Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Driehuis

Een tweestrijd op kantoor, in het gezin, of met de auto? Ook jij kan ermee te maken krijgen. Juridisch advies is voor veel mensen onbetaalbaar. Via zo’n rechtsbijstandverzekering in Driehuis heb jij meer mogelijkheden. De rechtsbijstandverzekering “is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat in vele situatie”. Je kunt terecht komen in omstandigheden als:

 • een geschil met de gemeente
 • Conflicten beleggingsadvies
 • Een meningsverschil inzake ouderlijk gezag en/of een omgangsregeling
Vanuit huis jouw verzekering rechtsbijstand afsluiten? Er is keuze uit verschillende aanbieders (zoals Klaverblad, Centraal beheer of Promovendum) en dekkingen (als Inkomen of Letselschade). Met onze tools kan jij alle details vinden.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering
verzekeruzelf-nl-verzekering

ProvincieNoord-Holland
GemeenteVelsen
Regionummer0255 (+31255)
Aantal inwoners67448
Postcodes1985
BuurtschappenVelsen-Zuid
Plaatsen in de regioverzekering-ijmuiden, rechtsbijstandverzekering-velsen-noord, polis-wijk-aan-zee, rechtsbijstand-limmen, verzekeringspakket-egmond-binnen en egmond-aan-den-hoef
rechtsbijstandverzekering-driehuis

Rechtsbijstandverzekeringen Driehuis vergelijken januari 2023

Via een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd geniet jij maximale juridische specialisten en advocaten in situaties van conflicten in Noord-Holland. Een goede backup als het gaat om niet nagekomen afspraken van winkels en Aanvaringen over toeslagen. De modules zijn af te sluiten voor het hele gezin. Nu gelijk de speciale rechtsbijstandpolissen in Driehuis vergelijken? Aan de hand van de vergelijkingstool zoek jij zonder moeite een betaalbare polis. Zo’n polis vergt enige voorkennis. Er zijn velerlei verzekeraars en allerlei modules. Onderstaand kan je er alles over lezen. Voor info over de gemeente zie ook https://www.velsen.nl.

4 redenen voor een verzekering rechtsbijstand

 • Je komt niet in financiële problemen bij een conflict
 • Hele gezin is meeverzekerd
 • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
 • Direct antwoord op juridische vragen
 • Ook interessant: DAK januari 2023

Top 4 vragen m.b.t.de rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering geeft geeft juridisch advies in het geval van een conflict. Dit kan gaan om financiële middelen of advies.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag is er geen sprake van een gemiddeld antwoord. Reis je veel of werk je regelmatig voor een andere baas? Op basis van die info is een conflict natuurlijk niet uitgesloten. Via de modules bepaal je zelf welke risico’s je wilt afdekken.

Welke kosten zijn verbonden aan de verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering kan je al vinden vanaf €9,75. Verzekeringen met een ruime dekking kosten zo’n €13 per maand. De prijs hangt af van gezinsgrootte, verzekerde bedrag en actieve modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat hangt er nogal vanaf. De polissen wijken van elkaar af op contractvoorwaarden, soorten dekking, hoogte eigen bijdrage, en uiteraarde de premie per maand. Wat precies de beste verzekeraar is hangt af van jouw behoeften, en privésituatie. Door onze vergelijk-module vind je supersnel de beste rechtsbijstandverzekering in Driehuis.

Benodigde tijd: 6 minuten.

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

 1. Specificeer gezinssamenstelling

  Bijvoorbeeld alleen, of gezinnen met (en zonder) kids. Zo’n verzekering voor rechtsbijstand geldt voor het hele gezin.

 2. Bepaal het uit te keren bedrag

  Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. In de vorm van diensten of geld. Dit varieert van €22.500 tot €75.000.

 3. Verzekering samenstellen met modules

  We onderscheiden bijv. Consument of Echtscheiding. Alle modules kiezen draait uit op hogere lasten. Schets voor jezelf op basis waarvan het risico het grootst is. Zit je veel in de auto? Overweeg dan de module verkeer.

 4. Aanbieders vergelijken

  In de volgende stap tref je een tabel met alle opties. Sorteer op prijs of reviews voor juridische hulp in Driehuis.

 5. Online afsluiten

  Alle opties bekeken? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Klaverblad, HEMA of Interpolis vandaag nog online afsluiten. Betreft het een overstap? De aanstaande verzekeringspartij kan daarbij helpen.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Kom niet voor verrassingen te staan, en bekijk de mogelijkheden voor een verzekering die direct ingaat voor hulp & advies van juridische aard. Stap over naar de beste of voordeligste polis in de omgeving 1985.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van januari 2023 (gemeente Velsen)

 • Unive: Lage instapperemie
 • Inshared: Online schade melden
 • Klaverblad: Team van ervaren juristen
 • Nationale Nederlanden: Uitgebreide dekking voor hele gezin
 • Aegon: Zaken snel opgepakt
 • OHRA: Ruime keuze modules
 • DAS: Voor grote en kleine geschillen
 • HEMA: Ruime keuze modules
 • Ditzo: Verschillende modules
 • Lancyr: Goede beoordeling
 • Centraal Beheer: Eenvoudig samenstellen
 • ABN AMRO: Geen eigen risico
 • FBTO: Voor grote en kleine geschillen
 • ARAG: Partner van de KNVB

Voor welke modules kan ik gaan?

Online jouw rechtsbijstand in Driehuis verzekeren? Jouw polis kun je volledig personaliseren. Dat werkt op basis van speciale modules. Extra details kan je hieronder lezen.

 1. Consument
  Alles wat te maken heeft met je positie als consument. Neem nou geschillen met betrekking tot vermeende schade of een TV die kapot gaat.
 2. Vermogen & Belasting
  Deze dekking biedt hulp tijdens alles rondom fiscaal recht, vermogens, en andere bezittingen. Bijvoorbeeld een meningsverschil over vermogensbeheer.
 3. Wonen
  Deze module via Nationale Nederlanden of ANWB gaat over kwesties betreffende je huis (bijv. in een wijk zoals Velsen-Zuid en Driehuis, IJmuiden-Noord, IJmuiden-Zuid, IJmuiden-West, Zee- en Duinwijk, Velsen-Noord, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Spaarndammerpolder). Denk hier aan een aanvaring rondom jouw huurwoning of advocaat in Driehuis.
 4. Verkeer
  Dit gaat over gebeurtenissen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Als o.a. (letsel)schade en/of medische schade waar jij als bestuurder schuldig aan bent. Zo’n situatie kan zijn dat iemand op jouw auto botst.
 5. Echtscheiding / Mediation
  Ook wel Persoon & Familie of gezinsrechtsbijstand en wordt vaak ingezet bij scheiding. Dergelijke kosten zijn doorgaans zeer fors. Via deze module heb jij recht op persoonlijke begeleiding.

‘Na de oplevering van onze woning goede rechtshulp gehad’

K. van der Meulen, Driehuis (januari 2023)