  Deze dekking ondersteunt jou in omstandigheden rondom fiscale rechten, je vermogen, en andere bezittingen. Onder andere een conflict over aandelen en obligaties.
 3. Wonen
  Deze polis bij Unive of Arag gaat over zaken inzake woningen (bijv. in buurten als Dorpscentrum, Thamerdal, Zijdelwaard, Legmeer, Langs de Vuurlinie, Veilinggebied, Meerwijk, Bedrijventerrein, Meerwijk, Glastuinbouwgebied, Veenweidegebied). Onder andere een meningsverschil met de gemeente over jouw huis of advocaat in De Kwakel.
 4. Verkeer
  Dit gaat over zaken die spelen op de weg (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan medische schade of letselschade waar jij als bestuurder deelgenoot van bent. Je moet dan denken aan geschillen ontstaan bij aankoop of verkoop van je auto.
 5. Mediation (echtscheiding)
  Ook wel gezinsrechtsbijstand. Meestal gebruikt bij een echtscheiding. De kosten hiervan vallen in de praktijk vaak hoog uit. Middels deze optie staat juridisch advies 24/7 voor je klaar.

‘Uiteindelijk toch bij dezelfde verzekeraar gebleven!’

Dhr. van der Wal, De Kwakel (juli 2020)